Hobbyklubben

Pakkekupp på sommermat!

Sunn grillmat + garnpakke grytekluter

Grilling er ikke bare pølser, store kjøttstykker og feite dressinger. Det kan også være masse deilige grønnsaker, fisk og skalldyr. I tillegg får du en GARNPAKKE til å strikke noen sjarmerende grytekluter til sommerkjøkkenet. Boble grytekluter hekles i det deilige Luxor bomullsgarnet fra Hillesvåg. Garnpakken inneholder garn og oppskrift til to grytekluter.

Hekling til hverdag og fest

Hekle klær og interiør

Lag dine egne hekleplagg!
Ta frem heklenål og litt garn, og skap et kledelig plagg, et helt sett eller hva med en vakker pute? I boka finner du små og store prosjekter i flotte farger og med spennende mønstre. Velg blant myke skjerf og sjal, deilige jakker, gensere og tunikaer, lekre topper, kjoler og skjørt og stilig tilbehør. Du får også oppskrift på vesker, puter og varme pledd til hjemmet ditt.

En av Norges mest populære og erfarne hekledesignere, May Britt Bjella Zamori, er ute med sin andre bok med 40 nye oppskrifter på lekre plagg og stilig interiør. Du får god veiledning i teknikker og design, og med May Britts kyndige veiledning får du det garantert til. Modellene er laget i både enkle og mer avanserte teknikker. Detaljerte bilder og utførlige beskrivelser og diagrammer, gjør det enkelt å lykkes.

Dette er en bok som viser deg hvor flotte og anvendelige hekleplagg kan være. Her er det bruksplagg til både hverdag og fest. De fine bildene er tatt av Kari Hestnes, og viser deg eksempler på hvordan du kan style og bruke plaggene. 

  • 40 oppskrifter på klær og interiør
  • Små og store prosjekter i flotte farger og mønstre
  • Enkle forklaringer og utførlige diagrammer


Oppskriftene i boka er heklet i flere forskjellige typer garn - alt fra bomull til ull og alpakka. 

Alle modeller og oppskrifter gir detaljert oversikt over diagrammer, valg av garn, plaggets mål, anbefalt heklenål og heklefasthet. Plagg som kjoler, jakker og gensere er oppgitt i XS, S, M, L, XL og XXL.

May Britt kommer fra Ål i Hallingdal. Hun jobber både som oversetter av håndarbeidsbøker og fagkonsulent for andre forfattere av strikke- og heklebøker. 

 

Klompelompe

og

Små og store strikkefavoritter

I den nye boka har KlompeLOMPE designet plagg til årets store og små begivenheter. Her er festklær til 17. mai og bursdag, lette plagg til sommerferien og lunere plagg for skolestart, høst og vinter. Boka er tydelig inndelt i temakapitler, slik at det er lett å finne frem. I kjent KlompeLOMPE-stil er det matchende plagg til hele familien, her er det noe både for de aller minste, for skolebarna og for de voksne. Raske og morsomme småting er også med, som strikkedukker og dukkeklær. Og for den som har KlompeLOMPEgarn igjen fra tidligere strikkeprosjekter, inneholder boka oppskrift på den aller fineste restegarngenseren! 

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!