Strikk i dine farger (Innbundet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595234
Kategori: Strikketeknikker og Gensere og jakker
Omtale Strikk i dine farger

Strikk din perfekte garderobe

Strikk i dine farger er 3 i 1. Du får nemlig en bok med utrolig anvendelige strikkeoppskrifter på alt fra genser, kjole, jakke og bukse til shorts og skjørt. Dessuten får du Dagnys fargelære, for hva passer akkurat deg? Og sist, men ikke minst - du får se dette i en skjønn forening på flotte damer i alle aldre, former og farger. Dette er håndboka du trenger for å kunne strikke din helt egen basisgarderobe, i riktig form og riktig farge til akkurat DEG.

Strikk i dine farger har som mål å være den eneste strikkeboka du trenger for å kunne bygge opp en garderobe. En slik varig garderobe er både bærekraftig og miljøvennlig. Klassiske plagg i farger du kler vil aldri gå av moten.

Strikk i dine farger er basert på kapselgarderoben, et begrep introdusert av britiske Susie Faux i 1970-årene. Det beskriver en basisgarderobe bestående av et visst antall «essensielle plagg» i farger du kler godt. Disse plaggene vil holde seg aktuelle i flere tiår fremover: skjørt, bukser, gensere og jakker, supplert med mer sesongbetonte plagg. Denne boka består derfor av 7 oppskrifter med uendelige valgmuligheter, slik at du kan skape din kapselgarderobe.

Du får oppskrift på:
TYKK - kort jakke, minijakke, midijakke og maxijakke
DAGNY - genser, minikjole, midikjole og maxikjole
SKJØRT- miniskjørt, knelangt, maxiskjørt, blyant og tulipan
TYNN - T-skjorte, genser, minikjole, midikjole og maxikjole
BUKSE - shorts, kulott, lang bukse med smale og vide ben
CARDIGAN - striper, dotter, hull og fletter
TYKK GENSER - kort og lang

80 % av menneskets sanseopplevelse er visuell, og vi ser farge før form. Visste du at det finnes noen fasitsvar på hvordan du oppfattes når du kler deg i de forskjellige fargene? Noen ganger har fargen en symbolsk verdi, mens andre ganger blir du tillagt eller fratatt egenskaper basert på fargene du kler deg i. Hvordan ser du for deg en kvinne i grønn kjole? Eller en mann med grønt slips? Og hva med gult? Hvem er du da? På de neste sidene går vi gjennom hva undersøkelser og forskning sier om de forskjellige fargene.

Til toppen