Sykkelturer i Oslomarka (Fleksibind)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202500139
Omtale Sykkelturer i Oslomarka

55 fantastiske sykkelturer i Marka!

Her er mange supre turer enten målet er en hard treningsøkt, frisk luft og vakker natur eller deilige vafler og kald drikke på en koselig markastue.
Kanskje alt dette på én sykkeltur? Med boken kan du utforske nye og spennende steder i Oslomarka. Boken inneholder ca. 55 sykkelturer i Marka. Hvert turforslag presenteres med detaljert beskrivelse, bilder og et eget kart med inntegnet rute. GPS-koordinater viser nøyaktig startpunkt for hver tur. I tillegg får du informasjon om interessante kulturminner og severdigheter samt forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering.

Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og er jevnt fordelt over hele Marka – Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen,
Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.

Her finner du inspirasjon til mange flotte sykkelturer i den vakre naturen rundt Oslo!Olav Harlem er oppvokst i Bærum og er en allsidig friluftsmann. Han har skrevet en rekke artikler om friluftsliv for Aftenposten, Budstikka, Snø & Ski og ulike friluftsmagasiner. Han er forfatter av boken Tur i Asker og Bærum. Olav jobber i Skiforeningen.

Erik Unneberg er fra Bærum og ferdes mye i Marka. Han er interessert i trening, natur og foto, og bildene hans er benyttet i aviser, bøker og kalendere. Erik er også bidragsyter til Markadatabasen på Skiforeningens nettsider. Han arbeider som forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt.

Eivind Molde kommer fra Gulen i Sogn og Fjordane, men har bodd i Oslo siden 1990. Han bruker Oslomarka aktivt og har laget en rekke turbeskrivelser for Markadatabasen. Eivind er medforfatter av boken Sondre Norheim – the Father of Modern Skiing. Han jobber som nyhetsreporter i NRK.

Forfattertrioens bok På tur i Oslomarka har solgt over 13 000 eks. De har også nettopp utgitt
boken Skiturer i Oslomarka.

Til toppen