Hjerteløs av Sara Shepard (Ebok)
Ebok

Hjerteløs (Ebok)

Serie: Små, søte løgnere 7

Forfatter:

Øyvor Dalan Vik (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.07 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Heartless
Oversatt av: Vik, Øyvor Dalan
Serie:
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788205450448
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Hjerteløs
I forstadsidyllen Rosewood, Pennsylvania, sladrer vanligvis naboene over stakittgjerdene sine mens skinnende blanke SUV-er glir sakte oppover brostensbelagte oppkjørsler. Men i det siste er småpraten blitt erstattet med mistenksomme blikk og anklagende hvisken. Og alt dette fordi Hanna, Aria, Emily og Spencer ikke klarer å passe de vakre munnene sine .

Først hevdet de at de hadde funnet et lik i skogen bak Spencers hus, bare for senere å oppdage at kroppen var sporløst forsvunnet. Da den samme skogen senere gikk opp i flammer, sverget de på at den døde hadde stått opp fra asken. Og selv etter dette, klarer ikke de fire, små løgnere å la være å leke med ilden .

Hanna har byttet ut Diorfrakken med en tvangstrøye. Aria prøver å få kontakt med de døde. Emily har dumpa kjæresten og rømt . igjen. Og Spencer tror noen i familien har sluppet unna med mord.

Jentene insisterer på at de snakker sant, men alle i Rosewood tror de bare er ute etter oppmerksomhet. Ingen liker en jente som roper ulv, ulv i utide, ikke sant? Men når så noen virkelig er ute etter dem, er det noen som vil tro på dem da? Eller vil de bli de neste som forsvinner?

Til toppen

Flere bøker av Sara Shepard:

Bøker i serien