Kjære hobbyvenn

Mange har oppdaget gleden av å sy sine egne favorittklær - plagg som passer perfekt til deg! Vi kommer alle i individuelle størrelser og når du syr selv, har du alle muligheter til å lykkes. I boka Alle kan sy får du vite alt du trenger om søm, teknikker, grunnmønstre og hva du kan sy med utgangspunkt i firkanter og sirkler. Jeg lover deg - du kommer til å bli overrasket over hvor enkelt det er. Du får også oppskrifter på enkle og matchende vesker, nett og sekker og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

Gled deg:)

Varm hobbyhilsen fra / Karin K. Range, bokklubbsjef

Den offisielle Kvikk Lunsj-luen

KVIKK LUNSJ-lue materialpakke

Garnpakken inneholder garn til 2 luer. Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Freia og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Kvikk Lunsj sine korrekte farger og originale design.

 

Knitting Inna - nå i bokform!

#Bystrikk

Endelig har en av Norges mest populære strikkere samlet sine kjente oppskrifter, blant annet det vakre Gudrunmønsteret. I tillegg finner du helt nye oppskrifter, og felles for dem alle er at de er elegante og trendy. Om du trenger en lun genser på kalde vinterdager eller skal pynte deg til sommerfest - her vil du finne dine nye favoritter! La deg inspirere av Ingunn Myklebusts sans for garn- og fargekombinasjoner og helt unike design. Boka inneholder oppskrifter for voksne og barn, kvinner og menn - eller hva med å strikke en genser til din firbeinte venn?             

Ny hemmelig pakke : SØM!

Du får litt av hvert som du kan ha stor glede av når du vil sy, klippe og lage noe riktig fint.

DIN PRIS: 250,-

VERDI 1069,-

Strikkeplagg du vil bære med stolthet!

Nina Skarra Strikkebok

I boka får du 30 unike Nina Skarra-design du kan strikke selv. Designer Nina Skarra tar deg med inn i sin fantastiske verden og viser deg hvordan du kan bruke plagg fra catwalken i din egen garderobe, tenke bevisst rundt egen stil og velge kvalitetsplagg som kan leve lenge. Du kan glede deg til spennende teknikker og mønstre og hvordan du skaper din egen unike stil både i farger og snitt. Du finner også forslag på fargevalg til hvert plagg i de fire årstidene høst, vinter, vår og sommer.

Ullas salg

Lag tradisjonsrik og bærekraftig mat

Den moderne jeger

Lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma?

I boken lærer Gry Hammer deg hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og internett for å finne det du vil ha - enten det er kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kombuchastarter. Med oppskrifter på tradisjonsmat for best smak og helse. Boken er praktisk og med fokus på «slik gjør du det».

Sømmelig smykke!

Fingerbøll smykke

Nydelig smykke med en fingerbøl som fungerer som nålepute, med langt velourbånd i en vakker blåfarge.

Klassiske og moderne strikkeplagg for alle nivåer

Strikk til barna

Strikk til barna inneholder 20 illustrerte oppskrifter som det er lett å følge. Plagg i naturlig ull og farger harmonerer og kan varieres i det uendelige: jakker, gensere, drakter, luer, skjerf, votter og så videre.

Med fine detaljer og tilbehør med særpreg er de inspirert av tidligere tiders praktiske og tradisjonsrike barneklær. Alle plagg kan brukes av gutt og jente. På grunn av passform og snitt er de behagelige i bruk og kan gå videre til søsken og nye generasjoner.

Alle kan strikke grytekluter!

Strikk grytekluter

La grytekluten få hedersplass på kjøkkenet! Strikk den akkurat slik du vil ha den!

Alle kan strikke grytekluter, og alle har bruk for grytekluter! Mariann Harneshaug er en trebarnsmor som har hatt strikking som hobby hele livet. Etter hvert som barna vokste til og ikke ønsket flere strikkede plagg, ble grytekluter en fin familie- og vennegave. Heldige er de mange som har fått en gryteklut-gave med et gjennomtenkt motiv eller i flotte farger som passer mottakeren eller mottakerens kjøkken!

Min side

Alt om ditt MEDLEMSKAP!