Hovedbok & utstyr

HOVEDBOK

Alle kan bake

I Alle kan bake viser konditor og krem.no-blogger Elin Vatnar Nilsen oss hvordan vi lager kakeklassikerne, fra bløtkake med krem, til pavlova, sjokoladekake, hvetekringle og kvæfjordkake. Boken tar for seg de 9 grunnoppskriftene som enhver kakebaker trenger å kunne.

Her lærer du om sukkerbrød, vaniljekrem, formkaker, vannbakkels, mørdeig, marengs, søt gjærdeig, nøttebunn, ostekaker og sjokoladekaker. Hver grunnoppskrift er tildelt sitt eget kapittel med grundige beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder, i tillegg til flere oppskrifter som tar utgangspunkt i grunnoppskriftene og videreutvikler dem. Mellom kapitlene kommer det faktasider med nyttig informasjon uansett hva du skal bake, om egg, sukker, gjær, mel, fløte, smør, sjokolade, hevemidler og krydder, samt en egen pynteskole. Alle kan bake er ujålete og enkel, slik at alle kan få det til, men er også avansert og utfordrende nok for mer drevne bakere.

SUPERSALG!

Hvem tror du at du er?

Skriv ditt liv

Nå har du muligheten til å komme i gang med å skrive slektshistorie eller historien om ditt eget liv. For det er gøy å grave etter informasjon!

Du føler deg som en detektiv som hele tiden oppdager noe nytt om deg selv. For mange blir det en altoppslukende hobby. I boka får du alt verktøy du trenger for å lage din personlige fortelling om deg selv, om familien eller om slekten din. For enhver personlig historie er unik og kan aldri fortelles av andre. Boka er både for nybegynnere og for dem som har kommet litt i gang.

Sybloggernes beste oppskrifter

Handmade

Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boka.

Her finner du 50 oppskrifter og design av klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boka passer like godt for deg som er helt ny i faget, som for deg som har traktert symaskinen en stund. Alle mønsterark i 100% størrelse.

Bunad & tradisjon

Har du konfirmant?

Festbord

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie?

I løpet av et år er det mange små og store anledninger som skal feires – og ofte står man der og lurer på hvordan man skal gripe det an. Det er mye å spare på å ordne både kuvertpynt, bordkort og blomster selv, og bordet blir veldig mye flottere dersom serviettene er brettet i en form og stil som passer til det øvrige. Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Helene tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

 

Ta vare på bunaden!

Bunadspose Min bunad, herre

Stor og romslig bunadspose for oppbevaring av herrebunad.
Passer til herrebunad med nikkers.

 

Svart med røde detaljer. Str. 115 x 65 cm.

Oppbevar bunaden i BUNADSPOSE - sett med 4 deler!

Bunadsoppbevaring, sett med 4 deler

Bunadsposen er sydd i mørkeblått bomullsstoff med røde detaljer, og har glidelås helt opp.

Posen er 140 cm lang og har ekstra vidde nederst. I tillegg får du en pose til oppbevaring av bunadsskjorten, en skopose og en pose til sølv og annet tilbehør.

God, hjemmelaget tradisjonsmat!

Norsk tradisjonsmat på ein ny måte

I boka formidler Bodil Nordjore levende norske mattradisjoner på en innbydende og inspirerende måte.

Hun tar utgangspunkt i det vi kaller husmannskost og tilpasser det til vår tids mattradisjoner. Her finner du menyer til fem-retters, ni-retters og tolv-retters middager - alt basert på gode, norske råvarer.

Populære hobbybøker - hekling & strikk

Lag nydelig tilbehør til babyfotografering

Babyprops

og

I boken finner du strikkede og heklede plagg, bamser, tepper og mye mer til de minste. I tillegg får du tips og råd til hvordan du kan ta like lekre barnebilder som fotografen gjør – helt på egenhånd.

Søstrene i «Tusen og en maske» har her laget en ypperlig gavebok til besteforeldre, mødre, fotointeresserte, tanter, venninner og alle strikkepappaene som finnes der ute. Boken inneholder 60 oppskrifter og en egen «fotoskole» full av nyttige tips.

 

 

Hekling er gøy!

Hekling

Så tøffe og anvendelige kan heklede klær, vesker, tepper, puter og annet til deg selv og hjemmet ditt bli!

Her får du store og små prosjekter fra skjerf, korte og lange vester, jakker, kjoler og skjørt. Her er det ikke mangel på kreativitet i fargebruk i tykt og tynt garn. Dette er boka både for deg som er nybegynner og deg som har heklet litt. Boka er gjennomillustrert.

Hageliv

Kneunderlag og hagehansker!

Hagesett

Praktisk kneunderlag og hagehansker er kjekt å ha når hagen skal stelles.

Kneunderlaget er i solid gummimateriale, 1,7 cm tykt, 16 cm bredt og 34,6 cm langt. Hanskene er i èn størrelse, som passer de fleste.

Hageredskaper fra Fiskars

Fiskars 3 deler hagesett, lys blå Inspiration

Fiskars 3 deler hagesett i den delikate og trendy fargeserien Inspiration Lucy.
Settet består av praktiske planteredskaper: planteskje, kultivator og en enkel beskjæringssaks.

Mat fra egen avling smaker ekstra godt!

Dyrk selv

Drømmer du om å høste knasende sprø salat og solmodne tomater fra egen hage?

Her er tips og inspirasjon til å dyrke favorittvekstene dine. Du kan skape en frodig hage som bugner av friske grønnsaker, urter, frukt og bær. Av godbitene du høster lager du de deiligste retter. Boken har oppskrifter for enhver anledning – nydelig mat med smaker fra hele verden.

Gode kupp!

Supermykt sherpapledd

Bestemorsrutet pledd med sherpafleece

Supermykt og behagelig sherpapledd (Coral fleece-pledd med sherpa på baksiden).
Spesialdesign for Hobbyklubben – koselig mønster med bestemorsruter til bruk på kjølige dager.

Utrolig mykt og behagelig til kjølige sommerkvelder, på terrassen, i baksetet til barna eller som koseteppe.

Størrelse: 125 x 150 cm

250 strikketeknikker og praktisk bag!

Strikk 250 mønstre ABC og Stor, kraftig bag

La deg inspirere til å strikke mønstre i rett og vrang, ribbestrikk, flettemønster, hullstrikk eller mønsterstrikk med flere farger.

Her kan du velge mellom mer enn 250 tradisjonelle og moderne strikkemønstre, alle enkelt forklart ved fotografier og diagrammer. I tillegg får du en stor, romslig og praktisk bag i kraftig blåmelert og vannavvisende stoff. Baggen kan lukkes med glidelås, har også glidelåslomme på innsiden. Her får du plass til mye. Baggen kan dessuten brettes sammen til hendig størrelse. Mål: 60 x 45 x 15 cm, håndtak 58 cm