Trynefaktoren (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 536
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202231811
Omtale Trynefaktoren

Trynefaktoren er er stor, viktig, spennende og ekstremt aktuell roman som tar det norske sosialdemokratiet, politikkens maktesløshet og mediespillet på alvor, og på kornet.

«Og tvers gjennom alt politikerne lovet, tryglet og truet, løp det en dyp strøm av det irrasjonelle, det forbløffende, det skrullete. Hvorfor stemte du på det-eller-det partiet? Fordi han har så snille øyne. Fordi hun har så fine pupper. Fordi jeg ikke tåler trynet på fyren. Fordi jeg gikk på barneskolen sammen med broren hennes. Fordi jeg fikk en parkeringsbot den morgenen. Fordi brødskiva landet med syltetøyet ned. Og dermed gikk folket til valg.»

Torgrim Eggen ruller opp en fantastisk historie som spinner rundt tre representanter for Solidaritetspartiet hvor hver av dem symboliserer sosialdemokratiets ulike retninger, maktkampen dem imellom, spillet deres med næringsliv og media i gjennom en hard og til tider skruppelløs valgkampprosess.

Eggen skriver forrykende, stringent og underholdende og Trynefaktor vil komme til å ryste samfunnets med- og motspillere.

Les også:

Knivseggen
Magasinet, Dagbladet

Eggen utfordrer makten
Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Trynefaktoren
Bokmål Heftet 2004
Trynefaktoren
Bokmål Innbundet 2010
Trynefaktoren
Bokmål Ebok 2011

Flere bøker av Torgrim Eggen: