Hobbyklubben

Få med deg bestselgeren!

Julemat

Kjempegod mat fra førjulstid til nyttår!

Boka er fylt med masse herlige oppskrifter på både middager og småkaker til førjulstiden, flere forslag til spiselige julegaver du enkelt lager selv, alle oppskriftene på klassisk julemat til glede for hele familien, forslag til koldtbord og andre deilige romjulsmåltider, og sist, men ikke minst alt du måtte ønske å servere nyttårsaften. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. De flotte fotografiene skaper god stemning og gir inspirasjon.

Klompelompes jul

og

Skap jul og gaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE!

Med boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til dem rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder.

Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Spiselige gaver

Søtt og godt til jul + 20 pakkekort med jutetråd

En boks med myke karameller, noen fristende tiramisutrøfler, knekk, nougat og hjemmelaget sjokoladesaus … For noen fantastiske gaver! Morsomme å gi og hyggelige å få. Det beste med å lage sine egne julegodter er at du kan begynne lenge før jul, og at julestemningen blir i huset ekstra lenge. Det er ekte kjærlighet og varme tanker i boks, på glass og i pose.

Til din beste venn!

Hundestrikk

Det hender at hunder trenger litt hjelp til å holde på varmen når kulda setter inn. Både små og store hunder trenger små og store lufteturer i løpet av en dag, og da er en hundegenser som sitter som den skal og varmer der den må, den perfekte gave til firbente venner. I boka får du oppskrift på fine plagg til hverdag og fest som er tilpasset små og store hunder.

Strikk din egen julegenser i år!

Strikk din egen julegenser

Gensere med julemotiver har lenge vært populære i England og USA. Nå har trenden kommet til Norge og blir mer og mer populær. Strikkemønstrene i denne boka strekker seg fra de stemningsskapende og kjente norske julemotivene, til det mer «outrerte» og tøysete.

Villmarksgensere

Strikk tykke og gode gensere med den riktige villmarkslooken. Dette er gensere som holder deg varm og tørr på korte og lange eventyr, uansett vær.

Friluftsliv og hunder har alltid vært en stor del av strikkedesigner Linkas Neumans liv, og hun er opptatt av å lage strikkegensere som ikke bare ser tøffe ut, men som også tåler mye vær og vind. Derfor er de strikket i robust og slitesterk ull fra norske og islandske sauer. Hennes Villmarksgenser har fått være med eventyrere og friluftsfolk på strabasiøse turer i skog og fjell - og på ekspedisjoner i Canada og på Mount Everest. 

Linka Neumann strikker og designer under navnet @valleyknits. 
Bildene i boken er tatt av @stineogjarlen 

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!