Medlemsblad

Nr. 8/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Kreativ borddekking!

Her får du 163 gode ideer til borddekking fra Marianne de Bourg. En inspirerende samling oppskrifter, tips og triks som gir små og store måltider et ekstra løft.

Kreative bord er full av fine løsninger som alle kan få til. Konfirmasjon, 17. mai, bryllup, sommerfest og alle andre anledninger gjennom hele året - dette er boka du trenger!

I boka finner du flotte bilder og godt forklarte veiledninger som gjør borddekkingen til en lek for alle.

163 ideer og 60 tips!

Lær deg hardangersøm

Hardangersøm - tidløst og vakkert inkl. materialpakke

Boka inneholder et stort utvalg av duker, løpere, brikker, sengetøy, bånd osv. i alle vanskelighetsgrader. Alt med tydelige mønstre og kursdel både på norsk og engelsk.

I tillegg får du en materialpakke med stoff, tråd og nål til å lage tre fine hjerter i ekte hardangersøm. Hjertene måler 10,5 x 10 cm.

 

Hvordan stoppe en sokk!

Reparasjonsboka

Hvordan lapper man slitte bukseknær? Hva gjør du når mansjettene på genseren mormor har strikket til deg begynner å rakne? Det er gjerne favorittplaggene som blir utslitt - denne boka hjelper deg til å gi dem forlenget liv.

Forrige strikkebok fra Tina Hauglund!

Lille bolle

I boka får du 35 oppskrifter på bukser, jakker, gensere og skjerf til små gutter, og deilige basisplagg som bodyer og luer. Tina har en svakhet for alpakka blandet med ull eller silke, noe som gjenspeiler seg i oppskriftene, men slår gjerne et slag for den gode norske ulla også. Resultatet er at hennes oppskrifter kan brukes både vinter og sommer - bare man velger sitt garn med omhu.

Lav og praktisk vase til blomsterdekorasjon!

Lav vase

En fin, lav vase. Når du putter blomster i hullene, får du en luftig og fin dekorasjon. Vasen er 10 cm i diameter og 5 cm høy.

Tidløs strikk til de minste!

Lille tulla

Lille Bolle har fått en lillesøster! Hun heter Lille Tulla, og til våren får hun sin egen strikkebok. Boken har oppskrifter på deilige, myke klær for de minste, i friske farger og mønstre det er enkelt å strikke. Lille Tullas strikkebok inneholder 40 oppskrifter på luer, drakter, jakker, bukser og små kjoler. Alle plaggene har et tidløst design og en passform som barna garantert vil elske! Strikk i bomull, ull, viskose eller silke - velg garn ut ifra årstid og behov. Passer for barn fra 0-12 år Og ja, klart de kan strikkes til gutter også!