Medlemsblad

Nr. 24/2018

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Strikk årets VM-gensere!

I Norske VM-gensere – Våre favoritter kan du strikke deg gjennom skihistorien. Her kan du la deg begeistre av en lekker retrogenser fra VM i Oslo i 1966, eller drømme deg bort med fargerike og stormønstrete modeller som igjen ses i gatebildet.

Og ikke å forglemme genseren som ble laget til VM i 1989 – en skikkelig fartsfylt fargefest!

 

Nytt år nye muligheter!

Helårskroppen

Finn treningsgleden! Lag enkel og sunn mat!

Vær glad i kroppen din 365 dager i året, sommer som vinter, ved å finne balansen i hverdagen mellom trening og mat.

Treningsfrue er navnet på en av Norges mest profilerte treningsblogger, bloggen ble blant annet kåret i Vixen award til vinner av Årets treningsblogg 2016. Bak denne bloggen finner vi Camilla Aastorp Andersen og hun slår et slag for Helårskroppen, at man skal være glad i kroppen sin 365 dager i året, trene etter egne forutsetninger og spise jevnt og sunt, året rundt.

Mat for hjertet

60 hjertevennlige retter til hele familien

Er du en av mange som har litt for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? Les om hvordan du kan spise riktig og få verdiene dine ned på et gunstig nivå.

Du finner over 60 hjertevennlige retter basert på middelhavskostholdet, som er kåret til verdens sunneste. Maten er basert på grønnsaker, bær, avokado, nøtter, fisk, skalldyr, kjøtt, belgfrukter, olivenolje, friske urter og sjokolade. Vin er også tillatt. Dette er maten som forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser. Det er enkelt, trygt og sunt, smaker nydelig og egner seg til hele familien.

Pihl i hjertet

og

En vårdag i 2015 besvimer Camilla Pihl på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? Pihl i hjerteter en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere.

Heklesett Bok og Nåler

Toves beste hekle- og hakkeoppskrifter + heklenåler i mappe

Dette er Tove Fevangs beste hekle- og hakkeoppskrifter samlet i èn bok. Du finner både små og store prosjekter i ulik vanskelighetsgrad, som lekre skjerf til kjølige sommer- eller vinterkvelder, nydelige tepper, puter og pledd til barn og voksne. Grytekluter og dekkebrikker i ulike mønstringer og teknikker. Boka er gjennomillustrert med gode beskrivelser og trinn for trinn-bilder.

Bak i boka er det samlet en grundig innføring i de forskjellige maskene i hekling og hakking.