Sy klær og interiør du har stor glede av!

Kult å sy – interiør, vesker, klær

Søm blir mer og mer populært og er fantastisk morsomt. Ekstra gøy er det når det du syr er lekre og anvendelige ting du kan ta frem og bruke igjen og igjen.

Her finner du hobbyveske til strikketøyet, pinneholder til strikkepinnene, jakken du kommer til å flytte inn i og sy opp i et utall varianter og farger, lekre sengetepper og puter, interiør, pledd, vesker og kurver. Grete bruker denne gangen også ullstoffer - både vanlig ull og kokt ull. Ull er et fantastisk materiale å jobbe med. Gjenbruk og bærekraft er også viktig for Grete - at ingen ting skal gå til spille - om det så gjelder kreativitet til bruk av materialer og til deg som skaper.

Materialpakker og utstyr til hovedboken

JANUARSALG! FÅ 3 betal for 2!

Start det nye året med trening - STRIKKETRENING!

Lekker veske med mappe, strømpepinner, heklenåler og saks

Håndarbeidsveske med innhold i lyse farger

Vesken er 41 cm lang, 13 cm dyp og 17 cm høy med god plass til strikketøyet og et smart hull med malje i hver kortside, slik at garnet kan holdes på plass i vesken når du strikker eller hekler.

I tillegg får du en mappe med strømpepinner i str. 3, 4 og 5, fem ulike heklekroker i str. 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 og 5.0 og en hendig saks på 16,5 cm.

Utenpå vesken er det en lang lomme langs hele siden som kan lukkes med glidelås.

For godt til å være sunt? Nei, da!

Kristines sunne søte

Det er lov å spise noe søtt og godt selv om man skal holde formen! Lag godsakene uten raffinert sukker og legg til litt ekstra protein og fiber. Da blir det både sunt og søtt.

Her får du 50 av Kristines beste oppskrifter på blant annet herlige smoothies, hjemmelaget is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Alt er med naturlige sukkererstatninger som frukt, bær, sukrin og honning. Boka inkluderer også oppskrifter på barnas søte favoritter som bananis, havrekjeks og gelegodteri.

 

Lær å strikke - helt fra grunnen av

Strikking for nybegynnere

Strikkeekspert Debbie Bliss deler raust av sine tips og triks til nybegynnere i strikkefaget. Boka har mer enn 300 helt unike, håndtegnede illustrasjoner, som viser maske for maske det som omtales i teksten.

Boka henvender seg til alle som vil lære seg grunnleggende strikketeknikker, men også erfarne strikkere vil finne nye og spennende varianter av bl.a. oppleggsteknikker og fellinger.

Hemmelig sypakke

Hemmelig hobbypakke nr. 1

Vi har laget 200 overraskelsespakker hvor temaet er søm og litt strikk.
Vær rask - kun begrenset beholdning! :)

50 LEKRE STRIKKEPLAGG

Knitting woman

Dette er strikkeboken med noe ekstra. Her finner du oppskrifter på rundt 50 ulike plagg - både helt nye som aldri før har blitt vist og flere av Arnhild Skatvedts klassikere.

I tillegg er dette en bok som har en viktig historie å fortelle. En historie om hvordan mangel på energi ble omgjort til skapende energi. En historie om tapt identitet og om hvor den ble gjenfunnet. Arnhilds personlige historie - om hvordan langvarige følgesykdommer etter kreft har gjort henne til den hun er i dag. Anerkjent strikkedesigner, nettbutikkeier og modell for egne plagg.