Medlemsblad

Nr. 07/2020

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Garantert vellykkede kaker

Fristende og lekre kaker - enkle å lage!

Boka er full av fristende, utrolig gode – og ikke minst vakre – kaker som faktisk er enkle å lage. Franciska har bakt kaker i mer enn 35 år, og her er hennes aller beste oppskrifter samlet på ett sted. Hun brenner for å kunne gi oss de beste oppskriftene på kaker som smaker helt fantastisk, ser fabelaktige ut og i tillegg er enkle å lage.

Klompelompe

og

Små og store strikkefavoritter

I den nye boka har KlompeLOMPE designet plagg til årets store og små begivenheter. Her er festklær til 17. mai og bursdag, lette plagg til sommerferien og lunere plagg for skolestart, høst og vinter. Boka er tydelig inndelt i temakapitler, slik at det er lett å finne frem. I kjent KlompeLOMPE-stil er det matchende plagg til hele familien, her er det noe både for de aller minste, for skolebarna og for de voksne. Raske og morsomme småting er også med, som strikkedukker og dukkeklær. Og for den som har KlompeLOMPEgarn igjen fra tidligere strikkeprosjekter, inneholder boka oppskrift på den aller fineste restegarngenseren! 

Påskepakke for den leseglade!

Påskekrim!

Amerikanske Joy Fielding leverer en psykologisk thriller med den beste manipulerende vrien, og i den svenske krimromanen Jenta under byen skildres en kald og realistisk underside i samfunnet det er til å få frysninger av.

Kreativ påske med Arne og Carlos!

Påskebok + kaffe-egg

Kreativ påske med Arne & Carlos!

Påskefri og tid til å være kreativ - hva er bedre enn det? I boka finner du trivelige prosjekter for hele familien som er raske å lage. Og er du glad i kaffe til arbeidet? Kaffe-egget gir deg duftende kaffe i en fei. Arne & Carlos har laget oppskrifter på strikkede eggvarmere til påskefrokosten, dekkebrikker, påskeharer, påskekyllinger og annet i kjent Arne & Carlos-stil. 

Nyhet!

Witre design

Strikk for alle sesonger

Strikkede plagg er blitt viktig for mange i en tid med økt fokus på sakte mote og bærekraft. Klær du lager selv blir kanskje tatt ekstra godt vare på, ved at du velger materialer og farger du liker godt og ønsker å bruke over lengre tid. Og en som strikker, vet hvor mye arbeid som ligger bak hvert plagg.

Lær å strikke!

Strikking for nybegynnere

Debbie Bliss er en svært anerkjent strikkedesigner og strikkebokforfatter. Nå kommer vi med første bind av hennes store bok, The Knitter’s Knowledge, som vi har kalt Strikking for nybegynnere. I denne boken tar hun for seg alt det grunnleggende om strikking.

Medlemskupp: Til innekosen

Elvang Star pledd, sort/blått/gult

Stort, mykt og varmt

Mykt, lett og elegant passer dette pleddet inn i alle typer av interiører.

  • Av 50% alpakkaull, 40% saueull, 10% mikrofiber
  • Vekt 560 gram
  • Mål 130 x 200 cm
  • Renses

Elvangs alpakkapledd produseres i Peru av kyndige og talentfulle vevere. Alpakkafibre er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Pleddet loer minimalt, og beholder derfor sitt flotte utseende i mange år.