Diabetes for livet (Innbundet)

aldri fred å få?

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 224
Forlag: Finpro
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299687003
Omtale Diabetes for livet
Diabetesboka nå i pocketutgave. Bestselgende og kritikerrost, allerede i et opplag på 5200 eksemplarer.

Dette er boken om diabetes, både type 1 og type 2, skrevet av en diabetiker, med informasjon, praktiske råd og inspirasjon. Boken er lettlest, og teksten er krydret med fortellinger (mange med et skjevt smil) og hverdagstips.

Diabetikere er søte. For søte. Hun lever sitt liv på tynnere is enn andre. Denne boken er full av praktisk kunnskap og beskriver hvordan det egentlig er å være diabetiker. Boken er skrevet for alle diabetikere, og for de som er glad i en diabetiker. Den egner seg også for leger og sykepleiere som behandler diabetes, og for lærere, trenere og sjefer som arbeider sammen med diabetikere.

Yngvar Christophersen har tatt 50.000 insulinsprøyter siden han fikk diabetes i 1968. Han har vunnet mange små seire og lidd noen store nederlag i hverdagen med diabetes, og i blant er han grundig lei av sykdommen. Han lever et godt liv med diabetes.

"Glitrende bok om diabetes! En litterær nytelse" (Legeforeningens tidsskrift og Diabetesforum)

"Vi har knapt fått ei bok av dette kaliber her hjemme" (Bladet Diabetes)

"Noen må sørge for at denne boken kan skrives ut på blå resept eller deles ut til alle med diabetes" (Legeforeningens tidsskrift)

"Lystige historier, anekdoter og fortellinger. En bruksbok med en mengde praktiske tips" (Apotekerforeningens tidsskrift)

"En takk for et verdifullt bidrag som kan gjøre det lettere å ha diabetes i Norge, og for livskunsten han formidler" (Sunnhetsbladet)

Til toppen

Flere bøker av Yngvar Christophersen: