Stella (Heftet)

hunden som lærte å snakke

Forfatter:

Mona Berge (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 239
Forlag: HarperCollins
Språk: Bokmål
Originaltittel: How Stella learned to talk
Oversatt av: Berge, Mona
ISBN/EAN: 9788284252018
Omtale Stella
Den utrolige historien om hvordan logopeden Christina Hunger lærte hunden Stella å kommunisere.

Da Christina Hunger fikk valp i hus, tok det ikke lang tid før hun begynte å se en sammenheng mellom jobben sin og det nye kjæledyret. Hun jobbet med småbarn med forsinket språkutvikling ved å bruke en kommunikasjonsmetode kalt Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) og begynte å tenke på hunders evne til å forstå språk: Hvis hunder kan forstå ordene vi sier til dem, burde de ikke kunne være i stand til å bruke ord selv? Kunne hunder bruke ASK til å kommunisere med mennesker?

Christina bestemte seg for å teste Stella. Hver gang de gikk ut, trykket hun på en knapp på potestørrelse programmert til å si «ut» med Christinas stemme. Nå, få år senere, har Stella mer enn 30 ordknapper som hun bruker på daglig basis, enten hver for seg eller satt sammen til setninger.

Stella. Hunden som lærte å snakke er både en memoar og en gjør-det-selv-guide. Den skildrer reisen Stella og Christina har hatt fra første dag sammen til Stellas første ord, og andre høydepunkter, i tillegg til å vise frem teknikkene på en enkel og trinnvis måte, slik at du også kan lære hunden din å snakke!

Til toppen

Andre utgaver

Stella
Bokmål Ebok 2022