Ta livet tilbake (Heftet)

en førstehjelpsbok for menn og kvinner som ble seksuelt misbrukt som barn

Forfatter:

og

Siv Evensen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 137
Forlag: Emilia
Språk: Bokmål
Originaltittel: Beginning to heal
Oversatt av: Evensen, Siv
ISBN/EAN: 9788274190931
Omtale Ta livet tilbake
Ta livet tilbake gir håp og veiledning til alle overlevere som skal ta fatt på reisen mot et bedre liv. Uansett hvor vanskelig du har det i dag, er det mulig å heles etter seksuelle overgrep i barndommen. Og ikke bare det . sjansene er store for at du vil kunne trives og blomstre!

Ta livet tilbake er en forkortet utgave av forfatternes kjente verk The Courage to Heal, og er velegnet som arbeidsbok. Den gir en lettfattelig fremstilling av de viktigste stadiene i helingsprosessen, fra krise til det avgjørende skrittet å bryte tausheten, gjennom den nødvendige bearbeidelsen av sorg og sinne og frem til beslutningen om å ta livet tilbake og gå videre.

Ta livet tilbake er ment som en førstehjelpsbok. Den henvender seg ikke bare til overlevere etter seksuelt misbruk, kvinner som menn, men også til deres støttespillere og hjelpeapparatet. Den bygger på arbeid og samtaler med overlevere, som siteres gjennom hele boka. Forfatterne gir forklaringer og råd,og kommer med mange praktiske forslag. Til slutt gjengir de fem overleveres beretninger . om ødelagt barndom, skam og smerte, men også om mot og styrke, kamp og seier.

Til toppen