Hobbyklubben

Godt nytt og kreativt år!

Fargefylt start på året!

Fargefest med embraknit

og

Nye og friske fargekomboer - fra Embraknit!

«Farger gir meg energi og gjør meg veldig, veldig glad,» sier Julie. Embraknit - Anne-Grethe og Julie, mor og datter - er to damer som sprudler av kreativitet og fargeglede. Strikkeplaggene deres kjennetegnes av kontraster og glade farger som eksploderer i et fargefyrverkeri. Her får du overkommelige strikkeprosjekter til barn og damer - enten du er nybegynner eller en mer erfaren strikker. Bli inspirert - bli med på fargefesten og overrask deg selv med nye og friske fargekomboer.

Strikk et mykt babyteppe

Babytepper

Ingenting er som et mykt, deilig babyteppe du kan svøpe den nyfødte i. Boka inneholder hele 51 oppskrifter, alle designet og strikket av forfatteren selv. Et babyteppe er den perfekte barselgave. Et minne for livet, strikket i kjærlighet og omsorg for den nye verdensborgeren. Strikk et vognteppe, et lite sengeteppe, eller et teppe som passer til hentesettet. Nybakte foreldre kan nesten ikke få nok tepper! 

Nyhet!

Kofteboken

og

Nostalgi og tradisjon

Her kommer Kofteboken 2! Enda en inspirerende strikkebok med fargerike og frodige bilder, og oppskrifter til mange kofter! Alle inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller har fått helt nytt design. Hele tiden har forfatterne Liv Sandvik Jacobsen og Lene Holme Samsøe hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet!

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!