Fargelegg ditt år!

Kalender 2017 + 12 kort

Lag noe fint og personlig som gave til deg selv eller andre. En kalender til å henge på veggen med ny og dekorativ side å fargelegge for hver måned. Begynn å fargelegge nå, så har du den klart til det nye året begynner. Eller kanskje det kan bli en ekstra fin og personlig JULEPRESANG? I tillegg får du tolv like fine kort, doble med konvolutt - små gleder til hverdag og fest.
 
Pakken inneholder en veggkalender (21,5 x 28 cm med spiral) med 12 nydelige naturmotiver og sitat for hver måned. Du får også 12 doble kort med konvolutter (12,5 x 14 cm) som du også kan fargelegge.

Legg i ønskeliste

Innbinding:
Utgivelsesår: 2016
ISBN/EAN: 7071333019796
Omtale Fargelegg ditt år!

Fargelegg ditt spesielle år!

En verden av fantastiske mønstre, former og farger du kan fargelegge!

Hvorfor la de flotte, fargelagte bildene dine, som du har brukt lang tid på å fullføre, være bortgjemt i en bok? Kunsten din fortjener å bli sett! Vi har satt sammen en flott pakke til deg med veggkalender for 2017 og 12 doble kort. Kortene og kalenderen er i god og tykk papirkvalitet med matt overflate – helt perfekt for fargelegging.

Designeren Cecilie Okada inviterer deg til koselige, avstressende stunder med fargelegging. Slipp hånden løs i din egen fargesymfoni!

 

 

Veggkalenderen kan du bruke til å skrive gjøremål og planlegge et spennende år med kreativitet og glede. I tillegg får du med deg gode sitater. Når året er omme, kan du ramme inn utvalgte motiver du fortsatt ønsker å ha på veggen, eller vil gi bort med nydelige fargelagte kort med din hilsen. En mer personlig gave er det vanskelig å tenke seg:)

Pakken inneholder:

Veggkalender 21,5 x 28 cm med spiral, 12 naturmotiver og sitat for hver måned. 250 g matt papir. En tykk papplate stiver av kalenderen og sørger for at den henger loddrett på veggen.

12 doble kort med konvolutter, 12,5 x 14 cm med naturmotiver. 300 g matt papir.

 

Om illustratøren:

Cecilie Okada har illustrert en rekke bøker, visdomskort og kunstkalendere både i Norge og internasjonalt. I den senere tid har hun tegnet mønstre for japanske interiørprodukter, vesker, mobiltelefonetuier med mer og stilt ut på Barcelona Design Museum (DHUB). Hun jobber også med grafisk design.

Cecilie kommer opprinnelig fra naturskjønne Jeløya utenfor Moss, men bor nå blant høyhus og skyskrapere i millionbyen Kobe i Japan. Hun nyter likevel godt av et frodig grønt belte som omgir den lille, kunstige øya hvor hun bor, og hvor hun deler studio med en gjeng driftige damer. www.cecilieo.com

«Strektegningene i denne kalenderen og kortene er fylt med glade krumspring hvor hånden har løpt av gårde med kjærlighet til norsk natur.»

Cecilie Okada

 

Til toppen

Anmeldelser av Fargelegg ditt år!

Fantastisk fine tegninger å fargelegge. Koselig og henge opp etterpå.  Kjempegøy hobby!
Tone, Horten

Fargelegging er en veldig avstressende hobby, og med denne "boken" har man timesvis med fargeleggingsglede. Nydelige motiver som virkelig kan sette kreativiteten på prøve med fargevalg. Bonus med de små nydelige kortene som fulgte med.
Eli, Bjørndal

 

Til toppen