Bonusmagasinet 6/2017

Opptil 75% rabatt!

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet og på nettsiden når du handler.

Har du allerede spart opp bonuskroner – husk å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.


Bla i Bonusmagasinet her!
 

Gjelder til 6. oktober

Kryssordgiganten

Kryssordgiganten er det komplette hjelpemiddelet for enhver kryssordentusiast! Den består av fire deler – kryssordleksikon, fremmedordbok, synonymordbok og omvendt fremmedordbok. Boka gjør det lettere, morsommere og mer lærerikt å løse kryssord!

Lahlums Quiz vol.2

648 spørsmål og svar fra alle samfunnsområder, fra det helt enkle til det virkelig utfordrende. Hver kategori er inndelt i tre vanskelighetsgrader, slik at alle vil finne noe som passer deres kunnskapsnivå, og hele familien kan konkurrere med hverandre – på like vilkår.

Hobby Se alle

Lydbok Se alle

Sjel, kropp og sinn Se alle

Born to run

I «Born to Run» beskriver Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant «poesi, fare og mørke» som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker – fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor «Born to Run» har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.

Sov deg til suksess!

Du er sikkert ikke overrasket over å høre at måten du sover på og hvor mye du sover er av betydning for din våkne tilstand. Men du visste kanskje ikke at du ved hjelp av mental trening kan påvirke underbevisstheten til å gjøre nattedrømmene dine mer positive og rettet mot dine mål i våken tilstand. Ved hjelp av metoden Judymay Murphy kaller New Dreaming kan du jobbe med deg selv om natten (også)! Når du lærer å utnytte den positive energien fra nattens drømmer, kan den føre deg et steg nærmere en virkeliggjøring av dine store og små drømmer i livet.

Veskelys LED

Vanskelig å finne frem i vesken?

Det lille LED-lyset er utrolig sterkt og enkelt å bruke. Festes med magnetlås. Trykk på bryteren for å skru på, og slipp bryteren for å skru av. Materialet er silikonplast. Leveres med batterier ferdig på plass.
 

Trines mat 2

Ny bok fra Norges største matblogger!

Her kommer oppfølgeren til supersuksessen Trines mat! Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og bestselgende forfatter med nærmere 120 000 eksemplarer på to år.

Trines karriere som blogg- og kokebokforfatter begynte med at hun ønsket å overlevere familieoppskrifter til døtrene sine da de flyttet hjemmefra. For en mottakelse hennes oppskrifter har fått!
Nå har Trine samlet enda flere oppskrifter mellom permene i sin bok nummer 2 og serverer alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk- og sjømat, kylling, kjøtt og desserter .Boka har også fått over 70 bakeoppskrifter – alt fra eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kjeks, kaker og mye mer!

Boka er inndelt i 4 hoved deler:

Alt om bakst :
- store og små brød,
- eltefri bakst – slik gjør du det
- boller og annen søt gjærbakst
- kaker, kjeks og andre søtsaker

Ukemenyer for 6 uker

Menyer for små og store anledninger
-  Inviter til selskap!
- Festmeny
- Italienske fristelser
- Familiemiddag
- Venninnemiddag
- Vegetarmeny

Oppskrifter på alt fra:
- Supper
- Pasta, småretter og vegetar
- Fisk og sjømat
- Kylling
- Kjøtt
- Desserter
- Gjærbakst, brød og kaker

Alfabetiske oppskriftsregister og alfabetisk emneregister
150 middagsoppskrifter og 70 bakeoppskrifter – ukemenyer og festmenyer
350 sider

Trine Sandberg - forfatter og blogger - vet hva det norske folk vil ha -  og hun får kontinuerlig tilbakemeldinger og mail fra sine lesere. Hun er alltid opptatt av å levere det beste. For tiden har hun permisjon fra jobben som jurist i Utdanningsdirektoratet.

En hilsen fra Trine:

Her finner du 150 middagsoppskrifter + 70 bakeoppskrifter til hverdag og til fest. I den første delen finner du mine beste bakeoppskrifter, og mine beste tips og triks for en vellykket bakst.

 I del to og tre finner du ukemenyer og festmenyer til små og store anledninger. I bokens fjerde del finner du middags- og dessertoppskriftene fra uke- og festmenyene sortert under tema, slik at du enkelt skal kunne finne frem til dem også når du ikke følger en bestemt meny.
TRINES MAT 2 er blitt til på kjøkkenbenken hjemme hos oss. Jeg har selv planlagt, laget, stylet og fotografert alle rettene – før de har blitt servert til familie og
venner. Alle oppskriftene er derfor kvalitetssikret av mine nærmeste, og mange også av mine lesere på bloggen. Det som er så fint med å være matblogger, er
blant annet dialogen med leserne og den umiddelbare responsen jeg ofte får når jeg publiserer en oppskrift. Dersom oppskriften faller i smak, kommer det mange
hyggelige tilbakemeldinger, og kanskje er det noen som har gjort en liten vri som gjør retten enda bedre?
Denne dialogen gjør at jeg hele tiden vet hva som slår an, samtidig som jeg stadig blir flinkere til å forklare oppskriftene mine slik at selv de som kanskje ikke er
så drevne på kjøkkenet også lykkes, og blir inspirert til å prøve nye oppskrifter og smaker.
Jeg håper at du finner inspirasjon og tips til nye matgleder i TRINES MAT 2! Du trenger ikke å følge oppskriftene slavisk, men bruk dem som et utgangspunkt. Velg
råvarer du liker, eksperimenter og smak deg frem. Pass på at det er en balanse mellom salt, sødme og syre, da er du godt på vei. Og ikke minst – kos deg på kjøkkenet!
Matglad hilsen fra Trine ☺
Flere oppskrifter og mer inspirasjon finner du på www.trinesmatblogg.no