Medlemskupp

Medlemskupp

- det lønner seg å være medlem!

Lavkarbo som fungerer - hele dagen, hele uka

Lavkarbo til alle anledninger - 2 bøker for 1

Her får du to bøker som inneholder de beste lavkarbo-oppskriftene på frokost- og lunsjmat. Alle oppskriftene er korn- og glutenfrie, og uten tilsatt sukker og gjær. I tillegg kan du invitere til selskap og helgekos med lavkarbo på menyen, med oppskrifter på forretter, hovedretter, tilbehør, finger- og buffetmat, grillmat, desserter og kaker. Du får også oppkrift på din egen marinade, saus, majones, tapenade og ditt eget grillkrydder.

Finn roen med fargelegging

Fargeleggingspakke - bok + tusjer

Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert. La lysten og fargegleden styre. Du vil snart merke den positive virkningen av fargenes harmoni og hvordan de vekker kreativiten din.

Pakke med 20 stk. Colortime dobbeltusj. To strektykkelser 2.3 og 3.6 mm.

Strikk til din beste venn

Hundestrikk

30 strikkeoppskrifter for hunder i forskjellige størrelser. Fra enkle dekkener og halser til forseggjorte bunader for firbeinte. Flere av designene i boka er inspirert av kjente og klassiske strikkemønstre som nordlandskofta, setesdalsmønsteret og selburosen. Boka viser deg hvordan du kan måle hunden og strikke plagg som passer til alle raser og størrelser. Slik får du perfekt passform på plaggene.