BZRK av Michael Grant (Ebok)
Ebok

BZRK (Ebok)

Serie: BZRK 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 381
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bzrk
Oversatt av: Sand, Tore
Serie: BZRK
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788251657532
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale BZRK
En global krig herjer. Du kan ikke se den. Den er inni deg. Og den forandrer alt. Endelig en ny serie fra forfatteren bak suksessen Gone!

BZRK er en annerledes krigshistorie hvor menneskenes frihet står på spill. Skjult bak fasaden av et globalt forretningsimperium kjemper de maktsyke Armstrong-tvillingene med ett mål for øye: å styre hele verden på egen hånd ved hjelp av avansert nanoteknologi. Organiske bioter klonet av deres eget DNA vil utslette kriger, konflikter og sult ? men også sette en stopper for menneskenes identitet og frie vilje!

Mot tvillingene kjemper en gruppe ungdommer med navnet BZRK. Her er det ingen tid å miste. Kan BZRK greie å stoppe Armstrong-tvillingene før det er for sent?

Michael Grant utnytter dagens teknologiske muligheter til det fulle. Blant annet har karakterene i boken sine egne blogger, organisasjonene sine egne hjemmesider, og det finnes flere apps tilknyttet historien. Sammen med boken skaper dette et helt nytt, interaktivt univers, som lett vil fenge leserne. Les mer på http://gobzrk.com.

Til toppen

Flere bøker av Michael Grant:

Bøker i serien