Hobbyklubben

Velkommen til Hobbyklubben!

Nettbutikken for deg som er kreativ

Snøsøsteren strikkebok

og

Strikkeoppskriftene i denne nye KlompeLOMPE-boka er inspirert av julebokklassikeren Snøsøsteren. Med utgangspunkt i Lisa Aisatos vakre tegninger har KlompeLOMPE designet flotte strikkeplagg for både barn og voksne. Her er oppskrift på den røde kåpa og lua til Hedvig, skjerfet til Julian, genseren, buksa og bamsen til Augusta, luer og votter, tøfler, julepynt og enda mer. Hver av de rundt 25 oppskriftene i boka har detaljerte fremgangsmåter, diagram og foto. Boka er vakkert designet og er illustrert med tegninger av Lisa Aisato. Å strikke Snøsøsteren-plagg vil gi den rette adventsstemningen og bli populære julegaver.

Bestselger!

Bittas strikkeplanlegger

Gøy med planlegging

Med Bittas strikkeplanlegger får du hjelp til å planlegge og holde orden i strikkeprosjektene dine. I tillegg til strikkekalenderen får du oppskrifter på 24 nye, fine og dekorative kluter. Noen enkle, andre mer krevende og forseggjorte.

Norsk strikketradisjon

Strikk fra hele Norge

Vi har en lang og rik strikketradisjon i Norge – et land hvor vi trenger et ekstra lag med ull mer enn seks måneder i året. Norske strikkemønstre er fantastiske, og forfatter Nina Granlund Sæther har igjen reist Norge rundt for å finne tradisjonelle mønstre og de fascinerende historiene bak.

Nyhet!

Knitteriet

En strikkebok for den moteinteressert

Boka inneholder ca. 30 design, inkluderte populære design som Peaches strikkejakke, Debbie cardigan og Therese Slipover.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!