Medlemsblad

Nr. 17/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Strikk til din beste venn!

30 strikkeoppskrifter til hunder i forskjellige størrelser!

Det hender at hunder trenger litt hjelp til å holde på varmen når kulda setter inn. Både små og store hunder trenger små og store lufteturer i løpet av en dag, og da er en hundegenser som sitter som den skal og varmer der den må, den perfekte gave til firbente venner. I boka får du oppskrift på fine plagg til hverdag og fest som er tilpasset små og store hunder.

Nyhet: Strikkefest med KlompeLOMPE!

Klompelompe

og

KlompeLOMPE gjør strikkingen til en fest!

Enten du er nybegynner eller viderekommende strikker, inneholder boka fristende oppskrifter. KlompeLOMPE boltrer seg i nye mønstre, farger og teknikker. Her er et helt kapittel med plagg som er enkle å lage for nybegynneren, og raske for den erfarne. Den som vil prøve seg på noe mer avansert og lekent, finner spennende oppskrifter med strukturstrikk, flerfarget mønsterstrikk og hullmønstre. Klassiske gensere og kofter er også med. Boka inneholder plagg til hele familien. Du kan strikke i tynn delikat tråd eller med fluffy tråd på tykke pinner. Hva med å prøve et lekent flerfarget leopardmønster på din neste genser, eller teste ut strikk med gulltråd på glamgenseren?

Tidløse klær!

Skap en bærekraftig drømmegarderobe

Ta kontroll over klesskapet og finn din personlige stil – til glede for både deg selv og miljøet! Norske Nina Skarra har designet klær for stjerner på den røde løperen uten å kompromisse med bærekraft. Her får du hjelp til å skape din drømmegarderobe!

 

 I boka deler hun masse tips og triks med oss, sammen med konkrete oppgaver slik at du kan sette sammen ulike antrekk og få full oversikt over garderoben din selv. Du vil få hjelp til å gjøre færre innkjøp og feilkjøp, og hun gir gode råd om hvordan du kan gjenkjenne kvalitet og miljøvennlige tekstiler.  

Soppbok + soppkurv + soppkniv

Det du trenger til årets soppsesong!

Soppelskere har ofte sine helt spesielle og hemmelige soppsteder. Det er ikke alle som vil avsløre hvor kantarellene kommer årvisst, eller hvor det er sjanser for å finne flotte steinsopper. Du kan også lete fram dine steder, men først må du lære deg kjennetegnene på de enkelte matsoppene. Her får du den nyeste soppboka og et supert sett med sammenleggbar soppkurv og en smart soppkniv!