Strikk i all enkelhet (Innbundet)

Forfatter:

Nathan W. Lediard (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 86
Illustratør: Lediard, Nathan W.
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205480810
Omtale Strikk i all enkelhet

Enkle og sjarmerende oppskrifter til aktive småbarn

Strikk i all enkelhet inneholder 30 enkle og sjarmerende oppskrifter til barnehagebarn. Her finner du praktiske og fine modeller med et klassisk snitt både til gutter og jenter – gensere, jakker, vester, luer, skjerf, poncho, kjoler og skjørt. Oppskriftene er skrevet på en lettfattelig måte, uten forkortelser og avansert fagspråk. Boken er laget i samarbeid med Du Store Alpakka og tidligere solgt i DSAs kanaler som et eget hefte, og Helgetun har laget fire nye oppskrifter til denne utgaven.

Forfatter og designer Marte Helgetun startet sitt strikkeeventyr høsten 2010 via bloggen martehelgetun.no. Fire år senere er dette blitt en heltidsgeskjeft med egen nettbutikk som selger Helgetuns design, både som ferdigstrikk og som enkeltmønster. I tillegg fører hun garn og annet strikkeutstyr.

Marte Helgetun deler sine oppskrifter gjennom firmaet Design by Marte Helgetun. Hun har jobbet som webdesigner, og driver nå strikkebloggen og nettbutikken www.martehelgetun.no. Hun har tidligere utgitt bestselgeren Strikk til barn. Sjarm i hver maske (2013).

Til toppen

Flere bøker av Marte Helgetun: