Hovedbok og utstyr

HOVEDBOK

Vakre heklepledd

Denne fantastiske boka er fylt til randen av vakre ruter som settes sammen til store pledd og sjal. Rutene er små, enkle og overkommelige å hekle, selv for en nybegynner, og er et supert håndarbeid å ha med seg når du er på reise og perfekt å ha i håndvesken.

Praktiske garnposer

Garnposer, 2 stk.

To stk. stilige og smarte mapper til å ha håndarbeidet i når du er i gang. Den rosa måler 23 x 23 cm, og den oransje måler 27,5 x 28 cm. Begge mappene har to hull til å la garnet stikke ut, smart når du arbeider med to garn samtidig.

Heklenåler

Heklenåler med gummiert håndtak

Praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene:2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0. I tillegg får du maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.

GRØNT SALG!

Skap din egen frodige staudehage!

Stauder for norske forhold

Det finnes en staude for ethvert tenkelig sted i hagen: Noen stauder stortrives på fuktige steder, andre i skyggen, i tørre fjellsprekker nesten uten jord, under store trær og – selvfølgelig – i bedet med vanlig hagejord og gode solforhold. I denne boka presenterer Tommy Tønsberg 270 forskjellige stauder som alle kan brukes i norske hager.

Sommerblomster for norske forhold

Sommerblomster for norske forhold

Skap en frodig hage med fargerike sommerblomster! Det finnes et stort utvalg av sommerblomster for hagen og terrassen. Sommerblomstene blomstrer lenge, har et utall av fargevarianter og passer like godt i frodige bed som i potter og krukker.

Uteaktiviteter for alle!

Det er gøy å trene ute!

Tren ute

Utetrening er supereffektivt og gøy. Det gir store variasjonsmuligheter - enten det er i parken, i skogen, på fjellet eller ved vannet. Mulighetene er utallige, og i denne boka viser Kristin deg alle de beste og morsomste øvelsene - i tillegg gir hun deg konkrete treningsprogrammer med utgangspunkt i hvert av kapitlene i boka.

Bli med ut!

365 utendørsaktiviteter

Legg fra deg mobil og nettbrett og bli med ut. Det er så mye moro du kan finne på alene eller sammen med vennene dine. Denne boka inneholder hele 365 utendørsaktiviteter du bare må prøve. Fantastiske aktiviteter som du kan more deg med i timevis. Den vil gjøre deg mer interessert i naturens verden, og du får mye spennende kunnskap underveis. Naturen ligger å venter på deg rett utenfor døren. Bruk den - det er sunt for kropp og sjel!

Hobbysnekker?

Snekre ute

Har du uteplass eller hage, og drømmer om å utnytte disse stedene bedre, er denne boka en skattkiste. Her får du ideer, inspirasjon og praktiske løsninger som du kan ha glede av i mange år fremover.

MAISALG!

Sett FARGE på din garderobe!

Fargeglede

Med utgangspunkt i vanlige, hvite klær kan du lage din personlige stil på 1-2-3! Her er klær og tilbehør til hverdags og fest, til yogatrening og fritid. Teknikkene er mange, men enkle. Ingvild lærer deg å male, trykke og farge på stoff. Dette er noe alle kan klare! Hva med et par tøffe graffitijeans til ferien eller håndmalte satengsko til festen?

50 kreative prosjekter til kort, esker, poser, festpynt, lyslykter, bursdagskroner og mye mer!

Papirhobby

Finn frem fint papir og begynn å brette, klippe og rulle! Lær å lage fine kort, esker, poser og andre gaveinnpakninger, festpynt, lyslykter, bursdagskroner og mye mer. Boka inneholder 50 kreative prosjekter i ulike teknikker. Trinnvise bilder, mønstermaler og gode forklaringer gjør at alt er lett å lage.

Søm

Supertilbud på sømpakke!

