Medlemsblad

Nr. 22/2019

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Bruk restegarn - strikk stilige pannebånd!

Strikkes raskt - perfekte gaver!

I boka får du oppskrift på pannebånd i ulike varianter og teknikker. Alt sammen er små prosjekter du blir raskt ferdig med. Velg blant bokas 20 oppskrifter på ulike pannebånd: turbanstil, overdådige flettemønstre, eller vanlig rillestrikk. Her er pannebånd i flotte farger, mønstre og design. De fleste er enkle å strikke, og alle er perfekte som gaver både til deg selv og andre. Her får du oppskrifter til både nybegynnere og til viderekomne, som vil får fler morsomme utfordringer å bryne seg på!

Få med deg bestselgeren!

Julemat

Kjempegod mat fra førjulstid til nyttår!

Boka er fylt med masse herlige oppskrifter på både middager og småkaker til førjulstiden, flere forslag til spiselige julegaver du enkelt lager selv, alle oppskriftene på klassisk julemat til glede for hele familien, forslag til koldtbord og andre deilige romjulsmåltider, og sist, men ikke minst alt du måtte ønske å servere nyttårsaften. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. De flotte fotografiene skaper god stemning og gir inspirasjon.