HOVEDBOK

Hekle ovenfra og ned

Her får du oppskrifter på nydelige heklede topper, gensere og jakker som er heklet fra toppen og ned. Metoden gjør at du lettere kan lage et plagg som passer perfekt til deg, fordi du lett kan prøve det på underveis. Hvorfor hekle ovenfra og ned? Alle ønsker vi at et plagg skal sitte godt og være tilpasset sin kropp. Boka gir deg grundig innføring i metoden og hvordan du kan hekle ovenfra og ned og få et perfekt resultat.

 

 

Utstyr til hovedboken

Heklenåler

Heklenåler med gummiert håndtak

Praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0. I tillegg får du maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.

Handlenett med mappe

Canvas nett og mappe blålilla

Nydelig nett med matchende mappe i lekkert blå/lilla mønster. Nettet måler 32 x 40 cm. Mappen måler 23 x 15 cm.

 

Perfekt til hobby-småting!

Mappe med smålommer

Mappen er perfekt til alle små ting du trenger å ha i nærheten. Den har små lommer til for eksempel en liten saks, favorittnålene, fingerbølet og målebåndet.

 

Kreativitet i hverdagen-nett!

Hobbyklubbens bærenett + liten mappe 5

Tenk skikkelig bærekraft i god økologisk bomull! Nettet og mappen kan vaskes og brukes om og om igjen :) Bærenettet er 32 cm bredt og 38 cm høyt - god plass til hobbyprosjekter! Mappen måler 23 x 15 cm og er kjekk å bruke til oppbevaring av småting som strømpepinner, nåler, målebånd, saks og andre gode hobbyverktøy.

 

S A L G!

Fargelegg med klesdesigner Fam Irvoll!

Hysj, jeg fargelegger!

Ta frem fargeblyantene og kos deg med å skape vakre og inspirerende tegninger. Sett ditt eget preg på herlige, frodige mønstre - og bli en del av det fargerike universet til en av Norges mest betydelige moteskapere. Gi farge og liv til blomster og dyr, sol og sommerfugler, ansikter, cupcakes - og mye mer. Boka er fylt med nærmere 100 mønstre i Fam Irvolls signaturstrek.

 

SUNNERE?

Sunn mat ekspress

Gjør det lett å leve sunt! Inneholder 66 oppskrifter på matretter med maks 5 ingredienser. Gled deg til kyllingsandwich og rabarbrayoghurt - og mye mer som gir deg overskudd hver dag!

Koselige huskelapper

Huskelapper Hobbyklubben

En trivelig og praktisk liten bok med huskelapper i ulike størrelser. Perfekt å ha tilgjengelig når du skal huske og notere.

 

Sommertilbud til deg!

BLÅ Paisley-duk

Blå bomullsduk i Paisley design

Unn deg en ny, vakker duk i nydelig blått Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

 

RØD Paisleymønstret duk

Rød bomullsduk i Paisley design

Unn deg en ny, vakker duk i nydelig rødt Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

 

Supertilbud - 2 for 1!

Trines mat 1 og 2

Norges desidert største matblogger har samlet sine mest populære oppskrifter i to fantastiske kokebøker. Den første boka er trykket i 200.000 eksemplarer hittil! Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, sommermat, fristelser fra havet, høstmat, familiemiddager, romantisk 3-retter, ukemenyer og kakefavoritter. Både i tekst og bilder handler det om lettlaget, spennende og god mat – og hyggelige stunder med familie og venner.

I Trines mat 2 får du en smaksbombe av deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver. Her serveres det alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Boka har også fått over 70 bakeoppskrifter – alt fra eltefritt brød til sjokoladesnurrer, kjeks, kaker og mye mer!

Lag din egen is og få et herlig sommerpledd!

Ispinner og sommerpledd

Hjemmelaget is er morsomt og smaker veldig godt. Server familie og venner den beste hjemmelagde isen - enkelt og godt! Her får du 50 oppskrifter og smaker, toppinger og strøssel, alt laget av naturlige og økologiske ingredienser.

Mykt og behagelig pledd i klassisk rutemønster. Mål: 130x150 cm, materiale: akryl

Tid for utekjøkken og hagestell!

