Vidas 1 (2012) (Heftet)

Spansk I, Vg1

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202349097
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Vidas 1 (2012)
ALT-I-ETT-BOK - NÅ OGSÅ I DIGITAL UTGAVE
Vidas 1 ble revidert i 2012 med utgangspunkt i en større brukerundersøkelse blant spansklærere. Formatet ble endret for å gjøre læreboka mer elevvennlig og gi bedre plass for en mer innbydende presentasjonsmåte med et mer rikholdig billedmateriale.

Bedre tilpasset kompetansemålene
Kommunikasjon står sentralt i Vidas 1, og lærestoffet er godt balansert mellom Spania og Latin-Amerika. Tekstmengden ble justert noe ned i gjennom revisjonen, mens den grammatiske progresjonen ble strammet til. En stor del av tekst- og øvingsmaterialet ble skrevet på nytt for denne utgaven. Forfatterne har lagt mye arbeid i å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad og skape god variasjon.

Vidas 1 som digital lærebok
Boka kommer som Unibok fra august 2015. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat. Vidas 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Omfattende nettressurs
Vidas 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig: Glosemesteren, hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser, oppgaver og tekster, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål. Vi håper dette vil stimulere elevene til å lære seg spansk og trives enda bedre med faget.

Lærerens nettressurs er lukket og lisensbelagt. Her er det forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg med mer.

Lisensen til lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk cdu.no, av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens. Lærerlisensen til Vidas 1 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.
Bruker skolen din FEIDE ved innlogging på cdu.no, logger alle brukere direkte inn uten forutgående registrering.

KOMPONENTER

  • Alt-i-ett-bok for Vg1
  • Unibok (EPUB 3)
  • Brettbok (pdf)
  • Elevnettsted - gratis
  • Lærernettsted - årstrinnslisens

Til toppen

Andre utgaver

Vidas 1 (2012)
Nynorsk Heftet 2012

Flere bøker av Liv K. Bugge: