Medlemsblad

Nr. 16/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Flere fine oppskrifter til både dame og herre!

Tradisjonstrikk av Birger Berge!

Birger Berge er kjent for mange via sin instagramkonto der han legger ut bilder av delikate strikkeprosjekter. Endelig er boka hans her! En skattekiste full av oppskrifter på klær, samt flere mindre prosjekter til å bruke opp restegarn - både til å kle seg i og pynte opp i hjemmet.

Hvordan lykkes med potteplanter

Plantelykke – Stell og innred med grønne planter

Endelig! En norsk bok om hvordan du kan lykkes med potteplanter!

Anders Røyneberg, også kjent som Arctic Gardener, gir de beste tipsene om hvilke grønne planter du bør velge og om hvordan du steller dem. Han forteller entusiastisk om hvordan du kan innrede og style hjemmet ditt rom for rom med ulike planter og om hvilke positive effekter plantene har. Boka inneholder også en egen del med planteportretter.

Ministrikk

Lille du

25 spennende og tidløse oppskrifter til barn i alderen 0-4 år. Oppskriftene passer til, og kan brukes av, både jenter og gutter. 

De fleste oppskriftene er større prosjekter som gensere, cardiganer, bukser og drakter, men du vil finne alt du trenger for å kunne skape en komplett garderobe, også småprosjekter som en elefantlue, kyse og strømper. 

Oppskriftene er inspirert av nordisk barnemote, med enkle snitt, flotte, gjennomarbeidede detaljer og god funksjonalitet. Som sin forgjenger, Nordic - Nordisk barnestrikk, er denne boka også fylt med flotte, inspirerende foto. Oppskriftene er velskrevne og gjennomarbeidede og leker seg stadig med spennende teknikker, strukturer og mønstre. Både den erfarne og ferske strikker kan ha stor glede av boka.

Lær av Norges eneste spikke-kjendis

Den store spikkeboka

Boka gir svar på mange spørsmål som spikkeinteresserte kan ha, gammel som ung, nybegynnere så vel som mer drevne spikkere. Spikking er morsomt, det er nyttig å kunne og det gjør godt for sjela. Blant annet.