Medlemsblad

Nr. 17/2020

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Over 50 oppskrifter!

Strikk med perler, knapper og blonder

Liv Asplund og Jane Asprusten har laget mange bøker. Heldigvis for det. For de lager små og større plagg og tilbehør som har det lille ekstra. Og det er jo litt gøy å ta på seg noe som har den lille tvisten - enten utrolig smart eller veldig originalt. Og i tillegg lager de delikate løsninger på for eksempel pulsvarmere med en lekker blondekant eller perler strikket inn akkurat der du vil i et vakkert sjal eller noen stilige votter.

Supertilbud til medlemmer!

Hekling i tykt og tynt + heklenåler i mappe

Hekle herlige plagg med bok og heklenåler

Klart du kan hekle deg gensere, jakker, kjoler, topper, vester, luer, skjerf, skjørt, bikini og en rekke pledd, puter og interiør! Her er boken som gir deg et nytt blikk og inspirasjon på hvor tøffe og anvendelige hekleplagg kan bli! Alle klærne er til for å brukes - deilige hverdagsplagg som kan styles opp eller ned etter anledning og humør!

Hekling - i tykt og tynt gir deg oppskrifter til 50 myke, herlige hekleplagg både til sommer og vinterbruk. Du finner store og små prosjekter som skjerf, korte og lange vester, jakker i tykt og tynt garn, korte og langermete gensere til kjoler og skjørt. Puter, tilbehør og pledd finner du også.

 
I tillegg får du et praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0, og en maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.

Sy deilige lappetepper!

Quilt med kjærlighet + boks med knappenåler

Sy deilige lappetepper

Boka gir deg mønster og forslag til 20 herlige quiltede tepper til barn og voksne. Du får gode trinn-for-trinn-forklaringer og detaljerte tegninger. Du får også forslag til mindre sømprosjekter som vennskapsarmbånd, duker, løpere, putetrekk og vesker - og en kul boks med knappenåler.

Quiz foe hele familien!

Annes Quizkjempe

Lærerik og underholdende quiz for hele familien!

Quiz i stor størrelse fra populære quizmaster Anne Gaathaug! Hele 3000 spørsmål og svar fordelt på 250 quizer, hver med 12 spørsmål. Kjente og overraskende temaer og gøyale blandinger over 500 sider. Dette er quizboken du henter frem gang på gang! Quiz er lærerikt og underholdende for store og små, quiz tester hva du vet og gir deg ny kunnskap på en morsom måte. Aldri kjedelig med Annes Quizkjempe!