Inspirasjon

Del ditt fine håndarbeid med Hobbyklubben!

Fra medlem til medlem

Del et bilde av noe du har laget ved skrive #månedenshobbybilde under bildet ditt på enten instagram eller facebook.

Hver måned velger vi ut ett bilde som blir publisert på sosiale medier og i bladet. Vinnerne får et gavekort på kr 100,- til hobbyklubben.no

 

#hobbytipset

Er det vanskelig å finne igjen skoene i barnehagen eller på SFO? Pynt dem med noen enkle figurer, så tar ikke barna feil.

- Nina Granlund Sæther

 

På ønskelista:

Skap en bærekraftig drømmegarderobe

Gjennom Ninas «skaprens» rydder du for å finne din personlige stil i ditt eget klesskap, og komiker Else Kåss-Furuseth har stilt hele den elleville garderoben sin til disposisjon for å vise hvor lett og morsomt det kan gjøres. Underveis viser Nina deg hvilke plagg som skal være med videre og hvordan du kan kombinere dem, hvilke plagg som bør gå videre til andre og hva du skal investere i fremover.

Å skape en bærekraftig drømmegarderobe handler om å tenke nytt ­– ikke kjøpe nytt!

Leser nå:

Ekko av en venn

Endelig er Elling tilbake! Like sår og morsom som alltid. Han har flyttet inn i en sokkelleilighet hos enkefru Annelore Frimann-Clausen på Grefsen i Oslo. Dette er Ingvar Ambjørnsens femte bok om Elling. Den står ikke tilbake for noen av de andre, tvert imot er det en helt nydelig og gripende skildring av et ensomt menneske, som svært mange vil kjenne seg igjen i.

Oppskrifter og tips