Over 50 prosjekter med søm og redesign

Lappesøm for alle

Lappesøm, eller quilting, er trendy og tradisjon på en gang. I boka finner du gode beskrivelser og fremgangsmåter med trinn-for-trinn-bilder til alle oppskriftene. Du begynner enkelt og avanserer forsiktig. Gjenbruk av gamle klær og andre lekre stoffrester kombineres med litt nykjøpt metervare, og vips har du helt personlige bruksting som du selv har laget. Lær deg å sy puter, handlenett, vinkartongskjuler, lappeteppe, brilleetui og nøkkelhank, for å nevne noe.

Nå skal det bakes!

Skillebekk surdeig med enkle oppskrifter og flotte mønstre

Martine Sletmoen bak instagramkontoen Skillebekk surdeig viser deg hvordan du lykkes med deilig surdeigsbakst. Her er oppskrifter på alle typer brød, søtbakst, pizza og snacks av surdeig. Du får også tips til enkle baketeknikker, og trinn-for-trinn-instruksjoner på hvordan du kan lage de mest fantastiske mønstre.

Lær flettestrikk og hullstrikk

Hekta på fletter og hullstrikk - 2 bøker!

Noen strikketeknikker går aldri av moten. Både fletter og hullstrikk ser fint ut i alle slags garntyper. I de to bøkene får du både rene mønstre i de ulike teknikkene, og i tillegg mange oppskrifter på små og store plagg.

Produkter til flettestrikk og hullstrikk

Nyhet

Opprykk

Opprykk serverer poeten og musikeren Trygve Skaug både nye og trofaste lesere flere nyskrevne perler i tillegg til sine greatest hits. Som alltid formidler Trygve Skaug sine lune og kloke dikt om kjærlighet, trøst og lengsel på en måte som treffer hardt, mykt og bredt.

Pakkekupp

Sommerlig strikk + sommerbag

Lag herlige sommerplagg til dame, herre, barn og baby. Du får 40 oppskrifter på luftige klær til solrike dager og lune plagg til svale kvelder.

Du får også med en fin sommerbag med matchende mappe.