Sy superenkle plagg i små og store størrelser!

Mari Melilot / ALLE KAN SY

 

Alt du kan sy av firkanter og sirkler!
 

Mari Melilot viser deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe. I boka tar hun utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret.

Hvert plagg er laget i mange varianter, slik at du enkelt kan se hvordan stoffvalg og detaljer får plagget til å passe perfekt til din stil.

Hovedbok

Ullas salg

Ta kontroll over hormonene!

Hormonell harmoni

og

Vil du ha mer energi og høyere forbrenning? Er du lei av å gå opp og ned i vekt? Føler du deg stresset, utbrent og i dårlig humør? Sliter du med hetetokter, PMS eller fertilitetsproblemer?

Da er dette boken for deg!

Det gode hverdagslivet

Ta tiden tilbake

Boka løfter frem det gode hverdagslivet og er spekket med kreative ideer.

Her finner du blant annet sunne og enkle matoppskrifter, smarte rydde- og rengjøringstips, du lærer hvordan du kan anlegge en gjenbrukshage, og om vedlikehold og redesign av klær. Her finnes også mange sparetips som gir et pusterom i økonomien.

Balansert kosthold!

Ditt yogakjøkken

Enten du er en kostholdinteressert yogi eller yogini eller bare ønsker å spise mat som balanserer og styrker energien din, er dette kokeboken for deg.

Kimberly Parsons har hentet inspirasjon fra sin personlige reise i yogaens rike og bygget opp boken med utgangspunkt i yogafilosofiens urgamle chakrasystem.

Lag tradisjonsrik og bærekraftig mat

Den moderne jeger

Lyst til å leve sunt og bærekraftig selv om du kjenner på tidsklemma?

I boken lærer Gry Hammer deg hvordan du søker strategisk med moderne våpen som smarttelefon og internett for å finne det du vil ha - enten det er kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kombuchastarter. Med oppskrifter på tradisjonsmat for best smak og helse. Boken er praktisk og med fokus på «slik gjør du det».

Strikkeplagg du vil bære med stolthet!

Nina Skarra Strikkebok

I boka får du 30 unike Nina Skarra-design du kan strikke selv. Designer Nina Skarra tar deg med inn i sin fantastiske verden og viser deg hvordan du kan bruke plagg fra catwalken i din egen garderobe, tenke bevisst rundt egen stil og velge kvalitetsplagg som kan leve lenge. Du kan glede deg til spennende teknikker og mønstre og hvordan du skaper din egen unike stil både i farger og snitt. Du finner også forslag på fargevalg til hvert plagg i de fire årstidene høst, vinter, vår og sommer.

Klassiske og moderne strikkeplagg for alle nivåer

Strikk til barna

Strikk til barna inneholder 20 illustrerte oppskrifter som det er lett å følge. Plagg i naturlig ull og farger harmonerer og kan varieres i det uendelige: jakker, gensere, drakter, luer, skjerf, votter og så videre.

Med fine detaljer og tilbehør med særpreg er de inspirert av tidligere tiders praktiske og tradisjonsrike barneklær. Alle plagg kan brukes av gutt og jente. På grunn av passform og snitt er de behagelige i bruk og kan gå videre til søsken og nye generasjoner.

Den offisielle Solo-luen - for aktive Solo-drikkere

SOLO-lue materialpakke

Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Solo og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Solo sine korrekte farger og originale design.

Oppskriften er utabeidet for størrelsene: barn (51/53 cm), dame (54/56 cm) og herre (57/59 cm). Garnpakken inneholder oppskrift og nok garn til 2 luer.

Luen strikkes i Hjerte Superwash – et mykt og behagelig ullgarn som kan vaskes i maskin.

Den offisielle Kvikk Lunsj-luen

KVIKK LUNSJ-lue materialpakke

Garnpakken inneholder garn til 2 luer. Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Freia og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Kvikk Lunsj sine korrekte farger og originale design.

 

Knitting Inna - nå i bokform!

#Bystrikk

Endelig har en av Norges mest populære strikkere samlet sine kjente oppskrifter, blant annet det vakre Gudrunmønsteret. I tillegg finner du helt nye oppskrifter, og felles for dem alle er at de er elegante og trendy. Om du trenger en lun genser på kalde vinterdager eller skal pynte deg til sommerfest - her vil du finne dine nye favoritter! La deg inspirere av Ingunn Myklebusts sans for garn- og fargekombinasjoner og helt unike design. Boka inneholder oppskrifter for voksne og barn, kvinner og menn - eller hva med å strikke en genser til din firbeinte venn?             

Sømmelig smykke!

Fingerbøll smykke

Nydelig smykke med en fingerbøl som fungerer som nålepute, med langt velourbånd i en vakker blåfarge.

Ny hemmelig pakke : SØM!

Du får litt av hvert som du kan ha stor glede av når du vil sy, klippe og lage noe riktig fint.

DIN PRIS: 250,-

VERDI 1069,-