Medlemsblad

Nr. 03/2022

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

NY BOK med helt nye oppskrifter!

Dukkeklær og tilbehør

Alle liker å variere garderoben! Dukker også. Endelig kommer den nye boka til Siri Tolgensbakk med mange nye oppskrifter og teknikker. Finn frem restegarn og strikkepinner - dette går unna i en fei.

Boka bugner av herlige dukkeklær. Du finner alt fra gøyale gensere, koselige kofter og kule kjoler til søte skjørt, tøffe tights og barske bukser. Mange av plaggene kan mikses og matches til komplette antrekk, og du får også oppskrifter på lekkert tilbehør som sko, vesker, hårpynt og en liten dukke til dukken. Plaggene passer både til Baby Born-dukker og til strikkedukken du får oppskrift på i boka.

FREDAGSMOCKTAIL

Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker

Virgin mojito og andre alkoholfrie drinker!

Her får du rundt 40 enkle oppskrifter på alkoholfrie drinker du kan lage hjemme. De fleste ingrediensene finner du i nærmeste matbutikk, for har du frisk juice, te, kaffe eller alkoholfritt øl og sitruspresse, cocktailshaker og masse isbiter, kan du lage mye godt. Mocktailer er et fint supplement til tradisjonelle cocktailer.

Strikk i farger og struktur

Unik strikk med farger og struktur

og

I boka får du nydelige oppskrifter inspirert av både tradisjoner og trender – strikk med farge, struktur og fine flettemønster. Forfatterne har designet sju unike kolleksjoner med voksenstrikk, samt strikkeskatter til de minste i familien. Med gensere, cardigans, sjal, luer, votter, halser og balaklava finner du noe for enhver anledning. Voksenstørrelsene går fra XS til 3XL.

Finn roen med fargelegging

Fargeleggingspakke - bok + tusjer

Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert. La lysten og fargegleden styre. Du vil snart merke den positive virkningen av fargenes harmoni og hvordan de vekker kreativiten din.

Pakke med 20 stk. Colortime dobbeltusj. To strektykkelser 2.3 og 3.6 mm.

Strikk til din beste venn

Hundestrikk

30 strikkeoppskrifter for hunder i forskjellige størrelser. Fra enkle dekkener og halser til forseggjorte bunader for firbeinte. Flere av designene i boka er inspirert av kjente og klassiske strikkemønstre som nordlandskofta, setesdalsmønsteret og selburosen. Boka viser deg hvordan du kan måle hunden og strikke plagg som passer til alle raser og størrelser. Slik får du perfekt passform på plaggene.