Herlige vårdager - VELKOMMEN skal dere være!

Du blir gladere av å strikke, hekle eller gjøre annet håndarbeide!

Pulsen går ned og du reduserer stresshormonet.

Kjære hobbyvenn

Våren nærmer seg, fuglene kvitrer, sola varmer og det er så mye fantastisk å glede seg over i hverdagens øyeblikk. Gleden over å bake er hovedtema i Elin Vatnar Nilsens bok Alle kan bake, en fantastisk bok med over 60 oppskrifter som er like spennende for nybegynnere som mer drevne bakere. Boka inneholder praktiske trinn for trinn-bilder, praktiske tips og råd og alle de klassiske grunnoppskriftene du kan tenke deg.

Gled deg til herlige bakeopplevelser!

Hobbyhilsen fra
Karin K. Range, bokklubbsjef

250 strikketeknikker og praktisk bag!

Strikk 250 mønstre ABC og Stor, kraftig bag

La deg inspirere til å strikke mønstre i rett og vrang, ribbestrikk, flettemønster, hullstrikk eller mønsterstrikk med flere farger.

Her kan du velge mellom mer enn 250 tradisjonelle og moderne strikkemønstre, alle enkelt forklart ved fotografier og diagrammer. I tillegg får du en stor, romslig og praktisk bag i kraftig blåmelert og vannavvisende stoff. Baggen kan lukkes med glidelås, har også glidelåslomme på innsiden. Her får du plass til mye. Baggen kan dessuten brettes sammen til hendig størrelse. Mål: 60 x 45 x 15 cm, håndtak 58 cm

SUPERSALG!

Hvem tror du at du er?

Skriv ditt liv

Nå har du muligheten til å komme i gang med å skrive slektshistorie eller historien om ditt eget liv. For det er gøy å grave etter informasjon!

Du føler deg som en detektiv som hele tiden oppdager noe nytt om deg selv. For mange blir det en altoppslukende hobby. I boka får du alt verktøy du trenger for å lage din personlige fortelling om deg selv, om familien eller om slekten din. For enhver personlig historie er unik og kan aldri fortelles av andre. Boka er både for nybegynnere og for dem som har kommet litt i gang.

Sybloggernes beste oppskrifter

Handmade

Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boka.

Her finner du 50 oppskrifter og design av klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boka passer like godt for deg som er helt ny i faget, som for deg som har traktert symaskinen en stund. Alle mønsterark i 100% størrelse.

Populære hobbybøker - hekling & strikk

Lag nydelig tilbehør til babyfotografering

Babyprops

og

I boken finner du strikkede og heklede plagg, bamser, tepper og mye mer til de minste. I tillegg får du tips og råd til hvordan du kan ta like lekre barnebilder som fotografen gjør – helt på egenhånd.

Søstrene i «Tusen og en maske» har her laget en ypperlig gavebok til besteforeldre, mødre, fotointeresserte, tanter, venninner og alle strikkepappaene som finnes der ute. Boken inneholder 60 oppskrifter og en egen «fotoskole» full av nyttige tips.

 

 

Hekling er gøy!

Hekling

Så tøffe og anvendelige kan heklede klær, vesker, tepper, puter og annet til deg selv og hjemmet ditt bli!

Her får du store og små prosjekter fra skjerf, korte og lange vester, jakker, kjoler og skjørt. Her er det ikke mangel på kreativitet i fargebruk i tykt og tynt garn. Dette er boka både for deg som er nybegynner og deg som har heklet litt. Boka er gjennomillustrert.

Hageliv

Kneunderlag og hagehansker!

Hagesett

Praktisk kneunderlag og hagehansker er kjekt å ha når hagen skal stelles.

Kneunderlaget er i solid gummimateriale, 1,7 cm tykt, 16 cm bredt og 34,6 cm langt. Hanskene er i èn størrelse, som passer de fleste.

Hageredskaper fra Fiskars

Fiskars 3 deler hagesett, lys blå Inspiration

Fiskars 3 deler hagesett i den delikate og trendy fargeserien Inspiration Lucy.
Settet består av praktiske planteredskaper: planteskje, kultivator og en enkel beskjæringssaks.

TOPP 10 I HOBBYKLUBBEN

Min side / Meld deg på vårt nyhetsbrev

Min side

Alt om ditt MEDLEMSKAP