Viltvoksende og velsmakende (Innbundet)

oppskrifter og moderne kjerringråd

Forfatter:

, Nadia Nörbom (Illustratør) , Ann Høydalsnes (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 255
Illustratør: Nörbom, Nadia
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vildvuxet
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788205508460
Kategori: Mat og drikke
Omtale Viltvoksende og velsmakende
Oppskrifter på alt fra smoothies til bakverk samt gode råd til hudpleie og hjemmet. Å bruke ville vekster fra naturen inspirerer til en bærekraftig og harmonisk livsstil.

Vil du lære deg å finne spiselige ville vekster i naturen og spise dem? Da har du funnet riktig bok.
Artskunnskap er et viktig verktøy for at du skal kjenne deg trygg på det du plukker. Denne boken er en feltguide til å identifisere disse vekstene, boken inneholder beskrivelsen av 95 vekster som er illustrert av Nadia Nörblom som gjør artsbestemmelsen mulig. Hver vekst beskrives botanisk, du lærer kjennetegn, hvordan og når den høstes, lukt og smak og selvfølgelig hvordan den kan brukes og oppbevares.
I boken finner du også oppskrifter med ville vekster, fine oppskrifter på smoothier og juicer, salater og småretter, sauser og pestoer, middagsretter og bakverk mm, samt råd og oppskrifter til hudpleie og husråd med lange tradisjoner.
Spiselige ville vekster er blitt en vakker og praktisk bok.
Lisen Sundgren er herbalist og naturfilosof. Hennes mål er å inspirere oss til å velge en bærekraftig livsstil i harmoni med naturen. Dette er hennes femte bok.
Lisen mener vi skal la naturen krydre vår mat og at vi skal leve villere!
Nadia Nörbom er illustratør, og florist på Rosendals Trädgård i Stockholm. Hun tegner alle personer med en blomsterkrans.

Til toppen