Hobbyklubben

Få med deg bestselgeren!

Julemat

Kjempegod mat fra førjulstid til nyttår!

Boka er fylt med masse herlige oppskrifter på både middager og småkaker til førjulstiden, flere forslag til spiselige julegaver du enkelt lager selv, alle oppskriftene på klassisk julemat til glede for hele familien, forslag til koldtbord og andre deilige romjulsmåltider, og sist, men ikke minst alt du måtte ønske å servere nyttårsaften. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. De flotte fotografiene skaper god stemning og gir inspirasjon.

Klompelompes jul

og

Skap jul og gaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE!

Med boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til dem rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder.

Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Til din beste venn!

Hundestrikk

Det hender at hunder trenger litt hjelp til å holde på varmen når kulda setter inn. Både små og store hunder trenger små og store lufteturer i løpet av en dag, og da er en hundegenser som sitter som den skal og varmer der den må, den perfekte gave til firbente venner. I boka får du oppskrift på fine plagg til hverdag og fest som er tilpasset små og store hunder.

Villmarksgensere

Strikk tykke og gode gensere med den riktige villmarkslooken. Dette er gensere som holder deg varm og tørr på korte og lange eventyr, uansett vær.

Bestill senest 11. desember for å få varene til jul

Husk at Posten har noe lenger leveringstid enn vanlig på grunn av stor pågang før jul.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!