Utekjøkken og hagesaks

Boka Ditt utekjøkken gir deg mange gode råd om planlegging og bygging av eget kjøkken og oppholdsrom utendørs. I boka finner du mange tegninger og arbeidsbeskrivelser som viser hvordan du kan bygge ditt eget utendørs drømmekjøkken. I tillegg får du en kvalitetshagesaks fra Fiskars i en frisk rosafarge med robust håndtak og et behaglig grep. Perfekt til å stelle rundt utekjøkkenet.

Er du klar for SOMMERFERIE?

Vakker sommerpoesi!

Ren sommer

En flott gavebok som rommer 100 vakre, morsomme, melankolske og varme dikt og tekster om den norske sommeren. Dette er samlingen for alle som liker sol, saltvann, sommerkjoler - og poesi. Ren sommer er både den perfekte gavebok og strandlektyre. Rydd plass i bokhyllen for årets vakreste utgivelse!

Fargelegg din dag!

Fargelegg en dag og stor reisebag

Opplev en vanlig dag på en uvanlig måte. Med hjelp fra fantasien din og noen fargeblyanter får du mulighet til å forme dagen din i 48 inspirerende bilder, fra vekkerklokka ringer på morgenen til solnedgangen og nattens drømmer.
Dessuten får du en stor, romslig og praktisk bag i kraftig blåmelert stoff som er vannavvisende. Bagen kan lukkes med glidelås og har også glidelåslomme på innsiden. Her får du plass til mye. Bagen kan brettes sammen til hendig størrelse. Mål: 60 x 45 x 15 cm, håndtak 58 cm. Stoff: Washed strong polyester

 

Strikking

Rundpinnesett fra 3.0 - 6.0 mm

Rundpinner + saks + målebånd

12 stk. brune bambus rundpinner i 60 cm lengde str. 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 og 6.0 og 80 cm lengde str. 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 og 6.0. I tillegg får du saks + målebånd.

Rundpinnesett fra 7.0 - 12.0 mm

Tykke rundpinner + saks + målebånd

10 stk. brune bambusrundpinner i 60 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0 og 80 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0. I tillegg får du saks + målebånd.

Nybegynnerkurs i strikking!

Strikking for nybegynnere

Strikkeekspert Debbie Bliss deler raust av sine tips og triks til nybegynnere i strikkefaget. Boka har mer enn 300 helt unike, håndtegnede illustrasjoner, som viser maske for maske det som omtales i teksten. Boka henvender seg til alle som vil lære seg grunnleggende strikketeknikker, men også erfarne strikkere vil finne nye og spennende varianter av bl.a. oppleggsteknikker og fellinger.

«Utrolig kjekt å ha et slikt oppslagsverk om strikketeknikker, problemløsning o.l. Selv om jeg ikke er nybegynner i strikking, så fant jeg masse gode tips i denne flotte boka!! Fint og oversiktlig forklart!» - Karianne

Lag ditt eget strikkedesign!

Designguide for strikkere

Designguiden er et unikt verktøy for deg som har strikket en stund og som har lyst til å lage dine egne design med ditt eget særpreg. Boka er delt inn i forskjellige deler, det er nærmest en meny du velger fra; boler, ermer, halser og detaljer – med angitt maskeantall for alle variantene i alle størrelsene. Dette er et oppslagsverk du vil ha glede av i mange år fremover.

Til hundeelskere ...

Lær hvordan du lykkes med hundeoppdragelse!

101 hundetriks

Den største hundetriksboka med trinn for trinn-foto av alle triksene! Å trene på nye triks er en fin måte å knytte bånd med hunden din, inkludere den i familien og holde den mentalt og fysisk utfordret. Et bredt spekter av triks for enhver hund og ethvert ferdighetsnivå! Trinn-for-trinn-instruksjoner til alle triksene; feilsøkingstips for å løse problemer; ideer som oppmuntrer til å bygge videre på triksene og prøve seg på neste nivå.

Hemmelig hobbypakke / Sommerstrikk

Vakre maske for late dager!

Sommerstrikk

Her finner du 35 sommerplagg til hele familien i en nett liten bok du kan ha med i strandbagen. Luftige plagg for alle de deilige feriedagene og noen lune koseplagg til norske sommerkvelder.

Hemmelig pakke

Hemmelig hobbypakke nr 2

Her får du en hemmelig pakke med litt av hvert som kan være til nytte når du skal være litt kreativ i hverdagen. Senk skuldrene og gi deg selv store og små hjelpemidler, oppbevaringsmuligheter og masse inspirasjon. DENNE pakken kommer du til å like!

 

Nyt solen!