Søm

Håndsøm og maskinsøm blir stadig mer populært. Enten du er opptatt av redesign, patchwork, motesøm eller broderi, finner du et stort utvalg her.

Små og store bruksting i matchende farger

Sy Gretes beste

I boka har Grete Gulliksen Moe samlet sammen sine aller mest populære oppskrifter på små og store syprosjekter. Det er gjennom mange års kurs og reiser at hun har lyttet og erfart hva som virkelig slår an hos oss syglade nordmenn. 
Her får du nøye forklarte oppskrifter på blant annet store, deilige sengetepper i ulike lappeteknikker, til en flott jakke og vesker i ullstoff og en masse fint til baby og barn. Praktiske ting du trenger i hverdagen, supre venninnegaver og gaver for små og store anledninger - alt finner du her.

Boka har også et eget oppslagsverk for materialer, verktøy og metoder. Der finner du masse nyttig informasjon, gode tips og praktiske råd som kan være nyttig underveis i prosessen.

60 syoppskrifter

Sy magisk

60 modeller og 11 grunnmønstre i 100%

Mønstrene kan varieres i det uendelige. Tine Solheim gir deg sine beste tips!

Elsker du å sy eller tenker at "dette har jeg lyst til å prøve", da er dette boken for deg. Tine Solheim viser deg 11 basismønster på tunika, A-fasong kjole, statement skjørt, storskjorte, kjoler til hverdag og fest og kimono med uante muligheter. Her får du ideer til stoffvalg enten det er ensfarget, tykt eller tynt, med eller uten mønster eller rett og slett en kombinasjon. Hva velger du og hvilket uttrykk har du lyst på