Tren ute (Innbundet)

Sterk med kreativ trening

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202496630
Kategori: Kosthold og trening
Omtale Tren ute

De beste øvelsene når du trener ute!

Utetrening er supereffektivt og gøy. Det gir store variasjonsmuligheter, og terskelen for å komme seg på trening blir mye lavere når økta starter rett utenfor døra. I boka viser Kristin Granum Rosebø deg hvordan du kan trene effektivt i naturen - enten det er i parken, i skogen, på fjellet eller ved vannet. Stikk ut alene eller gjerne sammen med venner. Det handler om treningsglede og om å bruke kroppens egen vekt (og en strikk eller en stokk hvis du ønsker). Hva med en økt i parken med dips på benken, utfall i trappa, bjørnegange i oppoverbakke eller hengende opptrekk i trærne? Mulighetene er utallige, og i denne boka viser Kristin deg alle de beste og morsomste øvelsene - i tillegg gir hun deg konkrete treningsprogrammer med utgangspunkt i hvert av kapitlene i boka.

Kjør Kristins fire forskjellige 30-minutterprogrammer - garantert resultater og massevis av treningsglede!

"Trening med egen kroppsvekt er bra både for balanse, stabilitet og kroppsbeherskelse. Det er dessuten gjennomførbart stort sett over alt!"

Kristin Granum Rosebø er utdannet Fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges idrettshøgskole og har jobbet i bransjen siden 2000. Hun driver Kreativ Trening AS som tilbyr personlig trening, bootcamper, coaching, treningsreiser og helhetlig treningsrådgivning. Kristin Granum Rosebø har videreutdannet seg innen personlig trening og coaching. Hun er blitt nominert av Norges idrettshøgskole til Årets personlige trener to ganger.

Til toppen