Stemmen fra Ukraina (Innbundet)

Forfatter:

Gunnar Nyquist (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A message from Ukraine
Oversatt av: Nyquist, Gunnar
ISBN/EAN: 9788202787462
Omtale Stemmen fra Ukraina

Én manns ord. Et folks budskap.

Stemmen fra Ukraina inneholder Volodymyr Zelenskyjs mest bevegende taler under krigen og en ny introduksjon skrevet av presidenten selv. Talene er en gjennomgang av Ukrainas historie. Det er historien om en nasjon som tappert forsvarer seg mot Russlands aggresjon. Det er også historien om et folk som går foran i kampen for demokrati. Fremfor alt er det et kamprop om at verden må reise seg og slåss for friheten. Hvis ikke nå, når da?

Siden Zelensky ble valgt som president har han holdt om lag 1000 ulike taler rundt om i verden. Her har han valgt ut 16 taler som til sammen beskriver Ukrainas reise siden 2019, og den vil hjelpe leseren til å forstå hvor det ukrainske folk kommer fra og hvor det er på vei – dets håp, prinsipper og verdier. I en gripende introduksjon reflekterer presidenten over hva han har lært om seg selv og om Ukraina siden den fulle invasjonen.

Boken inneholder også et forord av Arkady Ostrovsky, Russland- og Øst-Europa-redaktør i The Economist, som gir setter talene inn i en sammenheng.

Til toppen

Andre utgaver

Stemmen fra Ukraina
Bokmål Ebok 2023