Medlemsblad

Nr. 20/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Oppskrifter i str XS til XXL!

Strikk med Tove Lindtein!

Et Lindtein-plagg for alle disse dagene som kommer og går. Gensere, jakker, sokker og andre små og store plagg i deilige garnkvaliteter fra en dame som kjenner blodet bruse litt ekstra når hun går inn i en garnbutikk. Tove Lindtein er en dedikert strikker som elsker å skape noe med hendene. Og hun har ett mål - å ha på seg noe hjemmestrikket HVER DAG.

Kupp!

Håndarbeidsveske med strikkepinner og heklenåler

Flott veske til håndarbeidet!

Veske/håndarbeidskurv i delikate farger med mange gode lommer og plass til alt du måtte ønske. Du får 6 lommer på den blomstrete siden av vesken og to lommer på den siden med lysere mønster. Du kan bruke vesken på begge sider! Vesken lukkes med en knapp og har håndtak som fint kan henge på skulderen.

Gi tøfler i julegave!

30 tøfler, rundpinne 6 mm/40 cm og Primula-vesken

Vi er på vei mot tider med mer hjemmekos, enten vi bor i hus eller leilighet, i en hytte eller båt. Tøfler er koselige å lage, bruke og dele med andre. Å tilby gjestene et par tøfler når de kommer på besøk, gjør at de føler seg ekstra velkomne.

Strikk din egen julegenser!

Strikk din egen julegenser

Her får du den første norske julegenserstrikkeboka!


Gensere med julemotiver har lenge vært populære i England og USA. Nå har trenden kommet til Norge og blir mer og mer populær. Strikkemønstrene i denne boka strekker seg fra de stemningsskapende og kjente norske julemotivene, til det mer «outrerte» og tøysete.

Alt om norsk strikkehistorie

Norske strikketradisjoner

Strikking kommer til Norge

Her har Nina Granlund Sæther dykket ned i historien på jakt etter spor som kan fortelle hvordan strikketeknikken kom til Norge, spredte seg og ble en del av vår nasjonale historie og identitet. Det helt spesielle med strikketeknikken, er at man ved hjelp av én lang tråd og to enkle pinner kan trylle frem fantastiske små og store produkter. Stort enklere redskaper enn strikkepinner er det vanskelig å finne; likevel har det vært mulig å skape behagelige og funksjonelle tekstiler både til hverdag og fest.

Supertilbud!

Votter og Sokker SUPERTILBUD

Votter og sokker fra hele Norge

Nina Granlund Sæthers gave til deg som liker norske tradisjoner. Her er det mønstre og oppskrifter fra hele landet.

Nina Granlund Sæther tar oss med på reise gjennom Norges land og strikketradisjoner.

Deilig duft av bomull!

BLOMUS duftlys, hvit

Deilig duftlys

BLOMUS hvit French Cotton duftlys i stilig betongkrukke, kommer i gaveeske. Blomhus duftlys er 100 % naturlig soyalys, fri for giftige stoffer og sikrer et naturlig og rent inneklima. Soyavoks er kjent for å brenne lenge, og dette lyset brenner i hele 55 timer. Vi anbefaler å la voksen smelte helt ut til kanten av krukken og deretter blåse det ut. Blomus soyalys er fri for palmeolje, soter minimalt og er miljøvennlig.

Vekt: 290 g