Himmelske samtaler (Heftet)

bok 2

Serie: Damm pocket 

Forfatter:

Grete Mølbach (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 273
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Conversations with God
Oversatt av: Mølbach, Grete
Serie:
ISBN/EAN: 9788204126160
Kategori: Religion
Omtale Himmelske samtaler

Les oppfølgeren til Himmelske samtaler 1, Neale Donald Walsch' internasjonale bestselger som har gitt millioner av mennesker over hele verden nytt håp.

"Dette er et høyst uvanlig dokument ... et budskap fra Gud ... med dette foreslår Gud en sosial, seksuell, utdanningsmessig, politisk, økonomisk og teologisk revolusjon på Jorden. En omveltning som vil overgå alt vi tidligere har sett og opplevd." - fra forordet.

Det er i sannhet et grensesprengende budskap vi blir presentert for i oppfølgeren til Himmelske samtaler 1, Neale Donald Walsch' internasjonale bestselger som har gitt millioner av mennesker over hele verden nytt håp.

Vi kan ikke skape det samfunnet vi alltid har drømt om før vi når et åndelig nivå som gjør oss i stand til å forstå at det vi gjør mot andre, gjør vi også mot oss selv, at andres smerte er vår smerte, andres glede vår glede. Dersom vi avviser dette, avviser vi også en del av oss selv.

Tiden erinne til at du ser deg selv som den du egentlig er, til at du på ny blir synlig. For når du og ditt sanne forhold til Gud igjen blir synlig, da er du ett med Gud.

Til toppen

Flere bøker av Neale Donald Walsch:

Du vil kanskje også like

Bøker i serien