Medlemskupp

Strikkepakke

Strikk 250 mønstre ABC og Stor, kraftig bag

La deg inspirere til å strikke mønstre i rett og vrang, ribbestrikk, flettemønster, hullstrikk eller mønsterstrikk med flere farger. Her kan du velge mellom mer enn 250 tradisjonelle og moderne strikkemønstre, alle enkelt forklart ved fotografier og diagrammer. I tillegg får du en stor, romslig og praktisk bag i kraftig blåmelert og vannavvisende stoff. Bagen kan lukkes med glidelås, og har også glidelåslomme på innsiden. Her får du plass til mye. Bagen kan dessuten brettes sammen til hendig størrelse. Mål: 60 x 45 x 15 cm, håndtak 58 cm

Heklekupp!

Hekling til kjøkkenet + heklenåler i mappe

Tove Fevang har latt seg inspirere av sine gamle, fine grytekluter, og her gjenskaper hun dem i fine farger og herlig garn. Boka er både nostalgisk og moderne på samme tid. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Det er hele 45 oppskrifter i boka, og bakerst er det en grundig hekle- og hakkeskole.

For å kunne komme i gang straks, får du også et praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0. I tillegg får du maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.

 

Stor bursdagspakke - kakebok, 24 kort og fargeblyanter

Kaker og kort til bursdagen!

Her får du 50 oppskrifter på tradisjonelle kaker som smaker av suksess! Det er bare å finne frem bakebollen og lage de deiligste bløtkaker og sjokoladekaker, prinsessekaker, monsterkaker og piratkaker. Her kan du virkelig imponere gjestene og ikke minst bursdagsbarnet!

I tillegg får du 24 kort til å rive ut og fargelegge. Morsomme og glade mønstre – med påskrifter som HIPP, HIPP HURRA, GRATULERER, BURSDAGSBARN og plass til å skrive hilsenen din på baksiden. Og selvsagt får du 36 akvarell-fargeblyanter fra Mont Marte av beste kvalitet. Blyantene kan brukes både til fargelegging og akvarellmaling.