Sy det selv + Hjemmesydd + nåleholder

Her får du 2 populære sybøker og en stilig nåleholder til å feste rundt armen. I Sy det selv får du praktiske råd og tips om hvordan du kan lage unike designplagg og råd om nødvendig utstyr. Alle deler av prosessen fram til et ferdig plagg er vist med instruktive og gode fotografier. For både nybegynnere og erfarne syere. Mønsterark til plaggene følger med i ulike størrelser. I Trine Bakkes bok, Hjemmesydd, lærer du å sy puter, nett, vinkartongskjuler, julestrømpe, lappeteppe, iPad-trekk, brilleetui og nøkkelhank, for å nevne noe av bokens varierte innhold. Det er trinn-for-trinn-bilder til alle prosjektene. Du begynner enkelt og avanserer forsiktig. Dessuten får du Trines beste tips og råd.

Salat og helse!

Gi vannet et hint av sommer

MyFlavour karaffel fra Eva Solo

Den vakre karaffelen fra Eva Solo rommer 1 l vann og har et smart spyd inni, til å træ frukt, grønnsaker, urter, bær eller spiselige blomster på - alt hva du vil ha av smak på vannet ditt.

Veganmat!

Veganmat på sitt beste

Uten kjøtt, egg og meieriprodukter. Flere og flere går helt eller delvis inn for et plantebasert kosthold. Det er sunt, godt, mettende, næringsrikt og smakfullt! Forfatteren ble kåret til Årets matblogger for alternativ mat 2014!

Til fest

Bakebok med 60 oppskrifter!

Alle kan bake

I Alle kan bake viser konditor og krem.no-blogger Elin Vatnar Nilsen oss hvordan vi lager kakeklassikerne, fra bløtkake med krem, til pavlova, sjokoladekake, hvetekringle og kvæfjordkake. Boken tar for seg de 9 grunnoppskriftene som enhver kakebaker trenger å kunne.

Her lærer du om sukkerbrød, vaniljekrem, formkaker, vannbakkels, mørdeig, marengs, søt gjærdeig, nøttebunn, ostekaker og sjokoladekaker. Hver grunnoppskrift er tildelt sitt eget kapittel med grundige beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder, i tillegg til flere oppskrifter som tar utgangspunkt i grunnoppskriftene og videreutvikler dem. Mellom kapitlene kommer det faktasider med nyttig informasjon uansett hva du skal bake, om egg, sukker, gjær, mel, fløte, smør, sjokolade, hevemidler og krydder, samt en egen pynteskole. Alle kan bake er ujålete og enkel, slik at alle kan få det til, men er også avansert og utfordrende nok for mer drevne bakere.

Ønsk velkommen med kaker og vakre blomster!

Søte fristelser,

I boka finner du velsmakende voksenkaker, kaker for barneselskapet og et eget kapittel med andre søtsaker og desserter. Boka viser også hvor lett og morsomt det er å lage egne blomsteroppsatser. Følg de trinnvise forklaringene, og du vil garantert lykkes. Du finner varierte forslag til serviettbretting og blomsterdekorasjoner til ulike årstider og høytider.

Praktisk :)

Praktisk mappesett i 3 deler

Matchende mappesett 3 deler, RØD

Matchende mappesett i 3 deler. Perfekt å ha i vesken for å holde orden. Du får 1 stk. brille-etui: 16x2xH6 cm, 1 stk. kreditkortholder/lommebok: 11,5 x 2 x H8,5 cm og 1 stk. romslig sminkepung: 20,5 x 4 x H15 cm.

Rydd deg et enklere liv!

Mer ryddemagi

Med boka Magisk opprydding kom Marie Kondo som en tornado inn i norske hjem og fikk nordmenn til å gå løs på skuffer og skap, kjeller og loft. I sin nye bok, Mer ryddemagi, gir hun oss flere og mer detaljerte råd om hvordan du kan skape orden rundt deg. Her finner du svarene på det du lurte på da du leste den første boka hennes.