Medlemskupp

Medlemskupp

- det lønner seg å være medlem!

Smarte silikonposer

Lekué silikonposer sett med 3

Sett med 3 stk. silikonposer som er 100% lufttette og kan både oppbevares stående og liggende. De tåler frost og kan også fint settes i mikroovnen til tining. Det er et lite skrivefelt på alle posene, og de tåler oppvaskmaskin, så de er lette å holde rene.
Settet inneholder en pose av hver størrelse (0,5 l, 1,0 l, 1,5 l).

Tåler temperaturer fra -60°C til +220°C.

Produsert i 100 % Platinum Food Grade silikon.

Ninas favoritter

Ninas beste votter og sokker

Nina Granlund Sæther presenterer hele 44 oppskrifter på egne favoritter blant sine mange populære strikkeoppskrifter på votter og sokker.

Alle mønstrene er Ninas eget design, og alle er inspirert av norsk tradisjonsstrikk. Ninas tips og råd om opplegg, felling og mønsterstrikk med mer, gjør veien til et ferdig votte- eller sokkepar morsom og enkel å følge.

Lær quilting!

Quilt med kjærlighet + mappe

Quilt med kjærlighet er en fascinerende bok om lappetepper, historier, teknikker, gode arbeidsbeskrivelser, kreativitet og inspirasjon. Enten du har lite erfaring med søm eller er erfaren med symaskin og nål, er dette boka for deg. Grundig innføring i valg av stoffer, skjæring og sammensetting.

Sammen med boka får du en fin, quiltet mappe.

Quilting – stort og smått!

Hjemmesydd + 2 bokser med knapper og nåler

I Hjemmesydd får du oppskrifter på store og små quilteprosjekter. Det er gode trinn-for-trinn-bilder til alle prosjektene. Du begynner enkelt og avanserer forsiktig.

Sammen med boka får du én boks full av knappenåler og én boks med knapper!

Enkle sting – gir stor forandring

Moderne broderi på strikk og klær

En inspirerende bok med både broderi og strikk i en utrolig skjønn forening. Du får 15 broderimønstre og masse ideer og inspirasjon til hvordan du bruker dem på både strikkeplagg og andre klær. I tillegg får du de vakre og enkle strikkeoppskriftene på gensere, cardigans og lekre tilbehør.

Pakketilbud: ekte fargeglede

2 fargeleggingsbøker + lekkert handlenett

Gi deg selv en pause med to herlige fargeleggingsbøker der du kan roe ned og la alle tanker fare. Å fargelegge er som å meditere. Du senker skuldrene og lar kroppen hvile. Det fortjener du.

Både Lizzy Marie Cullens bok Magiske byer og boka Kreativ fargelegging har mønstre som passer til både voksne og barn. Fargelegg, lag kruseduller og få øye på skjulte detaljer. Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert.

Sammen med de to bøkene får du et flott handlenett i lekkert engelsk mønster.

Pakketilbud: bok og skål

HUND + vannskål

Dette er boka for alle som har hund, har tenkt å skaffe seg hund eller bare er interessert i hund. Den gir deg den kunnskapen du trenger for at du og menneskets beste venn skal få et godt liv sammen.

Atferdsbiolog Emma M. Garlant beskriver steg for steg hvordan du kan trene hunden til å oppføre seg som du ønsker,slik at hunden og du kan leve et godt liv sammen.

Sammen med boka får du en fin, sammenleggbar vannskål.