Medlemsblad

Nr. 23/2022

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Magiske måltider fra Sultne gutter

Mat til fester og gjester

Sultne gutter ble en snakkis da de under koronapandemien våren 2020 serverte mat til venner gjennom et åpent vindu i Osloleiligheten sin.

I På deling deler de oppskriftene på maten de lager når de skal ha folk til bords. Boka er resultatet av utallige brunsjer, middager og småfuktige kvelder. Rettene er delt inn i bord med tanke på smaker og praktisk gjennomføring. Noen retter kan du lage i forveien, andre kan du slenge sammen rett før servering. Hvert bord burde være nok til å mette 5 personer, men kan også utvides om du har flere gjester. Mat smaker bedre når den deles, og i boka får du originale vrier på populær mat som er lett å like og lett å lage! I tillegg får du en koselig rødrutete duk.

Lær quilting!

Quilt med kjærlighet + mappe

Quilt med kjærlighet er en fascinerende bok om lappetepper, historier, teknikker, gode arbeidsbeskrivelser, kreativitet og inspirasjon. Enten du har lite erfaring med søm eller er erfaren med symaskin og nål, er dette boka for deg. Grundig innføring i valg av stoffer, skjæring og sammensetting.

Sammen med boka får du en fin, quiltet mappe.

Quilting – stort og smått!

Hjemmesydd + 2 bokser med knapper og nåler

I Hjemmesydd får du oppskrifter på store og små quilteprosjekter. Det er gode trinn-for-trinn-bilder til alle prosjektene. Du begynner enkelt og avanserer forsiktig.

Sammen med boka får du én boks full av knappenåler og én boks med knapper!

Ekte fargeglede

2 fargeleggingsbøker + lekkert handlenett

Gi deg selv en pause med to herlige fargeleggingsbøker der du kan roe ned og la alle tanker fare. Å fargelegge er som å meditere. Du senker skuldrene og lar kroppen hvile. Det fortjener du.

Både Lizzy Marie Cullens bok Magiske byer og boka Kreativ fargelegging har mønstre som passer til både voksne og barn. Fargelegg, lag kruseduller og få øye på skjulte detaljer. Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert.

Sammen med de to bøkene får du et flott handlenett i lekkert engelsk mønster.

Pakke med bok og skål

HUND + vannskål

Dette er boka for alle som har hund, har tenkt å skaffe seg hund eller bare er interessert i hund. Den gir deg den kunnskapen du trenger for at du og menneskets beste venn skal få et godt liv sammen.

Atferdsbiolog Emma M. Garlant beskriver steg for steg hvordan du kan trene hunden til å oppføre seg som du ønsker,slik at hunden og du kan leve et godt liv sammen.

Sammen med boka får du en fin, sammenleggbar vannskål.