Medlemsblad

Nr. 15/2021

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Små og store bruksting i matchende farger

Sy Gretes beste!

Ny bok fra Grete Gulliksen Moe med koselig målebånd!
I boka har hun samlet sammen sine aller mest populære oppskrifter på små og store syprosjekter. Det er gjennom mange års kurs og reiser at hun har lyttet og erfart hva som virkelig slår an hos oss syglade nordmenn. Her får du nøye forklarte oppskrifter på blant annet store, deilige sengetepper i ulike lappeteknikker, en flott jakke, vesker i ullstoff, og en masse fint til baby og barn. Praktiske ting du trenger i hverdagen, supre venninnegaver og gaver for store anledninger – alt finner du her.

Vanntett ryggsekk og delikat ullpledd

Inspirert av midnattssolen

Øyenvitnet

Ikke for alt i verden ville hun ha bodd her. I dette … gullburet, slo det henne brått. Ja, det var nettopp det væreiergården var. Så vakkert, med alle sine kostbarheter. Men hvordan var livet til menneskene innenfor disse veggene? Storvaagen, Lofoten, 1871 Sytten år gamle Marika bor sammen med moren og er fintaus hos væreierfamilien. En sen vinterkveld blir hun vitne til at husets frue faller ned trappen etter en opphetet krangel med sin mann, og livet i væreiergården blir aldri det samme igjen. Hun var et øyenvitne.