Vi har satt ned prisen på en rekke varer!

STORT VÅRSALG

Fjorårets hobbyfavoritter endelig på salg!

Vårsalg!

God mat hele uka

I boka inspireres du til å lage velsmakende retter til alle dagene i uka - fra enkle halvtimesretter og gode, grønne middager til fristende fredagskos og trasisjonelle søndagsklassikere. Og dessuten flere søte fristelser.

Vårsalg!

Lindteinstrikk med stil

Et Lindtein-plagg for alle disse dagene som kommer og går. Gensere, jakker, sokker og andre små og store plagg i deilige garnkvaliteter fra en dame som kjenner blodet bruse litt ekstra når hun går inn i en garnbutikk. Tove Lindtein er en dedikert strikker som elsker å skape noe med hendene. Og hun har ett mål - å ha på seg noe hjemmestrikket HVER DAG.

Heklekupp!

Toves Fevangs beste + mappe med heklenåler

Tove Fevangs beste hekle- og hakkeoppskrifter samlet i èn bok. Du finner både små og store prosjekter i ulik vanskelighetsgrad, som lekre skjerf til kjølige sommer- eller vinterkvelder, nydelige tepper, puter og pledd til barn og voksne. Grytekluter og dekkebrikker i ulike mønstringer og teknikker. Boka er gjennomillustrert med gode beskrivelser og trinn for trinn-bilder. Bak i boka er det samlet en grundig innføring i de forskjellige maskene i hekling og hakking.

Du får også et praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0. I tillegg får du maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.