Wiolastrikk (Innbundet)

29 favoritter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 205
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205494213
Kategori: Håndarbeid
Omtale Wiolastrikk

29 nye oppskrifter fra Kristin Wiola!

Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

I boken har Kristin Wiola Ødegård samlet strikkede - og noen heklede - modeller i alle former og varianter. Dette er elegante hverdagsplagg til alle årstider.
Hun er en av Norges mest populære strikkedesignere og særlig kjent for "Wiolakofta".

Jeg elsker å strikke, og jeg er heldig som får lov til å bruke mine kreative evner til å gi inspirasjon til mine lesere. Min verden er full av grumsete farger som inspirerer meg til å lage nye design og jeg leter stadig etter «nye» fargekombinasjoner. I Wiolastrikk finner du både strikkede og heklede modeller i alle former og varianter, tanken er at plaggene skal brukes i hverdagen og til alle årstider. Bildene i boken er tatt på steder som har hatt og er av betydning for meg, steder jeg var mye som barn og plasser som har gitt meg gode minner.

Til toppen