Medlemsblad

Nr. 12/2022

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Eksklusiv sommerpakke med 2 bøker

Tid for sommerkos

En god bok og litt fersk bakst... Helt perfekt på en norsk sommerdag. I bokpakken har vi satt sammen to vidunderlige bøker på hvert sitt vis. En delikat bok fylt av grundige oppskrifter på kaker, makroner, boller og muffins inspirert av sommer, og en deilig sommerroman du kan forsvinne inn i når du har noen timer til overs.

Prøv bakeoppskrifter inspirert av alt det vakre som finnes i naturen i sommerhalvåret! Du får godt forklarte oppskrifter, kreative trinn for trinn-bilder og nyttige baketips som gjør det enkelt å lykkes med nydelig bakst til enhver anledning!

Vanntett ryggsekk

Sekk, vanntett

Praktisk ryggsekk i slitesterkt og vanntett materiale (TPU). Størrelse: 29x18x43 cm, rommer 22 liter. Rulleåpning. Stor lomme foran med glidelås og lomme for pc inne i sekken mot ryggen. Gode bærestropper.

Maskestoppere

Addi To Go maskestoppere

Addi ToGo maskestoppere holder maskene på plass. Klypes enkelt på pinnene, og passer til pinnetykkelser fra 1.5 mm til 10 mm. Du får 2 stk. i pakken.

Luksus for strikkere

addiClick Basic

Du behøver bare klikke pinnene på en addiClick-kabel, og så er du klar til å gå i gang. Settet inneholder 10 par utskiftbare addiClick strikkepinner i størrelser fra 3,5 til 10.00 mm, 3 gylne Addi-kabler i lengdene 60, 80 og 100 cm, en kobling og en Addi gullbrosje.

Tid for å beskjære

Beskjæring + hobbykniv

Trær, busker, roser, klatreplanter, hekker – alt du trenger å vite for å beskjære riktig!

Beskjæring forynger og holder planter friske. Frukttrærne bærer mer frukt, rosene blir frodigere og hekken tettere. Hageekspertene Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen deler her sine beste råd om hvordan du beskjærer trær, busker, hekker, roser og klatreplanter. Du får vite hvilke redskaper som egner seg, hvordan du legger snittene, og når det er tid for å beskjære.

Sammen med boka får du en praktisk hobbykniv!