Medlemsblad

Nr. 14/2020

Som medlem i Hobbyklubben får du hele medlemsbladet med tips, råd, inspirasjon og gode tilbud tilsendt gratis. På denne siden finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Heklenåler følger med!

Hekling og strikking - verdens beste terapi!

Hekleglede enkel hekling og litt strikk er boka for deg som har lyst til å hekle og strikke helt uten forkortelser. Helt bakerst i boka finner du en hekleskole og en strikkeskole med detaljerte trinn for trinn-beskrivelser.

Tid for ro

Yoga - bok + matte

Yoga er bra for deg!

Ønsker du å lære mer om yoga og meditasjon? Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips? Yoga for glede og energi er for deg som vil ha programmer med yogaøvelser og meditasjons- og pusteteknikker du vil ha stort utbytte av i hverdagen. Du får en egen ro og tilstedeværelse. Programmene varer fra 10 til 60 minutter, men kan lett tilpasses og justeres.

Bente Helene Schei er yoga- og meditasjonslærer og daglig leder ved Senter for klassisk yoga, med mer enn 20 års erfaring med yoga, kurs og foredrag. Bente er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, med ytterligere påbygging. Hun var med på å starte Yogalærerforbundet i Norge og ledet forbundet fra stiftelsen og fram til 2015. Hun har tidligere utgitt boken Yoga helt enkelt!

I tillegg får den populære yogamatten som kan legges sammen! Den måler 61 x 173 cm helt utbrettet, og er 4 mm tykk.