Medlemsblad

Nr. 21/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Superkoselige hekleprosjekter i den søte førjulstiden!

Hekle julepynt!

Det bugner over av julepynt i alle slags butikker og i eskene hjemme. Allikevel er familiens julekos-sjef alltid på utkikk etter enda mer hygge og enda mer skikkelig god julestemning. Skal vi gå for rød jul i år eller satse på en litt mer dempet stil? Uansett, julen er på vei, og vi har mer enn nok av ting å holde på med.

Glittergarn og heklenåler

Gull og sølv effektgarn + 4 heklenåler fra DMC

Heklenåler i aluminium fra DMC i str. 2.25, 2.5, 2.75 og 3 med ergonomisk silikonhåndtak. I tillegg får du Glitter effektgarn fra Dale Garn i gull- og sølvfarge. Dette er et effektgarn i 60% viskose, som er en regenerert fiber laget av Cellulose(trefiber), og 40% metallisk, syntetisk polyester. Glitter effektgarn egner seg like fint til strikking og hekling - alene eller sammen med andre garn. Det er supert til partytopper- og gensere og til en festclutch. Garnet gir flott effekt i tilbehør og i klassiske kofteborderOg selvsagt er det glitrende til heklet julepynt og nyttårsdekor.

Spiselige gaver

Søtt og godt til jul + 20 pakkekort med jutetråd

En boks med myke karameller, noen fristende tiramisutrøfler, knekk, nougat og hjemmelaget sjokoladesaus … For noen fantastiske gaver! Morsomme å gi og hyggelige å få. Det beste med å lage sine egne julegodter er at du kan begynne lenge før jul, og at julestemningen blir i huset ekstra lenge. Det er ekte kjærlighet og varme tanker i boks, på glass og i pose.

Julehygge + pakkekort

En julebok for hele familien!

Julehygge er en familiebok full av julestemning! Her finner du julegaver og pynt som barna kan lage på egen hånd, og ting som barn og voksne kan lage sammen. Det er lagt vekt på enkle, men fine prosjekter som ikke skal ta så mye tid. Tradisjonsrik julehygge har fått et moderne preg. Her er valnøttmus og dorullstjerner, men også pepperkakelykter, bærenett og popkornlenker. Hvorfor ikke invitere store og små venner til juleverksted?

Med på kjøpet får du fine og tidløse pakkekort.

Broderi 200 sting + broderigarn + ramme

SUPERTILBUD broderipakke!

I boka finner du mer enn 230 broderisting. Blant annet korssting, kjedesting, leggsøm, utskårsøm og uttrekkssøm - bare for å nevne noen.
Dessuten får du en broderiramme på 15 cm og et sortiment med 6 tråders broderigarn i riktig fin kvalitet - 100% mercerisert bomull. 42 ulike farger a 8 m.!

Klompelompes jul

og

Skap jul og gaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE!

Med boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til dem rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder.

Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Fargefest med embraknit

og

Nye og friske fargekomboer - fra Embraknit!

«Farger gir meg energi og gjør meg veldig, veldig glad,» sier Julie. Embraknit - Anne-Grethe og Julie, mor og datter - er to damer som sprudler av kreativitet og fargeglede. Strikkeplaggene deres kjennetegnes av kontraster og glade farger som eksploderer i et fargefyrverkeri. Her får du overkommelige strikkeprosjekter til barn og damer - enten du er nybegynner eller en mer erfaren strikker. Bli inspirert - bli med på fargefesten og overrask deg selv med nye og friske fargekomboer.

Utvalgt kupp!

Marius-reflekspakke

Stor Marius-reflekspakke i rødt, hvitt og blått - i den godkjente SeeMe-kvaliteten:

5 stk. Marius klistrereflekser. 
1 stk. Marius slapwrap. 
2 stk. Marius dekorknapper, 40 mm. 
2 stk. Marius dekorknapper, 30 mm. 
1 stk. Marius hengerefleks sau.