Utvalgt hobbybok nå:

Lær deg å gjenbruke skinn og lær!

Godt skinn og lær er varig, levende og naturlig. Jo mer du bruker en journal i lær, jo penere blir den. Jo lenger kortholderen du sydde ligger i lomma, jo mer personlighet får den. Hvert stykke skinn er unikt, noe som gjør det morsomt å jobbe med. Materialene er tilbake for fullt og er faste innslag i mote og interiør. Med boka ønsker forfatterne å inspirere flere til arbeid med skinn og lær - gjerne i kombinasjon med andre materialer.

Flotte oppskrifter på prosjekter av skinn

Lag koselige ting til de minste!

Babydilla – sy, hekle og strikk til de minste

og

I Babydilla møter du bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til den minste. Dessuten er boka fylt med massevis av praktisk utstyr du kan lage selv. Her finner du smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter, smekker og herlige kosedyr.
Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig, og oppskriftene er rikt illustrert med trinn-for-trinn-bilder, slik at de er lette å følge også for nybegynnere.

SUPERTILBUD Sokker og Votter

Vær kreativ med restematen!

Spis opp maten

Boka viser deg hvordan du kan bli mer bevisst både på hva du spiser og hva du handler i matbutikken. Samtidig som du gjør noe bra for miljøet, vil du merke at du sparer penger på det.

Hekle løst og ledig

Hekle herlige koseplagg + 3 stk. heklenåler

Heklede plagg i alle mulige varianter og garntyper har blitt trendy. Utfordringen kan være å finne gode oppskrifter. Her får du en bok med godt forklarte oppskrifter på løse og ledige gensere og jakker som passer til alle!

Makramegarn, 2 stk.

Lag fine ampler til plantene!

Supert og solid makramegarn fra Svarta Fåret. Du får 2 stk. nøster à 100 gram/55 meter. 55% bomull og 45% akryl.

Kupp: kaffepakke!

En bok om kaffe til kaffen

En kaffe og en kaffebok, takk!

Boka viser deg verdens beste kaffebønner og forteller om hvordan man skiller arabicaer fra robustaer og typicaer fra bourboner. Trinn-for-trinn-teknikker viser hvordan du klargjør bønnene, behersker forskjellig bryggerutstyr og skaper vakker latteart akkurat som en barista.
I tillegg får du et kaffeegg; Fyll egget med din favorittkaffe, sett det i en kopp, hell kokende vann over, la det trekke i 4 minutter, og vips så har du en kopp duftende, nytraktet kaffe.