Strikk dukkeklær (Innbundet)

Forfatter:


Strikk en ny dukkegardrobe!

Når du klør i fingrene etter å strikke noe, er dukkeklær midt i blinken. Det går fort, det er fint og mottageren blir garantert glad for litt nye klær. I boka finner du oppskrift på en kjempekoselig dukke også. Klærne passer like godt til strikkedukken som til en vanlig dukke. Genialt!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202658069
Kategori: Hjem og dukker , Barn og baby , Strikkebøker , For nybegynnere og Småstrikk
Omtale Strikk dukkeklær

Strikk en koselig dukke og masse fine dukkeklær!

Både små og store dukkemammaer og -pappaer kan kose seg når nye plagg skal kles på i lek og rollespill. Alt er testet og godkjent av barn, som fikk leke som barn, med klær av og på i høyt tempo. Den myke dukken det er oppskrift på i boka, har samme proporsjoner som en Baby Born, derfor passer klærne like godt til begge to.

Dukkeklær blir mindre slitt og sølt på enn klær til ekte babyer, så de kan fint gå i arv fra generasjon til generasjon.  Det du strikker nå, vil glede barn og barnebarn i lang tid fremover. 


Hyggelige strikkestunder 

Dukkeklær er små plagg du kan strikke i en fei. Siri Tolgensbakk har strikket alt fra undertøy og nattøy, lekre penkjoler og søte sommerkjoler til tøffe slengbukser og koselige jakker og tepper i oldemorsruter. Mange av plaggene kan mikses og matches til komplette antrekk, og du finner også oppskrifter på tilbehør som sokker, votter og luer. Flere av plaggene passer til premature babyer også. 


Kapitlene i boka er delt inn etter:
Vår
Sommer
Høst
Vinter
Undertøy 
Retro

 

Bruk gjerne restegarn!

Plaggene passer til både Baby Born-dukker og til strikkedukken i boka!

Til toppen