Kreativitet i hverdagen med hobbybøkene du setter pris på!

Velkommen til Hobbyklubben

Sommerlig strikk og hekling fra Denise Samson

Sommer er mer tid for kreativitet!

Lag herlige sommerplagg til dame, herre, barn og baby. Du får 40 oppskrifter på luftige klær til solrike dager og lune plagg til svale kvelder. I tillegg er det oppskrifter på tilbehør og interiør som kluter, håndklær og en deilig badematte. Boka gir deg mange fine prosjekter for både nytt garn og restegarn i både strikking og hekling!

Pakketilbud — sy med Tine Solheim!

Tine Solheim sybok-pakke

Alt er mulig når du har Tine Solheim med på laget! Her får du en bokpakke med Magisk søm og Sy magisk - to flotte bøker hvor du finner oppskrifter på klær å sy til damer. 

Magisk søm får du inspirasjon gjennom fem forskjellige stilarter du selv kan sy og kreere. Med boka følger et stort grunnmønster i 100% gjengivelse, mønstre til den lille sorte, kjolen i A-fasong kort eller lang, tunika, vest og jakke, skjørt, kjoler, jakker, mange varianter på topper, bukser, kåper, matchende vesker og selskapsvesker og sjal.

Sy magisk viser Tine Solheim deg fem basismønstre for tunika, A-fasong-kjole, statementskjørt, storskjorte og kimono med uante muligheter. Her får du ideer til stoffvalg, enten det er ensfarget, tykt eller tynt, med eller uten mønster eller rett og slett en kombinasjon.

Konkurranser og annen moro: Lik oss på Facebook og Instagram!