Medlemsblad

Nr. 20/2018

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

40 ulike strikkeoppskrifter

Sjal, skjerf og halser

 

Litt ekstra varme rundt hals og skuldre kan komme godt med akkurat nå. I boka har Marion Louise Rindsem laget 40 oppskrifter på alt fra lette og lekre sjal til å legge over skuldrene en sval sommerdag, surre rundt halsen en frisk høstdag, til både tykke halser til kalde turdager og stilige skjerf for liten og stor.

 

Strikk lekre luer!

Luer

Luer er de aller beste strikkeprosjektene! Det går raskt, de er små, lette å ta med seg.

I denne boken får du 51 forskjellige lueoppskrifter, og mange av dem har flere deilige fargekombinasjoner å velge mellom. Her får du luer til hele familien.

Fra drøm til søm

Forleng plaggets bruk, opplev glede og mestring og skap din egen personlige stil. Ta vare på gamle plagg eller gi favorittplagget ditt nytt liv. Finn skatter i bruktbutikker og reduser innkjøp av nye plagg. Lag en passform du trives i og kjenn på gleden ved å skape. Her finner du mange kreative og anvendelige redesign, med enkle steg-for-steg-forklaringer. Boka passer for alle syentusiaster - nybegynnere som viderekomne. Klart du kan sy! Alene, med familie, venner eller hele skoleklassen. La drøm bli søm!                

Alt er mulig når du har Tine Solheim med på laget! 

Tine Solheim sybok-pakke

Her får du en bokpakke med Magisk søm og Sy magisk - to flotte bøker hvor du finner oppskrifter på klær å sy til damer. 

Magisk søm får du inspirasjon gjennom fem forskjellige stilarter du selv kan sy og kreere. Med boka følger et stort grunnmønster i 100%

Knit happens

og

Strikk til de mellom 10 og 16 år!

I havet av strikkebøker har det vært et tomrom mellom barn og voksne. Aldersgruppen 10-16 år ønsker andre mønster og farger, så her er boka for alle dere som vil strikke til de mellom 10 og 16 år. 46 nye, kreative og moderne design for både gutter og jenter. Varierende vanskelighetsgrad, tydelige oppskrifter, gode råd og tips.

Knit Happens er et suksessfullt onlineprosjekt på web, Instagram og YouTube drevet av venninnene Anette Lyngstad og Siri Saltnes Haaland. Siri har også egen strikkebutikk på Karmøy. Jentene har designet den berømte Karmøyvotten og utgitt flere strikkehefter. Dette er deres første bok.

Tykke rundpinner + saks + målebånd

Rundpinnesett fra 7,0 til 12,0 mm

 
10 stk. brune bambus-rundpinner i 60 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0 og 80 cm lengde str. 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 og 12.0. I tillegg får du saks + målebånd.
 

Halloween og karneval

Ansiktsmaling og Kostymer til karneval

De fineste ansiktene og kostymene til HALLOWEEN!

Lag over 30 forskjellige og fantastiske ansikter med enkle trinn for trinn-bilder for ansiktsmaling. God oversikt over nødvendige verktøy og litt om malingen. 

Ideene til 35 fantasifulle, morsomme og lettlagde drakter får du her!
Rot i skuffer og skap - finn frem stoff, saks og lim, for nå er det på tide å utfordre fantasien og kreativiteten. Med denne boka for hånden blir minstemann forvandlet til en cowboy, klovn, pepperkakemann, tyrefekter, blomst, astronaut, sommerfugl, eller hva med en ullen sau? Ideene til 35 fantasifulle, morsomme og lettlagde drakter får du her! Mønsterark i full størrelse + sjablonger!