Medlemsblad

Nr. 12/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Sommerlig strikk og hekling fra Denise Samson

Sommer er mer tid for kreativitet!

Lag herlige sommerplagg til dame, herre, barn og baby. Du får 40 oppskrifter på luftige klær til solrike dager og lune plagg til svale kvelder. I tillegg er det oppskrifter på tilbehør og interiør som kluter, håndklær og en deilig badematte. Boka gir deg mange fine prosjekter for både nytt garn og restegarn i både strikking og hekling!

Pakketilbud — sy med Tine Solheim!

Tine Solheim sybok-pakke

Alt er mulig når du har Tine Solheim med på laget! Her får du en bokpakke med Magisk søm og Sy magisk - to flotte bøker hvor du finner oppskrifter på klær å sy til damer. 

Magisk søm får du inspirasjon gjennom fem forskjellige stilarter du selv kan sy og kreere. Med boka følger et stort grunnmønster i 100% gjengivelse, mønstre til den lille sorte, kjolen i A-fasong kort eller lang, tunika, vest og jakke, skjørt, kjoler, jakker, mange varianter på topper, bukser, kåper, matchende vesker og selskapsvesker og sjal.

Sy magisk viser Tine Solheim deg fem basismønstre for tunika, A-fasong-kjole, statementskjørt, storskjorte og kimono med uante muligheter. Her får du ideer til stoffvalg, enten det er ensfarget, tykt eller tynt, med eller uten mønster eller rett og slett en kombinasjon.

Mappe med strikkehjelputstyr

Bare i Hobbyklubben!

Vi har laget en super mappe til deg i lekker dyp rosa velour med gult fôr, og så har vi fylt den med masse praktisk utstyr til deg som strikker:
4 endestykker til strikkepinnene
2 sikkerhetsnåler til å holde maskene
3 store nåler til å stoppe eller lage fine avslutninger
2 radtellere
6 små garnspoler
10 små maskemarkører
1 pinnemåler
1 målebånd
1 flettepinne

SUPERTILBUD Bok + 4 kjøkkenhåndklær kun 249,-

Sommermat + kjøkkenhåndklær

I Fru Timians sommermat får du 75 fargerike og lettlagde retter for late solskinnsdager, fylt av sommerens smaker og dufter. Du kan nyte nydelige frokoster, sprø salater, lekre grillretter, lettvint piknikmat og deilige middager lagd på 30 minutter. I tillegg får du de lekreste sommerkakene og all mat til hagefesten og dessuten en ny, vakker duk i nydelig rødt Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

Vegetar kosemat + kjøkkenhåndklær

Vegetar kosemat er en litt annerledes vegetarbok. Med boka viser forfatterne at vegetarmat også er noe du kan spise når du skal kose deg litt ekstra eller ha venner på besøk. I tillegg finner du oppskrifter for deilig søtt og bakst. I tillegg får du en ny, vakker duk i nydelig rødt Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

Hagekalender

Vil du ha en frodig hage som bugner av alt fra friske grønnsaker, frukt og bær til praktfulle blomster, busker og trær? Les om hva du bør gjøre i hagen måned for måned og hvordan du gjør det. Hagekalenderen viser deg når du skal så, plante, ta stiklinger, gjødsle, kalke, luke og høste. Boka har nyttige tips, inspirerende bilder og plass til egne notater og skisser. Med denne kalenderen vil du få stor glede av hagen din i mange år fremover!