Språkkista. Praktisk språkstimulering for barnehagen (Andre varer)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Andre varer
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Gan Aschehoug
Språk: Nynorsk / Bokmål
ISBN/EAN: 9788249214426
Alder: 3 - 6
Omtale Språkkista. Praktisk språkstimulering for barnehagen
Språkkista er som navnet tilsier en kiste full av konkret og spennende materiell som bilder, spill, magnettavle, veiledningshefte og CD med sanger, rim og regler til bruk som et verktøy og en inspirasjon i det daglige arbeidet med språkstimulering i barnehagen.
Språkkista er i første omgang tenkt brukt i språkstimulering av minoritetsspråklige barn, men materiellet kan med fordel brukes til alle barn som har behov for ekstra språktrening.
Språkkista er bygget opp over 10 ulike tema, som alle er velkjente fra barnehagen og tilpasset «barnehageåret.» Disse finner du i veiledningsheftet, med en kort teoretisk innledning om språk, språkutvikling og flerspråklighet.

Til hvert tema er det foreslått 30 sentrale ord og begreper som utgangspunkt for det språklige arbeidet. Disse utgjør også grunnlaget for det meste av bildemateriellet i Språkkista. Alle begrepene i Språkkista er oversatt til 11 språk: Engelsk, polsk, vietnamesisk, tyrkisk, russisk, arabisk, urdu, farsi (persisk), sorani (kurdisk), tamil, og somali.
Språkkista er utarbeidet av Nina Indseth Bråthen.

Til toppen