Hobbyklubben

Nyhet!

Witre design

Strikk for alle sesonger

Strikkede plagg er blitt viktig for mange i en tid med økt fokus på sakte mote og bærekraft. Klær du lager selv blir kanskje tatt ekstra godt vare på, ved at du velger materialer og farger du liker godt og ønsker å bruke over lengre tid. Og en som strikker, vet hvor mye arbeid som ligger bak hvert plagg.

Inspirerende norske strikkemønstre

og

Moderne farger og snitt møter klassiske, norske strikkemønstre!

I den praktfulle strikkeboka finner du oppskrifter på vakre og moderne plagg, basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Boka var landets første samling av tradisjonelle, norske strikkemønstre og har siden blitt et samleobjekt og en inspirasjonskilde for ivrige strikkere og designere i innland og utland.

Norsk strikk

Strikk fra hele Norge

Vi har en lang og rik strikketradisjon i Norge – et land hvor vi trenger et ekstra lag med ull mer enn seks måneder i året. Norske strikkemønstre er fantastiske, og forfatter Nina Granlund Sæther har igjen reist Norge rundt for å finne tradisjonelle mønstre og de fascinerende historiene bak.

Sokker - fra tåa og opp

Den populære strikkebloggeren Marion Louise Rindsem slår et slag for sokkestrikk og den praktiske tå-opp-metoden! Gjennom 40 ulike oppskrifter blir du kjent med den morsomme teknikken som gjør sokkestrikking til en lek.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!