Velkommen til Hobbyklubben!

Adventskupp!

Trine inviterer + bestikksett 16 deler

Mange lurer på hva de skal servere når venner og familie samles, enten i hverdagen eller til fest. Det skal jo helst både smake godt og ikke ta altfor mye tid og energi.

Norges favorittmatblogger Trine Sandberg gir deg sine aller beste oppskrifter og tips til velsmakende mat som har det lille ekstra – uten at du sliter deg ut på forhånd!  I Trine inviterer får du nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen! Lunsjbesøk, hverdag, helgekos, fest, sommermat i alle varianter, og mye mer!

Pihl i hjertet

og

En vårdag i 2015 besvimer Camilla Pihl på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? Pihl i hjerteter en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere.

Heklesett Bok og Nåler

Toves beste hekle- og hakkeoppskrifter + heklenåler i mappe

Dette er Tove Fevangs beste hekle- og hakkeoppskrifter samlet i èn bok. Du finner både små og store prosjekter i ulik vanskelighetsgrad, som lekre skjerf til kjølige sommer- eller vinterkvelder, nydelige tepper, puter og pledd til barn og voksne. Grytekluter og dekkebrikker i ulike mønstringer og teknikker. Boka er gjennomillustrert med gode beskrivelser og trinn for trinn-bilder.

Bak i boka er det samlet en grundig innføring i de forskjellige maskene i hekling og hakking.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!