Svøm med kjærlighet (Heftet)

baby- og småbarnssvømming

Forfatter:

Svømming er bra for både balanse, bevegelse og humør!

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 156
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282200448
Omtale Svøm med kjærlighet

Lær barnet ditt å bli trygt i vann!

Har du lurt på hva babysvømming er, og hvordan det foregår? Her får du alt du trenger å vite for å kose deg med babyen i vannet!

Svøm med kjærlighet er full av øvelser, tips og råd om hvordan du tilvenner barnet ditt til vann. Det er mange gode grunner til å ta med babyen til bassenget, ikke bare blir de tryggere i vannet, de får også stor glede av det – både psykisk og fysisk.

Forfatteren som guider deg igjennom de ulike øvelsene er Terje Sakset, han har jobbet med babysvømming i 24 år og har mye å dele med oss. Hva er det mulig å lære barn i de ulike alderstrinnene? Hva bør man gjøre, og hva bør man ikke gjøre?

Her finner du det du trenger å vite om et lille barnets svømmeferdigheter i et trinnvist perspektiv, med beskrivelser av øvelser i bassenget, der også sanger, rim og regler hører til. Forfatteren forklarer hvordan foreldrene kan begynne svømmetreningen hjemme i badekaret før babyen kommer på kurs, fra de er tre eller seks-syv måneder gamle.

Med denne boken kan du gjennomføre øvelser med babyen på egen hånd, eller du kan bruke den som en støtte for enda bedre utbytte av babysvømmingskurset.

Til toppen

Om forfatter Terje Stakset

I 2006 mottok Terje Stakset Virginia Hunt Newman International Award, i International Swimming Hall of Fame i Florida. Virginia Hunt Newman er babysvømmingens «gode mor». Hun startet med baby- og småbarn svømming allerede i 1950 årene, fylt med kjærlighet til barnet og vannet.

I 2012 mottok Terje sin andre pris i Internationale Swimming Hall of Fame. Denne gangen en filmpris for filmen: Hvordan lære små barn å svømme.

Terje Stakset har vært verden rundt og holdt foredrag om baby- og småbansvømming.

Til toppen