Medlemsblad

Nr. 22/2020

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Over 25 oppskrifter på plagg som passer hele året!

Kreativ med Mohair

Alt Tine Solheim ønsker, er at vi skal være i stand til å skape fantastisk fine plagg som sitter pent, ser fine ut og gir oss masse glede både når vi strikker og bruker plaggene. Det får du her. En bok full av oppskrifter på små og store plagg i flere strikketeknikker og mønstre, der det de har til felles er det deilige og myke garnet mohair.

Lag festdraktene selv!

Festdrakter til barn

Det er alltid med stor glede - og ikke minst med stolthet, vi tar på barna våre klær på dager som skal markeres, enten det er jul, 17.mai, bursdager, konfirmasjon og andre store dager. Barna våre skal skinne ekstra! Hyggelig er det også at disse flotte festdraktene kan arves videre til neste generasjon.

Pakkekupp - perfekt gave til strikkenybegynneren.

Quiltet veske med strikke- og hekleutstyr + boka Strikkeskole

Populær veske med utstyr og nybegynnerbok i strikk

Boka er en enkel innføringsbok for deg som vil lære å strikke. Her lærer du de grunnleggende strikketeknikkene, og du får oppskrifter på enkle plagg der de nylærte teknikkene er tatt i bruk. Tydelige tegninger og fotografier gjør det lett for alle å lære seg å strikke.

Vesken er i delikate farger med mange gode lommer og plass til alt du måtte ønske.
Det er 6 lommer på den blomstrete siden av vesken og 2 lommer på siden med lysere mønster. Du kan bruke vesken på begge sider! Vesken lukkes med en knapp og har håndtak som fint kan henge på skulderen.

I tillegg får du:
3 sett strømpe-/votte-bambuspinner, lengde 20 cm, str. 3.0 + 4.0 + 5.0 mm
3 stk. bambus rundpinner helt uten metall, lengde 60 cm, str. 4.0 + 5.0 + 6.0 mm
3 stk. fargerike aluminiums-heklenåler str. 3.0 + 4.0 + 5.0 mm
1 saks

 

Vesken måler ca. 43 x 25 x 10 cm.

Juleklær til dukken!

Strikk dukkeklær

Strikk en koselig dukke og masse fine dukkeklær!

Både små og store dukkemammaer og -pappaer kan kose seg når nye plagg skal kles på i lek og rollespill. Alt er testet og godkjent av barn, som fikk leke som barn, med klær av og på i høyt tempo. Den myke dukken det er oppskrift på i boka, har samme proporsjoner som en Baby Born, derfor passer klærne like godt til begge to.