Det hender at hunder trenger litt hjelp til å holde på varmen når kulda setter inn. Både små og store hunder trenger små og store lufteturer i løpet av en dag, og da er en hundegenser som sitter som den skal og varmer der den må, den perfekte gave til firbente venner.

I boka Hundestrikk får du oppskrifter på fine plagg til hverdag og fest som er tilpasset små og store hunder. Her har du fem gode grunner til at strikkegenseren er den perfekte gave til hunden din.

Hold varmen

Norge har et kaldt klima, og de fleste hunder trenger varme plagg om vinteren, også hunder med mye pels. Genser av ull gir god varme og er lett å vaske.

Lag noe som passer

Når du strikker genseren selv kan du sørge for perfekt passform som er ekstra behagelig for hunden din.

Alle hunder er unike

Velg fargene selv og lag en genser som passer hunden sin personlighet. Det er mye morsommere og i tillegg kan du jo strikke noe til enhver anledning.

Enkelt for deg og hunden

Det er ikke alle hunder som er like glad for å få på seg varmt tøy. Strikkede gensere er enklere å ta av og på enn andre alternativer og blir derfor morsommere for alle.

Slutt på seletrøbbel

Det kan være kronglete å manøvrere både hundesele og varmende plagg. Med genser kan du enkelt ta hundeselen over genseren.