Medlemsblad

Nr. 15/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

HOVEDBOK

Trine inviterer

Trine feirer 10 år som populær matblogger og inviterer til god mat og godt selskap. Boken inneholder 90 oppskrifter og nærmere 20 menyer, og inkluderer Trines beste tips om valg av meny, planlegging og forberedelser. Blant menyene er lunsjbesøk og fest og Trine byr på alt fra club sandwich og fruktsalat til quesedillas, bacalao og pavlova.

Innbundet

Alt du kan sy av firkanter og sirkler!

Alle kan sy

Mari Melilot viser deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe. I boka tar hun utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret. Smale skuldre, brede hofter eller helt motsatt? Syr du dine egne klær, er du sikker på å få plagg som passer. I tillegg til plagg får du også oppskriften på enkle og matchende vesker, nett og sekker, og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

KUPP! Sy med Tine Solheim

Tine Solheim sybok-pakke

Alt er mulig når du har Tine Solheim med på laget! Her får du en bokpakke med Magisk søm og Sy magisk - to flotte bøker hvor du finner oppskrifter på klær å sy til damer. 

Magisk søm får du inspirasjon gjennom fem forskjellige stilarter du selv kan sy og kreere. Med boka følger et stort grunnmønster i 100% gjengivelse mønstre til den lille sorte, kjolen i A-fasong kort eller lang, tunika, vest og jakke, skjørt, kjoler, jakker mm. I Sy magisk viser Tine Solheim deg fem basismønstre for tunika, A-fasong-kjole, statementskjørt, storskjorte og kimono med uante muligheter. Her får du ideer til stoffvalg. 32 siders mønsterark - alle mønstre i 100 % størrelse.

Ta vare på de norske tradisjonene!

Hardangersøm

Tove Fevang er en av de få kunstnerne i Norge som lager nye mønstre i hardangersøm, og med opprinnelige materialer - sydd med hvitt garn på hvit lin. Boka inneholder et stort utvalg av duker, løpere, brikker, sengetøy, bånd osv. i alle vanskelighetsgrader. Alt med tydelige mønstre og kursdel både på norsk og engelsk.

Norge har mange og lange tradisjoner for hardangersøm. Flere av Norges bunadskjorter og forklær har fantastiske mønstre i hardangersøm, som har fremkommet etter inspirasjon fra gamle pyntetekstiler.

En nydelig bok med praktfulle bilder som viser hardangersøm i sitt rette miljø.

30 strikkemønster fra Orknøyene!

Strikking frå nord

Strikking frå nord finn du 30 mønster. Her er alt frå ei enkel ribbestrikka lanternetopplue og eit tubeskjerf i bølgjemønster, til nydelege genserar frå Island. Boka har kunnige tips om montering, råd om farger og garn og inspirerande foto som gir eit vindauge til livet på 59˚ nord. Denne flotte kolleksjonen hyllar enkle og reine former som er moderne, men tidlause.

Bord dekk deg!

Festbord

Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Helene tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Nye KLOMPELOMPE strikk!

Klompelompe

og

KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter! Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år. Strikk en dåpskjole til den aller minste, eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna, med festkjole til jente og selebukse til gutt. Her er lette plagg for sommerfest og skolestart, og morsomme strikkeprosjekter som påskegensere til hele familien. Boka inneholder også et eget kapittel med julestrikk. Her er plagg for både små og store barn og til dame og herre. Oppskriftene er i tre vanskelighetsgrader.