Stauder – hvilken plante hvor (Innbundet)

Forfatter:

og


Lær hvordan du kan skape den beste hagen ved å velge riktige planter og plasseringer.
 

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202579449
Kategori: Hagebøker
Omtale Stauder – hvilken plante hvor

101 flerårige stauder

Med denne boka kan du skape din egen frodige drømmehage. Enten du bor ved kysten, på fjellet eller om du har en sumpete hage eller en tørr hage på sandgrunn, finnes det stauder du kan bruke i hagen.

Ønsker du deg lettstelte og vakre staudebed? I boka får du vite hva du bør tenke på før du går i gang, og hvilke planter du bør kombinere for å få de høydeforskjellene, bladkontrastene og fargesammensetningene du ønsker deg i et bed. Du kan velge blant planter til forskjellige miljøer – planter for en tørr, solrik plass, en fuktig plass eller en skyggefull plass. Her får du informasjon om grunnarbeid, stell, formering, fargevalg og bladkombinasjoner, og om hvilke planter som egner seg i ulike miljøer. Boka har en egen oversikt over 101 stauder med bilder og tekst. Nå kan du anlegge lettstelte staudebed som vil glede deg med blomstring eller dekorativt bladverk gjennom hele sesongen, år etter år.

Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend.
Kenneth Ingebretsen er gartner og driver sammen med Tønsberg planteskolen og nettstedet Garden Living. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker.

Til toppen

Flere bøker av Kenneth Ingebretsen og Tommy Tønsberg: