Varmende hverdagsstrikk

Strikk på tykke pinner

Vi har funnet frem fire bøker med enkle og gode oppskrifter på hverdagsgensere og cardigans perfekt for den kommende kalde tiden. Plaggene kan strikkes av nybegynnere og viderekomne. Strikk til deg selv eller kanskje har du en tenåring i huset?

Rundpinnesett fra 7,0 til 12,0 mm

 
10 stk. brune bambus-rundpinner i 60 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0 og 80 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0. I tillegg får du saks + målebånd.
 

Enkel strikk

Her finner du oppskrift på 34 enkle, myke og anvendelige strikkeplagg som har favorittpotensiale!

Yndlingsgenseren din er den du griper til når ingenting annet fungerer. Den som sitter som den skal og er trygg uansett anledning. I Enkel strikk får du oppskrifter på gensere, jakker og småplagg du kan variere med i det uendelige. I tillegg til glattstrikk er flere av oppskriftene strikket i herlige strukturer som gir plagget ditt et ekstra løft:

SKAPPEL - med kjærlighet for strikk

Dorthe Skappel er endelig tilbake med mange nye strikkeoppskrifter på herlige plagg til både voksne og barn! Her er det mange favoritter å velge mellom. Plaggene strikkes i herlige farger og garnkvaliteter. Oppskriftene og beskrivelsene er fortsatt superenkle, formidles i størrelsene (S) M (L), med inspirerende bilder og brukervennlige illustrasjoner.

#weknit

Myk ull, bølgemønster, høy hals, striper eller puffermer? Drømmer du om en lun og trendy genser? Anett Opheim, designeren bak We Knit, har gjort det enkelt for deg å strikke lekre plagg selv. Her finner du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter. Du vil garantert finne din favorittoppskrift. Du får over 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle.

Knit happens

og

I havet av strikkebøker har det vært et tomrom mellom barn og voksne. Aldersgruppen 10-16 år ønsker andre mønster og farger, så her er boka for alle dere som vil strikke til de mellom 10 og 16 år. 46 nye, kreative og moderne design for både gutter og jenter. Varierende vanskelighetsgrad, tydelige oppskrifter, gode råd og tips.

Knit Happens er et suksessfullt onlineprosjekt på web, Instagram og YouTube drevet av venninnene Anette Lyngstad og Siri Saltnes Haaland. Siri har også egen strikkebutikk på Karmøy. Jentene har designet den berømte Karmøyvotten og utgitt flere strikkehefter. Dette er deres første bok.