Medlemsblad

Nr. 20/2021

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Julegaver, pynt og kaker, adventskalender og en juleroman

Koselig advent og jul med flott julepakke

Når nettene blir lange… fylles vi med forventninger om kos, glede og tradisjoner. I boka Julens skattkammer får du alle oppskriftene vi er så glad i.

Nå kan du lage koselig jul på en enkel og kreativ måte. Du får maler og mønstre til julegaver, julegodteri og julepynt. Her er det ideer til juleverksted, adventskalendre og alt som skaper den helt spesielle julestemningen. Boka bugner av små overraskelser, og er en utømmelig skattkiste.

I tillegg til Julens skattkammer får du en deilig juleroman. Julens ni liv er en hjertevarm fortelling om ensomhet, kjærlighet og betydningen av pelskledde venner.

Strikk myke drømmeplagg – PAKKEKUPP

Strikk i mohair + fine tags

Mohair – det deilige, myke garnet i masse herlige farger. Her får du oppskrifter på små og store plagg med mengder av variasjonsmuligheter.

Boka har 28 oppskrifter og uendelig mange flere muligheter. Dessuten byr Tine Solheim, som alltid, på en rekke tips og råd. Sammen med boka får du de populære tagsene til å feste på plagg du har laget. Et fint lite dekorelement.

70 digge retter til hverdagen

Christer redder hverdagen

I Christer redder hverdagen har kokk Christer Rødseth samlet sine aller beste hverdagsoppskrifter – maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag.

Boka byr på rundt 70 favorittretter som du vil lage igjen og igjen, basert på tilgjengelige råvarer. Her får du geniale matprepp-oppskrifter som gjør matlagingen til en lek, nye klassikere og unike Chris-triks

Koselige julekrus

Rosendahl julekrus, 2 stk.

Den nye julekolleksjonen Grand Cru Moments fra Rosendahl passer perfekt til jul, nyttår eller andre festligheter. De hvite porselenkrusene har blitt dekorert med stjernemotiver i gull.