Medlemsblad

Nr. 4/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Gjærbakst for alle

60 oppskrifter på deilig gjærbakst som alle kan få til!

 

Boka inneholder alle oppskrifter du trenger for å ha gode frokoster, spennende lunsjer, komplette middager og fristende desserter. I tillegg til grundige, gjennomprøvde og godt forklarte oppskrifter, får du tips og triks som kommer til nytte hvis noe går litt annerledes enn du hadde tenkt.

Søte og salte favoritter til alle!

Mål, elt og bak i én og samme form

Brødbakeform

Elt sammen brøddeigen, lukk skålen, og stek brødet.  Når brødet stekes, sirkulerer damp inni formen og gir et saftig brød som resultat. Plassbesparende, enkel å gjøre ren. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og ovnstemperatur opp til 220 grader C.

Enda mer strikk fra byen

Enda mer #bystrikk

I Enda mer #Bystrikk får du 48 nye, flotte design til dame, herre, barn og hund. Like trendy og elegante som alltid, nå også i egenutviklede garnfarger i Alpakka Wool fra Du store Alpakka. Flere av plaggene får du med matchende tibehør, for eksempel jakke og lue. La deg inspirere og strikk lekre plagg til hele familien som passer like godt til hverdag som til fest.      

Pakken du trenger til påsken!

Festbord, duk og Påskequiz

Du får quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele påsken. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om påsken med spørsmål om påsketradisjoner, mat, påskeferie og hytteliv. I boka Festbord får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer. I tillegg får du en ny, vakker duk i nydelig rødt Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

Ny klompelompe-bok!

Klompelompes sommerbarn

og

Herlige strikkeplagg til barn fra nyfødt til ti år

Denne boka inneholder 40 nye oppskrifter på klær til barn fra nyfødt til ti år, gutt og jente. Boka inneholder flust av oppskrifter på raske plagg som luer og sokker, og også fine gensere og kjoler. Her er dessuten dukkeklær og morsomt tilbehør. Plaggene er i ulike tykkelser og er svært anvendelige. Hva med å strikke en dinosaurlue til minstemann, eller la dukken få samme antrekk som barna?