Maradonas moral (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202455637
Kategori: Barnebøker
Alder: 10 - 12
Omtale Maradonas moral

Magiske fottballsko

Det er Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo. Sletta kryr av vinnerlystne gutter og jenter som elsker fotball, flesteparten fra Norge men også fra mange andre land. Også rivalene Clausenengen og Nordlandet som stadig møtes i lokaloppgjør er med. Clausenengens beste spiller Mikke stiller i Maradonas magiske fotballsko. De som en gang gjorde Maradona til tidenes beste fotballspiller.

Med disse skoene er Mikke overlegen og scorer hele 18 mål i de to første kampene. Allikevel, eller kanskje derfor, er ikke alt som det skal. Lagkameratene har begynt å krangle seg i mellom - lagånden er borte. I tillegg blir alle fotballskoene deres stjålet fra gymsalen der de overnatter. Hvordan vil dette gå? Gled dere til denne siste boka i triologien om Mikke, Kari og de andre.Den er både spennende og underholdende!

Til toppen

Andre utgaver

Maradonas moral
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Arild Stavrum:

Anmeldelser av Maradonas moral

"Dette tar meg tilbake til oppveksten og drømmene kommer igjen. Anbefales på det sterkeste." Ole Gunnar Solskjær

Til toppen

Om forfatter Arild Stavrum

Arild Stavrum (født 1972) har spilt fotball for blant andre Aberdeen og Besiktas, og vært hovedtrener for Molde. I 2008 debuterte han som forfatter med fotballromanen 31 år på gress. Maradonas magi var Stavrums fjerde bok, men den første for barn og ungdom - etterfulgt av Maradonas mål i 2014 og Maradonas magi i 2015.

Til toppen