Medlemskupp

Lær å strikke!

Strikking for nybegynnere

Debbie Bliss er en svært anerkjent strikkedesigner og strikkebokforfatter. Nå kommer vi med første bind av hennes store bok, The Knitter’s Knowledge, som vi har kalt Strikking for nybegynnere. I denne boken tar hun for seg alt det grunnleggende om strikking.

Påskepakke for den leseglade!

Påskekrim!

Amerikanske Joy Fielding leverer en psykologisk thriller med den beste manipulerende vrien, og i den svenske krimromanen Jenta under byen skildres en kald og realistisk underside i samfunnet det er til å få frysninger av.

Kreativ påske med Arne og Carlos!

Påskebok + kaffe-egg

Kreativ påske med Arne & Carlos!

Påskefri og tid til å være kreativ - hva er bedre enn det? I boka finner du trivelige prosjekter for hele familien som er raske å lage. Og er du glad i kaffe til arbeidet? Kaffe-egget gir deg duftende kaffe i en fei. Arne & Carlos har laget oppskrifter på strikkede eggvarmere til påskefrokosten, dekkebrikker, påskeharer, påskekyllinger og annet i kjent Arne & Carlos-stil. 

Medlemskupp: Til innekosen

Elvang Star pledd, sort/blått/gult

Stort, mykt og varmt

Mykt, lett og elegant passer dette pleddet inn i alle typer av interiører.

  • Av 50% alpakkaull, 40% saueull, 10% mikrofiber
  • Vekt 560 gram
  • Mål 130 x 200 cm
  • Renses

Elvangs alpakkapledd produseres i Peru av kyndige og talentfulle vevere. Alpakkafibre er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Pleddet loer minimalt, og beholder derfor sitt flotte utseende i mange år.

Magasinet nr. 1 /2020

Magasinet — medlemskupp fra alle våre klubber

I magasinet får du de beste tilbudene og de laveste prisene fra alle våre bokklubber!

Prisene i Magasin 2 varer til 06. mai