Hobbyklubben

Villmarksgensere

Strikk tykke og gode gensere med den riktige villmarkslooken. Dette er gensere som holder deg varm og tørr på korte og lange eventyr, uansett vær.

Friluftsliv og hunder har alltid vært en stor del av strikkedesigner Linkas Neumans liv, og hun er opptatt av å lage strikkegensere som ikke bare ser tøffe ut, men som også tåler mye vær og vind. Derfor er de strikket i robust og slitesterk ull fra norske og islandske sauer. Hennes Villmarksgenser har fått være med eventyrere og friluftsfolk på strabasiøse turer i skog og fjell - og på ekspedisjoner i Canada og på Mount Everest. 

Linka Neumann strikker og designer under navnet @valleyknits. 
Bildene i boken er tatt av @stineogjarlen 

Strikkepakke

Strikk 250 mønstre ABC og Stor, kraftig bag

La deg inspirere til å strikke mønstre i rett og vrang, ribbestrikk, flettemønster, hullstrikk eller mønsterstrikk med flere farger. Her kan du velge mellom mer enn 250 tradisjonelle og moderne strikkemønstre, alle enkelt forklart ved fotografier og diagrammer. I tillegg får du en stor, romslig og praktisk bag i kraftig blåmelert og vannavvisende stoff. Bagen kan lukkes med glidelås, og har også glidelåslomme på innsiden. Her får du plass til mye. Bagen kan dessuten brettes sammen til hendig størrelse. Mål: 60 x 45 x 15 cm, håndtak 58 cm

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!