Det vakre spillet (Innbundet)

Forfatter:

Daniel Nyari (Illustratør) Martin Berdahl Aamundsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Illustratør: Nyari, Daniel
Forlag: Kontur
Språk: Bokmål
Originaltittel: The beautiful game
Oversatt av: Aamundsen, Martin Berdahl
ISBN/EAN: 9788293053668
Omtale Det vakre spillet
Dette er Fotballboken som tar for seg all verdens statistikk og fakta om de store fotballmesterskapene. Med kule illustrasjoner, historiske referanser, og morsomme og underholdende historier er Det vakre spillet den perfekte boken for alle som er glad i fotball.
Det vakre spillet gir deg alt av fakta om alle de store VM-legendene og deres heroiske VM-seire, til alle verdens toppligaer og deres stjerner. Den forteller deg alt du skulle lure på om de lengste, korteste, eldste, yngste, rikeste, raskeste, og til og med den mest overtroiske, fotballspilleren. Denne boken gir deg alle disse svarene og mange fler, og stiller viktige spørsmål som hvem er best av Messi og Ronaldo, hvem gjorde vrikke-vrikke-vrikke feiringen til sitt varemerke i VM i 1990 og hvem var Morten Gamst Pedersens bandmedlemmer i The Players?
Det vakre spillet er fotballboken for de store anledningene og tar for seg verdens beste fotballspillere, ligaer og cuper, og gir deg fascinerende fakta og underholdende trivia fra fotballens utrolige verden.

Til toppen