Entreprenørskap og innovasjonsledelse (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 218
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Entreprenørskap og innovasjonsledelse
ISBN/EAN: 9788202366865
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Entreprenørskap og innovasjonsledelse
Dette er boka for studenter som ønsker å starte ny virksomhet eller drive nyskapning på andre måter. Entreprenørskap og innovasjonsledelse gir en praktisk, steg for steg-framstilling og viser hvordan man kan utvikle og styre et nyskapingsprosjekt. Andre som ønsker å orientere seg i et stort og aktuelt tema, vil også ha godt utbytte av boka.

Boka tar for seg de utfordringer og muligheter man møter som entreprenør. Boka er praktisk rettet, den bruker mange eksempler og gir leseren oppgaver å løse. Boka er en nyttig støttespiller for studenter som ønsker å starte ny virksomhet, i form av studentbedrift eller ordinær bedrift, eller som arbeider med andre former for nyskapning.

Entreprenørskap og innovasjonsledelse egner seg godt som innføringsbok på et gradsstudium eller som kjernepensum på et enkeltkurs. Boka er ideell om man parallelt med lesning og oppgaveløsning arbeider på et virkelig prosjekt. De som arbeider i veiledningstjenesten og i finansieringsvirksomhet, og de som ellers har behov for å forstå entreprenørene og de utfordringer disse møter, vil ha stor nytte av å lese boka.

Til toppen

Flere bøker av Nils Per Hovland: