Bonusmagasinet 4/2017

Opptil 75% rabatt!

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet og på nettsiden når du handler.

Har du allerede spart opp bonuskroner – husk å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.


Bla i Bonusmagasinet her!
 

Gjelder til 12. juni


Snart 17. mai!

Tips og inspirasjon

Festbord

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie?

Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Innbundet

Mat

La deg friste!

Franciskas fristende kaker

Franciskas Vakre Verden, en av Norges største interiør- og kakeblogger!

En bok full av vakre bilder og gode oppskrifter på kaker som smaker fantastisk, ser imponerende ut og er enkle å lage. Bli med inn i en eventyrlig kakeverden og la deg friste av oppskrifter som Oreo-iskake med bringebær, Crêpekake med limekrem og mye mer.

Innbundet

Hage

Til hobbygartneren

Hagesett

Praktisk kneunderlag og hagehansker er kjekt å ha når hagen skal stelles. Kneunderlaget er i solid gummimateriale, 1,7 cm tykt, 16 cm bredt og 34,6 cm langt. Hanskene er i en størrelse, som passer de fleste.

Romaner

Vinner av Bokhandlerprisen / Kritikerprisen 2016

Arv og miljø

«At ingen av dere på noe tidspunkt har spurt meg om min historie, har jeg opplevd og opplever jeg som en stor sorg.»

Det er Bergljot, den eldste datteren i familien, som formulerer seg slik i en mail til sine søstre, etter at det har pågått en heftig diskusjon om forskudd på arv.

 

Arv og miljø av Vigdis Hjorth (Innbundet)
Innbundet

Favoritt!

Helenas hemmelighet

For tjuefire år siden tilbrakte Helena noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Hun vender tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter.

Helenas hemmelighet av Lucinda Riley (Innbundet)
Innbundet

Krim

Sporvekslingsmordet

En 17 år gammel skiløper blir funnet skutt i sporet under siste etappe av en stafett i Holmenkollen. Politietterforskeren  Kolbjørn "K2" Kristiansen har fått en ny brysom sak å bryne seg på. En tankevekkende familiehistorie om et adoptivbarn fra 1970-tallets Norge, og samtidig et nytt klassisk krimmysterium i serien om K2 og Patricia.

Innbundet

Kepler er tilbake - råere enn noen gang

Kaninjegeren

Sveriges utenriksminister blir myrdet i sin luksusvilla.

Morderen er ekstremt nøye med å fjerne alle spor. Effektiv i gjerningsøyeblikket, men lar tiden stå stille i nøyaktig 19 minutter før han fullfører sitt oppdrag.

Kaninjegeren av Lars Kepler (Innbundet)
Innbundet

Budbringeren

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg til en fisketur til Hessdalen. Utenfor restauranten høres et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt. Den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Olsen beordres til å etterforske saken, og fisketuren blir spolert.

Budbringeren av Gert Nygårdshaug (Innbundet)
Innbundet

Lydbok

Hobby

Vakre bokstaver til å fargelegge og dekorere med!

Fargerike bokstaver

På hver av bokas 70 sider finner du en bokstav formet av blomster og fugler som venter på å fargelegges av deg. Etter å ha fargelagt bokstavene kan du enkelt rive dem ut av boka, sette dem sammen til ord og henge dem på veggen.

Fargerike bokstaver (Heftet)
Heftet

Gøy med hekling!

Leken hekling

Skap noe nytt med garn, farger og en heklenål. Her finner du 30 fargerike og kreative hekleprosjekter fra ti kjente designere i moderne retrostil. I boka finnes noe for enhver smak og med ulike vanskelighetsgrader, og alle teknikkene er tydelig forklart trinn for trinn.

Leken hekling (Fleksibind)
Fleksibind

Lær å strikke - helt fra grunnen av

Strikking for nybegynnere

Strikkeekspert Debbie Bliss deler av sine tips og triks i strikkefaget. Boka har mer enn 300 unike, håndtegnede illustrasjoner. Den henvender seg til alle som vil lære grunnleggende strikketeknikker, men også erfarne strikkere vil finne nye og spennende varianter av bl.a. oppleggsteknikker og fellinger.

Strikking for nybegynnere av Debbie Bliss (Innbundet)
Innbundet

Sjel, kropp og sinn

Et godt liv / Fakta

Historie / Biografier

Orientekspressen - En vårreise

I mer enn hundre år rullet den legendariske Orientekspressen på strekningen mellom Paris og Istanbul. Nå legger Torbjørn Færvik ut på sin lengste togreise noensinne - fra London til Samarkand. Den eventyrlige reisen går gjennom tolv land og tjueto byer, den strekker seg over en distanse på 8000 kilometer og inkluderer kryssingen av Det kaspiske hav i en rustholk.

Lukk dørene, ta plass. Bli med på en reise du sent vil glemme.

Orientekspressen - En vårreise av Torbjørn Færøvik (Innbundet)
Innbundet

Forbilde

Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og forsøke å falle til ro med at man som menneske har flere sider, og at disse ikke nødvendigvis er i harmoni med hverandre. Og det er en bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv.

Forbilde av Sophie Elise Isachsen (Innbundet)
Innbundet

Produkter

Kupongtilbud / Supertilbud

En skigard kan ikke vare evig...

Skigard

og

Lær å bygge skigard. Hugging av staur og skier, oppsetting av staur og binding av skiene blir forklart med tekst og bilder. Du får også lære vedlikehold av skigard. Dette er en praktisk håndbok, og det er fortellingen om gjerdet som har preget kulturlandskapet i alle tider: skigarden.

Skigard av Pål Gunnar Mikkelsplass og Magnus Lindahl (Innbundet)
Innbundet

Kjekt å ha!

Setetrekk for sykkel, blå m stjerner

Setetrekk med vannavstøtende overflate. Trekket er polstret, og passer de fleste sykkelseter. Størrelse: 24 cm bredt, 22 cm langt. Farge: blått med hvite stjerner.

Fantastisk kakebok!

Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter

Kristine Ilstad driver Norges største kakeblogg Det søte liv. Her får du oppskriftene på hennes beste og mest populære kaker. Dette er gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter. Hjemmebakte kaker smaker alltid nydelig, og Kristine hjelper deg slik at du er sikret et godt resultat.

Innbundet