Medlemsblad

Nr. 11/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

Hovedbok

Nostalgisk Søm

Moderne og tidløst for hele familien

Gode basisplagg som passer og fungerer i travle dager på alle slags kropper! Kjoler i flere varianter til barn og voksen. Seleskjørtet du kan bruke til alt. Bukser og bluser, tunika og tights. I hovedboka denne gang finner du oppskrifter på fine og funksjonelle plagg og tilbehør du vil ha god bruk for. Du får oppskrifter i mange ulike stoffkvaliteter, ofte i bomull eller jersey. Her er det noe for alle!

Alt du trenger i en pakke!

Syglede-pakke

For den syglade

Her får du en herlig pakke med utstyr du vil ha stor glede og nytte av:

- spretteredskap
- boks med knapper
- boks med knappenåler
- smart nåleholder til å sette på armen
- nydelig fingerbøl-smykke

Slik lager du meze hjemme!

Hummus og granateple

En inspirerende kokebok med mat fra et av verdens mest tradisjonsrike og anerkjente kjøkken. De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter – det er jo en grunn til at disse rettene og smakene har overlevd så lenge. Klassisk hjemmelagd hverdagsmat slik den lages på de mange kjøkken rundt omkring i Tyrkia og Midtøsten. Noen retter tar litt mer tid enn andre, men de fleste er raske og enkle å lage.

Innbundet

Strikk i sommer

Små eller store hullstrikk-prosjekter

Hekta på hullstrikk

Endelig er Denise Samson tilbake med en hel bok full av lidenskap. Denne gangen lærer hun oss hullstrikk, en utrolig fin teknikk som gir det fineste mønsteret du kan tenke deg. Hullstrikk, eller blondestrikk som det også heter, er noe av det vakreste du kan strikke. Delikate masker som snur seg og danser med garnet og gir luftige og lekre resultater.

Nå er det koftefeber!

Kofteglede

Boka byr på 28 nye og spennende oppskrifter, med utgangspunkt i de klassiske koftene. Flere av koftene finnes både i dame-, herre-, og barnemodell.

 

I tillegg til strikkeoppskrifter byr boka på den rikholdige historien til de tradisjonsrike plaggene.

Den komplette boka om flettestrikk!

Hekta på fletter

Fletter er noe av det vakreste du kan strikke. Masker som snor seg over og under hverandre og danner lekre mønstre - og det er utrolig morsom og gir nydelige resultater!