Stingleksikon (Innbundet)

Forfatter:

Ingrid Lie (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stitch Dictionary
Oversatt av: Lie, Ingrid
ISBN/EAN: 9788202369927
Kategori: Broderi
Omtale Stingleksikon

Alt om sting og teknikker!

Fantastisk stingleksikon til 200 sting! Enten du drømmer om å sy din egen bunad eller ønsker å sy enkle prosjekter, er dette boka for deg!

Du finner over 200 broderisting! Boka er praktisk og lettfattelig enten du er nybegynner eller mer erfaren med nålen. Alle stingene er presentert med nøyaktige trinn for trinn-beskrivelser i tekst og bilder. Du får informasjon om vanskelighetsgrad, og råd og tips om valg av materialer og verktøy slik at du kan velge riktig stoff, sting, garn og nål til arbeidet.

Lett å finne frem!
For at det skal være enkelt å finne frem, er stingene gruppert i fire kapitler:

* Sting til linjer og border
* Sting til fylling av flater
* Sting til hvitsøm
* Sting til strameibroderi

Alle stingene forklares i tekst og bilder, og du får også informasjon om bruksområde, egnede materialer og vanskelighetsgrad. I tillegg finner du to kapitler som beskriver verktøy, garn og stoffer som brukes i broderi. Bildene viser det ferdige stinget, beskriver vanskelighetsgrad, bruksområde, fremgangsmåte, materialer, stingvariasjon og teknikkvariasjon.

Stoff, nål, garn og saks er egentlig alt som trengs for å brodere. Boka gir deg god oversikt over forskjellig verktøy, stoffer, garn og nåler.

Til toppen