Strikk med glade farger (Innbundet)

tradisjon og mote

Forfatter:

Strikk flott med Kauni-garn!

Her får du 39 oppskrifter, av disse er 12 oppskrifter til barn. Her er det blant annet oppskrifter til tovet jakke, gensere og jakker til barn, og traktorgenser til både barn og voksen, ensfarga og mønstrete gensere og jakker/kofter til voksne, hestegenser, tepper, votter og leggvarmere.

 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 147
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283820003
Omtale Strikk med glade farger

Strikk med glade farger

I boken finner du 39 forskjellige oppskrifter, av disse er 12 oppskrifter til barn. Neste alle oppskrifter er laget det siste året, og de aller fleste er nye til boken. Her er det blant annet oppskrifter til tovet jakke, gensere og jakker til barn, og traktorgenser til både barn og voksen, ensfarga og mønstrete gensere og jakker/kofter til voksne, hestegenser, tepper, votter og leggvarmere. Et variert innhold med moderne og tidløse design.

Den mest brukte strikkefasthet er 23 m på 10 cm og den gir svært mange muligheter i garnvalg. Gerd Auestad er kjent for sine lettforståelige oppskrifter med enkel montering, gode fasonger og populære design.

Gerd Auestad har siden tidlig på 2000-tallet jobbet full tid som strikkedesigner. I mange av disse årene som designer hos SandnesGarn. De siste 6 årene har hun jobbet som frilanser og i tillegg hatt eget designfirma, der hun jobber mest med det fargerike garnet Kauni.

Til toppen

Flere bøker av Gerd Auestad: