Mens vi venter ...

 

ADVENTSKOS og JULEHYGGE

84 julehyggeprosjekter!

Julehygge

og

JULEHYGGE er den perfekte førjulsbok for deg som liker jul og juleforberedelser, som liker å lage ting, planlegge å lage ting – eller bare liker å titte på ting som andre har planer om å lage. Med andre ord en ekte førjuls-coffeetable-bok!

Lag adventskalenderen selv

Adventskalender

Broder denne koselige adventskalenderen. I pakken får du alt DMC perlegarn du trenger, naturfarget linvev, 8 tråder/cm og 24 stk. ringer.

Størrelse ca. 50 x 59 cm.

Beslag følger ikke med, det finnes så mange fine å velge mellom. Du kan bruke en trepinne, en vakker kvist fra naturen, eller beslag i svart, rødt eller stålfarget.

Norges første strikkebok med julegensere!

Strikk din egen julegenser

Gensere med julemotiver har lenge vært populære England og USA. Nå har trenden kommet til Norge og blir mer og mer populær. Strikkemønstrene i denne boka strekker seg fra de stemningsskapende og kjente norske julemotivene, til det mer «outrerte» og tøysete. Her finner du oppskrifter i ulike vanskelighetsgrader og plagg som passer for både mann og kvinne, for liten og stor - til og med for hunden. Boka er et samarbeid mellom den anerkjente designeren Siv Dyvik og husflidslaget, som har designet mønstre til 24 flotte juleplagg.

Full kontroll på julens gjøremål

Listelykke jul

Denne boka hjelper deg å holde orden på alt du skal huske, handle og planlegge til jul. Du får samlet alle julelistene på ett sted, og boka kan brukes over flere år. Her kan du føre lister over husarbeid, gaver, adventskalendere, julekort, menyer, julegleder, aktiviteter og mye mer. Boka inneholder også oppskrifter på julemat og -snacks. Få inspirasjon, orden og oversikt i ventetiden fram mot jul!