Hobbyklubben

Få med deg bestselgeren!

Julemat

Kjempegod mat fra førjulstid til nyttår!

Boka er fylt med masse herlige oppskrifter på både middager og småkaker til førjulstiden, flere forslag til spiselige julegaver du enkelt lager selv, alle oppskriftene på klassisk julemat til glede for hele familien, forslag til koldtbord og andre deilige romjulsmåltider, og sist, men ikke minst alt du måtte ønske å servere nyttårsaften. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. De flotte fotografiene skaper god stemning og gir inspirasjon.

Klompelompes jul

og

Skap jul og gaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE!

Med boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til dem rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder.

Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Strikk et mykt babyteppe

Babytepper

Ingenting er som et mykt, deilig babyteppe du kan svøpe den nyfødte i. Boka inneholder hele 51 oppskrifter, alle designet og strikket av forfatteren selv. Et babyteppe er den perfekte barselgave. Et minne for livet, strikket i kjærlighet og omsorg for den nye verdensborgeren. Strikk et vognteppe, et lite sengeteppe, eller et teppe som passer til hentesettet. Nybakte foreldre kan nesten ikke få nok tepper! 

Barbro broderer

Barbro Tronhuus Storlien har brodert nesten hele livet, og er en av de få som fremdeles broderer profesjonelt i Norge. Som bunadtilvirker og ettertraktet kursholder, har hun lang erfaring med å lære bort broderikunstens finurligheter, og med denne boken ønsker hun å inspirere deg til selv å ta nål og tråd fatt.

11. desember var fristen for garantert hjemlevering før julaften.

Husk at Posten har noe lenger leveringstid enn vanlig på grunn av stor pågang før jul.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!