Klart du kan skrive!

Lær kreativ bokstavtegning

Et forseggjort kort er en fin oppmerksomhet. Når bokstaver og ord blir mer enn noe du har skrevet ned i en fei - det er det dette handler om. Skjønnskrift er noe annet, dette er teknikker du kan lære for å lage bokstaver og ord som er ekstra fine.

Kan være du lager noe som er så fint at det blir rammet inn og bevart for evigheten. Ord, tall og navn til små og store anledninger blir til fine minner som du skaper med dette gamle håndverket.

Til konfirmanten

Følg med nå

Gave til konfirmanten

Instagram-poeten Trygve Skaug er en av de mestselgende lyrikerne i Norge, med over 25 000 solgte bøker på eget forlag. Nå kommer han med en egen poesibok for ungdom i alle aldre.

I den praktfulle poesiboka samler Skaug sine mest skjellsettende dikt, med tematikk som: Sex, psykisk helse, vennskap, angst, kjærlighet og mye mer.

Boka passer for lesere fra 13 år og oppover, og egner seg spesielt godt som konfirmasjonsgave.

Unike pakketilbud

Knit me

Strikk med kjærlighet

Endelig kommer en strikkebok fra de populære strikkegründerne bak konseptet Knit Me! På kort tid har oppskriftene og kvalitetsgarnet fra Knit Me blitt stadig mer etterspurt.

Med utgangspunkt i myk merinoull har Knit Me utviklet en rekke gode oppskrifter for dame, mann, barn og baby. Her er enkel småstrikk for nybegynneren og morsomme genser- og kofteprosjekter for den som vil ha et større arbeid. Plaggene har nydelige snitt og stilrene, klassiske mønstre, og alle oppskrifter er godt utprøvde og lette å følge. Her er det bare å ta pinnene fram og tilsette garn og kjærlighet! 

Pakketilbud

Grønnere + frukt- og grøntposer

Velkommen inn til hel verden av deilig grønn mat og herlige grønne smaker! Mia Frogner deler over 80 små og store vegetar/vegan-oppskrifter og samler dem til hele måltider som er inspirert av og basert på ulike matkulturer. I tillegg får du disse disse smarte, gjenbrukbare bomullsnettene som du kan bruke istedenfor plastposer når du handler frukt og grønt. De måler 27 x 27 cm, 32 x 38 cm og 14 x 15 cm, og er veldig fleksible.

Fuglesang (kompaktutgave)

Teksten og lydopptakene forteller om 150 av Norges mest karakteristiske fugler. I samspill med de vakre fotografiene og illustrasjonene blir dette kanskje den mest mangfoldige og nyskapende fugleboka som har blitt utgitt i Norge.