Hobbyklubben

Nordic

Nordisk design, vakre detaljer og spennende strukturer.

I boka finner du spennende og varierte strikkeoppskrifter til både gutter og jenter i alderen 0-6 år. Plaggene er inspirert av nordisk barnemote og er enkle i snittet, med vakre, gjennomarbeidede detaljer. Det lekes med strukturer, hullmønstre og detaljer som er med på å skape både feminine og maskuline uttrykk. Det er brukt spennende strikketeknikker, blant annet strikk med perler og smock-mønster, som utfordrer både erfarne og uerfarne strikkere. Her får du forslag til gode garnvalg og tips til hvordan du kan variere oppskriftene for å sette ditt unike preg på de strikkede plaggene.

Strikk et mykt babyteppe

Babytepper

Ingenting er som et mykt, deilig babyteppe du kan svøpe den nyfødte i. Boka inneholder hele 51 oppskrifter, alle designet og strikket av forfatteren selv. Et babyteppe er den perfekte barselgave. Et minne for livet, strikket i kjærlighet og omsorg for den nye verdensborgeren. Strikk et vognteppe, et lite sengeteppe, eller et teppe som passer til hentesettet. Nybakte foreldre kan nesten ikke få nok tepper! 

Barbro broderer

Barbro Tronhuus Storlien har brodert nesten hele livet, og er en av de få som fremdeles broderer profesjonelt i Norge. Som bunadtilvirker og ettertraktet kursholder, har hun lang erfaring med å lære bort broderikunstens finurligheter, og med denne boken ønsker hun å inspirere deg til selv å ta nål og tråd fatt.

Instastrikk

I Instastrikk finner du 40 strikkeoppskrifter til hele familien. Ti nyskapende strikkedesignere, fra Tromsø i nord til London i sør, deler av sine oppskrifter og ideer om garnvalg og teknikker. Til felles har de at de viser frem strikkelivet sitt på Instagram, med alt fra 1500 til 40 000 følgere hver!

Oppskriftene i boka gir et variert utvalg til flere årstider, med barnestrikk som kan brukes av både gutter og jenter i tillegg til oppskrifter for damer og herrer. I boka finner du skjørt, votter, strikkejakker, sommertopper, barnebukser og mye mer. Designene varierer fra minimalistiske basisplagg til moderne varianter av norsk tradisjonsstrikk. Mange av oppskriftene er nybegynnervennlige og skrevet uten forkortelser, og hver designer gir sine strikkeråd for å lykkes med strikkingen.

 

@_strikkelisa_ @witredesign @tjknits @rillerundt @saltostrikk @tonjeinoslo @skeindeer @johnsenknits @dropledesign @garnbutikkenfortuna

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!