Heklebøker

Å HEKLE er det beste vi vet!

Myke, deilige plagg du hekler selv!

Hekling

Klart du kan hekle deg gensere, jakker, kjoler, topper, vester, luer, skjerf, skjørt, bikini og en rekke pledd, puter og interiør! Her er boken som gir deg et nytt blikk og inspirasjon på hvor tøffe og anvendelige hekleplagg kan bli! Alle klærne er til for å brukes - deilige hverdagsplagg som kan styles opp eller ned etter anledning og humør!

Vi har litt av hvert

Hekleutstyr!

Her finner du heklesutstyr og utstyr med heklenåler i.

40 hekledyr med stor personlighet

Barnas kuleste kosedyr

Er du klar for å tilbringe litt tid med en kjærlighetssyk elefant, en omsorgsfull tiger, lekne sauer og rampete katter? Boka ble til da forfatteren fikk sitt første barn, Edward, og i løpet av det første leveåret hans fikk han hele 40 gode venner i sitt menasjeri. Her får du alle 40 gode oppskrifter på de kuleste kosedyrene. Dessuten får du oppskrifter på alle dyrene i 4 ulike størrelser - Liten, Standard, Stor og Gigantisk - det betyr 160 muligheter samlet mellom to permer. Alle dyrene er laget med enkle hekleteknikker og gode trinn for trinn-forklaringer, og det er dyr for alle nivåer.

Lær 75 heklede sekskanter - et oppslagsverk for ekte hekleglede

Hekle 75 fargerike sekskanter

Dette er boka for deg som vil kose deg med små håndarbeidsprosjekter, og vipps har du nok sekskanter til å sette sammen til et teppe, sjal, pute, veske eller noe annet. I tillegg til de 75 mønstrene finner du også informasjon om hvilke garn som anbefales, hekleutstyr og teknikker, og dessuten oppskrifter som viser hva du kan bruke sekskantene til. Et hekleprosjekt som dette er perfekt å ta med seg i vesken på ferie eller underveis til jobb. Din beste restegarnvenn!