Medlemsblad

Nr. 18/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Arne & Carlos favoritter

og

Velkommen til Arne og Carlos' univers

Det beste av det beste og mere til - denne gangen har de tatt frem nye og gamle favoritter til en komplett samling fargerik og frodig design. Du finner oppskrifter innen strikking, hekling og broderi, og dessuten mange fantastiske bilder til inspirasjon og glede. Den frodige hagen og det hyggelige hjemmet deres er nok en gang rammen rundt - velkommen skal du være.

I boka finner du oppskrifter for alle, til alle årstider. Om du vil strikke tøfler til deg selv, en genser til mannen eller hva med en vakker pute til stua, du finner oppskrift på det her. I tillegg får du selvsagt oppskrift på fantastiske pledd, fine fugler og en stilig dørpute etter en modell fra Paris. De har hentet inspirasjon fra sitt liv og sitt hjem, og med sine svært kreative evner til å se muligheter og tenke litt lenger, feirer de 15 år som designerduo med dette overflødighetshornet i ekte Arne & Carlos' stil.

Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter!

Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai. Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips

Strikk 35 plagg til gutt 0-12 år!

Lille bolle

Strikk til gutt 0 - 12 år

I boka får du 35 oppskrifter på bukser, jakker, gensere og skjerf til små gutter, og deilige basisplagg som bodyer og luer. Tina har en svakhet for alpakka blandet med ull eller silke, noe som gjenspeiler seg i oppskriftene, men slår gjerne et slag for den gode norske ulla også. Resultatet er at hennes oppskrifter kan brukes både vinter og sommer - bare man velger sitt garn med omhu.

Tina Hauglund, kjent som Strikkezilla, er fotograf og stikkedesigner med over 16 000 følgere på Instagram. Høsten 2014 ble hun mamma til Lille Bolle, og inspirert av hans behov for gode, hjemmestrikkede plagg, begynte hun å designe oppskrifter - med herlige farger og flotte mønstre. 

Retrostrikk

Gammelt nytt

Å strikke er å skape varig verdi. Man tar ekstra godt vare på noe som er strikket – uavhengig av om man har fått det i gave eller laget det selv.

Tidligere strikket man av praktisk nødvendighet. Det var rett og slett en rimelig måte å skaffe seg nye klær på. I dag har strikkingen også andre funksjoner: tidsfordriv, meditasjon, gaveproduksjon. Kanskje viktigst er ønsket om å fylle tiden med mening, å skape noe som blir satt pris på, noe som vil bestå. Nettopp dette har vært drivkraften bak Gammelt nytt: å ta vare på det som ellers ville gått tapt.

Hold orden på alt du skal huske til jul

Listelykke jul

Listelykke jul

Denne boka hjelper deg å holde orden på alt du skal huske, handle og planlegge til jul. Du får samlet alle julelistene på ett sted, og boka kan brukes over flere år. Her kan du føre lister over husarbeid, gaver, adventskalendere, julekort, menyer, julegleder, aktiviteter og mye mer. Boka inneholder også oppskrifter på julemat og -snacks. Få inspirasjon, orden og oversikt i ventetiden fram mot jul!