Hemmelig julepakke

Hemmelig julepakke

Vi har satt sammen en julekoselig og strikkeinspirert hemmelig pakke.

Norske OL-gensere + tursekk

Klar for tur!

En komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018. Eventyret startet med OL i Cortina d'Ampezzo i Nord-Italia, og hvert fjerde år siden har Dale garn designet et nytt strikkemønster i forkant av vinterolympiaden. I boka finner du oppskrifter som er relativt enkle å strikke, og oppskrifter med flere farger og mer detaljerte mønstre. I tillegg får du en flott dagstursekk, turkis og grå. Rommer ca. 25 liter. Anatomisk riktige bærestropper. Bøyler i ryggen med netting slik at man unngår svette. Hovedrom + 1 lomme innvendig og en lomme front utvendig, 2 åpne sidelommer for flaske e.l.

Kult å sy med syutstyr

Et lekkert canvasnett med matchende mappe i lekkert rosa/oransje mønster. Nettet måler 32 x 40 cm. Mappen måler 23 x 15 cm.
Boka er gjennomillustrert med detaljrike bilder og tydelige trinn-for-trinn-tegninger, og alle mønstre er i 100% størrelse. De aller fleste modellene er sydd av nye stoffer, men også brukte tekstiler, som gamle skjorter, får nytt liv i tepper, puter og mye mer. Du finner mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mange av modellene er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv.
Du får også 60 synåler i ulike størrelser pluss synålitreder i en stilig retro-mappe.