Pedagogikk 8.-13. trinn (Heftet)

profesjonsutdanning av lærere

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 381
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205462809
Kategori: Pedagogikk
Omtale Pedagogikk 8.-13. trinn
Lærerens oppgave er å fremme elevenes danning og læring, sosiale mestring og selvstendighet ved å legge til rette for og lede deres læring.

Læreryrket er mangfoldig og krevende, interessant og engasjerende. Yrket har stor betydning for den oppvoksende slekt og for framtidas samfunn.
Pedagogikk 8.?13. trinn har to deler. Del 1 Læreren og samfunnetbestår av 9 kapitler. De tar opp samspillet mellom skole, samfunnsutvikling, opplæringens verdigrunnlag og fagutøvelse.
Del 2 Læreren og eleven/lærlingen har 14 kapitler. Her rettes søkelyset mot den daglige opplæringen i klasserom og verksted.
De fagfellevurderte artiklene fra ledende fagfolk og forskere presenterer ny, relevant forskning som belyser temaet i de ulike kapitlene, og forfatterne setter denne forskningen inn i en praktisk skolesammenheng. Artiklene er valgt ut for å møte kravene i det nyeste rammeverket for lærerutdanningene for ungdomstrinnet og videregående opplæring. Dette gjør boka interessant og aktuell for studenter i lærerutdanning, lærere i skolen, lærerutdannere og forskere.. .

Til toppen