Munken som solgte sin Ferrari av Robin S. Sharma (Ebok)
Ebok

Munken som solgte sin Ferrari (Ebok)

Serie: Det hele mennesket 

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 229
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Monk Who Sold His Ferrari
Oversatt av: Fretheim, Vigdis P.
Serie: Det hele mennesket
ISBN/EAN: 9788202440923
Kategori: Selvutvikling
Omtale Munken som solgte sin Ferrari
Julian Mantle, middelaldrende stjerneadvokat, stinn av penger, berømt - og dypt ulykkelig, kollapser midt under rettsforhandlingene. Det ville jobbtempoet og et liv uten innhold og lidenskap er nær ved å jage ham i graven. Men istedenfor å dø setter han kursen mot helt andre horisonter.

Tre år senere får hans nære kollega og partner overraskende besøk av en ungdommelig, flott og vital mann med en tiltalende ro i blikket og et blendende smil i et rynkefritt ansikt ...

"Munken som solgte sin Ferrari" er historien om hvilken storhet som venter den som søker det enkle. Det er fortellingen om den tidligere advokatens fantastiske odyssé som ender i en landsby høyt oppe i Himalaya, hos vise og fredfylte munker som lever etter evigunge prinsipper og tidløse teknikker som ser ut til å frigjøre både sinnet, kroppen og sjelen.

"Hver og en av oss burde kjenne de vises filosofi. Hver og en av oss kan dra nytte av den. Hver og en av oss må få kjennskap til sin perfekte, naturlige tilstand," sier den tidligere Ferrari-eieren idet han begynner å formidle munkenes urgamle kunnskap til sin tidligere kollega, og dermed til oss.

Til toppen

Andre utgaver

Munken som solgte sin Ferrari
Bokmål Heftet 2013
Bøker i serien