Periodens hovedbok

HOVEDBOK

Strikking for viderekomne

Debbie Bliss har laget denne boken spesielt for deg som liker å strikke og som ønsker å lære mer.

I boken får du en grundig innføring i teknikker som teksturstrikk, strikk med flere farger og strikk med dekorative detaljer som brodering, perler og frynser. Alle teknikkene er vist med tydelige trinn-for-trinn-illustrasjoner maske for maske.

Strikkeutstyr

Jubileumsprodukter

Eksklusive duftlys

NATUR Duftlys 3pk

Kos og hygge med duftlys!

NATUR Mini duftlyssett fra Skandinavisk er et sett bestående av tre duftlys i duftene FJORD, HAV og RO. Settet er dekorativt og skaper en god og varm stemning i hjemmet. Gi soverommet et friskt pust, krydre badet med litt terapi for duftesansen, eller varm stuen med litt duft og ekstra glød på en kald kveld. Skandinavisk skaper produktene sine ut i fra sin kjærlighet til den skandinaviske livsstilen og karakteristiske natur, og konseptet 'kos' er den røde tråden i deres produkter.

Hygge med duftlys

HJEM Duftlys 3pk

HJEM Mini duftlyssett fra Skandinavisk er et sett bestående av tre duftlys i duftene HYGGE, KYTO og RO. Settet er dekorativt og skaper en god og varm stemning i hjemmet. Gi soverommet et friskt pust, krydre badet med litt terapi for duftesansen, eller varm stuen med litt duft og ekstra glød på en kald kveld. Skandinavisk skaper produktene sine ut i fra sin kjærlighet til den skandinaviske livsstilen og karakteristiske natur, og konseptet 'kos' er den røde tråden i deres produkter.

Få 3 bøker betal for 2!

Syglede

Sy enkle bruksting!

Sy selv!

og

Her får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen. Du får oppskrifter på enkle syprosjekter som: nett, hårstrikker og hårbånd, sminkepunger, snurpeposer og mye, mye mer. Bytt ut plastposen med et lekkert bærenett som matcher antrekket og sparer miljøet.

Boks med knapper

Boks med knapper

Boksen måler 10 x 5,5 cm og inneholder 100 knapper i ulike farger og størrelser.
Boksen har nålepute på toppen

Praktisk boks med knappenåler

Boks med nåler

Boksen inneholder 200 knappenåler med farget topp.
Boksen måler 10 x 5,5 cm og har nålepute på toppen

Min mamma

Mamma - fortell om ditt liv!

Min mamma

Dette er boka du kan gi til mamman din, uansett hvilken alder hun har. En fin påminnelse for henne om at du tenker på henne, bryr deg om henne og gjerne vil vite mer om hennes historie.

Det går også an å gi den til en mamma som ikke er din, men som har noe å dele med de som kommer etter seg. En varm og fin påminnelse til en mamma om at du ser henne.

Papirhobby

En koselig og anvendelig hobbybok!

Bursdagshobbybok

Denne koselige hobbyboka inneholder alt du trenger for å lage 20 flotte bursdagskort, 20 til-og-fra-lapper og 7 gaveesker.

I tillegg følger det med over 200 klistremerker som du kan bruke til å pynte kortene og eskene med. Vakkert og tidløst design, med nydelige illustrasjoner av Ellen Giggenbach, gjør dette til en glede å holde på med - og en glede å få!

Fargelegg vakre kort!

Fargelegg dine gratulasjonskort

Fargelegg dine egne gratulasjonskort inneholder 30 unike temakort du kan fargelegge. Du finner kort for bursdag, bryllup, til den nyfødte, takkekort, gratulasjonskort og kjærlighetskort, pluss kort til flere anledninger og hverdagsøyeblikk. Alle kortene kommer med en matchende konvolutt.

Gratulasjonskortene og konvoluttene har høy papirkvalitet og er doble med illustrasjoner på forsiden og baksiden. Vi lover deg mye hobbyglede når du fargelegger kortene.

 

50 kreative prosjekter til kort, esker, poser, festpynt, lyslykter, bursdagskroner og mye mer!

Papirhobby

Finn frem fint papir og begynn å brette, klippe og rulle! Lær å lage fine kort, esker, poser og andre gaveinnpakninger, festpynt, lyslykter, bursdagskroner og mye mer. Boka inneholder 50 kreative prosjekter i ulike teknikker. Trinnvise bilder, mønstermaler og gode forklaringer gjør at alt er lett å lage.

Påske!

Påskeferien er reddet!

Påskequiz

Her er quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele påsken. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om påsken med spørsmål om påsketradisjoner, mat, påskeferie og hytteliv. Her kan du teste kunnskapene dine. Boka inneholder 1000 spørsmål og har egne spørsmål for voksne og barn.

Den offisielle Solo-luen - for aktive Solo-drikkere

SOLO-lue materialpakke

Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Solo og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Solo sine korrekte farger og originale design. Oppskriften er utabeidet for størrelsene: barn (51/53 cm), dame (54/56 cm) og herre (57/59 cm). Garnpakken inneholder oppskrift og nok garn til 2 luer.

Luen strikkes i Hjerte Superwash – et mykt og behagelig ullgarn som kan vaskes i maskin.

 

 

 

 

Den offisielle Kvikk Lunsj-luen

KVIKK LUNSJ-lue materialpakke

Garnpakken inneholder garn til 2 luer.

Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Freia og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Kvikk Lunsj sine korrekte farger og originale design. Oppskriften er utabeidet for størrelsene: barn, dame og herre. Garnpakken inneholder oppskrift og nok garn til 2 luer i største størrelse, samt 2 originale Kvikk Lunsj emblem til å sy på de ferdige luene.

Luene strikkes i Hjerte – et mykt og behagelig ullgarn som kan vaskes i maskin.
(Sjokoladen følger dessverre ikke med i pakken)

Gode idéer til påskepynt!

Påske hele året

og

Arne & Carlos tar deg med inn i sin påskeverden der du blant annet får flere ideer til de populære julekulene som for anledningen er forvandlet til påskekuler. Du får også oppskrifter på strikkede eggvarmere til påskefrokosten, påskeharer, påskekyllinger og annet i kjent Arne & Carlos-stil.

Alt du kan lage med pil og pinnar!

Pil & pinnar

og

Boka tek utgangspunkt i pil, pinnar og andre naturmaterialar. Du vert vist framgangsmåten, trinn for trinn, til fleire enkle prosjekt som til dømes brødfat, såpekopp, englar, hjarte, kransar og klatrestativ.

 

Snart vår! Nyt lengre/varmere og lysere dager ...

Får oversikt over hagen med din egen HAGEKALENDER!

Min hagekalender

Når skal jeg så? Når skal jeg klippe rosene? Hvor plantet jeg tulipanløkene? Hva skjedde med tomatene i fjor? Hagekalenderen gir svar på hva du kan gjøre i hagen måned for måned og hvordan du gjør det. Du får vite når du bør så frø, dyrke gulrøtter, gjødsle, dele stauder og plukke epler, og når det er fint å nyte hagen. Boka har nyttige tips, inspirerende bilder og plass til egne notater og skisser.

Gode, kreative dager!

Vakker notatbok + god kulepenn

En vakker og praktisk notatbok. Ulinjert. 60 sider.
I tillegg får du Hobbyklubbens jubileumspenn - en lekker kulepenn i tre.