Tenk om det finnes en lys og evig framtid? (Innbundet)

forstå Romerbrevet

Forfatter:

Kristian Kapelrud (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 205
Illustratør: Kapelrud, Kristian
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283650617
Omtale Tenk om det finnes en lys og evig framtid?
Tenk om ...
det finnes en evig og lys framtid ...
det finnes en medisin som kan helbrede fra selvforakt og lav selvfølelse ...
det finnes et middel som kan fjerne skyldfølelse ...
det er mulig å få fred i sjelen ...
det finnes en kraft som kan sette fri fra rusavhengighet ...
jeg kunne fått fjernet følelsen av å ikke strekke til ...
det finnes en energi som kan endre de dårlige sidene av min karakter og væremåte som skaper problemer både for meg selv og for andre ...
det er mulig å bli kvitt frykten for døden ...

Det hadde vært gode nyheter, det!
Dersom du har noen av de ovenstående ønskene, så har jeg gode nyheter til deg. Det er mulig å få oppfylt alt dette og enda mer! Dette er bare noe av innholdet i brevet som Paulus skrev til menigheten i Roma. Budskapet i brevet kalles "evangeliet", et ord som kommer fra det greske begrepet evangélion og som betyr "GODE NYHETER".

2. opplag i salg fra Oktober 2019.

I denne boka skal jeg ta deg med på en reise gjennom de første åtte kapitlene i Romerbrevet. Romerbrevet er etter min mening den aller viktigste boken av Bibelens 66 bøker. Brevet handler om Guds overnaturlige og livsforvandlende kraft, og om hvordan vi kan stille oss i en posisjon hvor vi kan motta denne guddommelige energien.

Leiv Olav Holstad (født 8. august 1951 i Korgen i Nordland) er en kristen forkynner og grunnlegger av Maritastiftelsen, han var tidligere rusmisbruker (narkoman). Etter at han ble radikalt frelst og rusfri på 1970-tallet, begynte han et arbeid blant rusmisbrukere. Som en følge av dette ble Maritastiftelsen etablert i 1984. Holstad har skrevet flere artikler og var initiativtaker til dokumentaren Maritafilmen.

Til toppen