Verdsettende ledelse (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202494889
Fag: Organisasjon og ledelse, Pedagogikk og elevkunnskap
Nivå: Akademisk
Omtale Verdsettende ledelse

Gode relasjoner er alfa og omega i samfunnsutvikling. Ikke minst gjelder dette i skole og utdanning. Å lede andre mennesker krever at man ser den enkelte medarbeider, og at man bryr seg om det man ser.

Verdsettingens betydning i ledelse har de siste årene blitt stadig mer påaktet, særlig fordi erfaring og forskning viser at selv de små verdsettende ord og handlinger kan bringe store og gode resultater. Vi har fått stadig større sikkerhet for at arbeidsglede og læringslyst øker når ledere er bevisste på og praktiserer verdsettende ledelse i det daglige.

I førsteutgaven av boka ble det vist til forskningserfaringer fra skole, offentlig forvaltning, idrett og næringsliv. I denne reviderte utgaven av Verdsettende ledelse har vi også tatt med lærdom fra to nye ledergrupper: ledere for de fremragende forskningssentrene ved norske universiteter samt rektorer ved norske folkehøgskoler. En av de røde trådene i svarene, også fra disse lederne, er verdsettingens betydning i daglig arbeidsliv. I boka vektlegges metoder, praktiske råd og gode eksempler.

Til toppen

Flere bøker av Siw Skrøvset og Tom Tiller: