Medlemsblad

Nr. 05/2021

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Skrevet for norske forhold!

La det spire og gro med planteformering

Tenk så fint at den planten du har i stuen kommer fra en avlegger som moren din fikk av tanten sin. Som fikk den av en venninne. Eller at den busken du har på hjørnet en gang var en rotkapsel du fikk av en gammel nabo. Å formere planter er å holde liv i og å dele plantegleden.

I boka Planteformering lærer du om formering med frø, stiklinger, deling og avleggere for både inne- og uteplanter.

Med hovedboka får du også frøpose fra Nelson Garden med frø til stauden Akeleie Mcanna Giants.

Utstyr til plantingen

Jordøse og sådosett fra Nelson Garden

Så- og planteutstyr

Sådosetten har en lang trakt og seks åpninger for frø i ulike størrelser. Lokket vris slik at ønsket størrelse på åpningen leder til trakten. Riller hindrer frøene i å renne ut for fort. 

Jordøsen er en liten og hendig øse som egner seg utmerket til fylling av små potter uten søl og sløsing av jord.

Flott sett til grillsesongen

Grillsett

Grillsett

Grillsett 3 deler, grillklype, gaffel og grillspade i praktisk rød glidelåsmappe med 2 håndtak. Materiale: rustfritt stål.

Nyhet!

Klompelompe turstrikk

og

I KlompeLOMPEs egen turbok finner du oppskrifter på deilige strikkeplagg for aktive familier på tur. Enten du skal til fjells, til sjøen, ut i skogen, opp i hengekøye eller på skitur, finner du et godt plagg som passer til turen, uansett årstid. Her er tykke og tynne gensere, luer, sokker, sitteunderlag og mye mer.

Internasjonal bestselger

Trærnes hemmelige liv (Illustrert utgave)

Trærnes hemmelige liv

Det foregår forbløffende ting i skogene våre: trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter sine skrale, gamle naboer, trær fulle av følelser, empati og hukommelse. Høres dette utrolig ut? Kanskje det, men det er sant! Dette er den illustrerte utgaven, morsomt skrevet og en bok som lar oss se skogene våre med helt nye øyne.