Glukoserevolusjonen (Innbundet)

Ta kontroll over blodsukkeret

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: GLUCOSE REVOLUTION
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202777494
Omtale Glukoserevolusjonen

Ned i vekt med geniale tips og enkle grep

Har du lyst til å gå ned i vekt – samtidig som du vil spise den maten du elsker? Drømmer du om å bli kvitt godtesuget og å få energien tilbake? I Glukoserevolujonen – ta kontroll over blodsukkeret har forfatter og biokjemiker Jessie Inchauspé samlet geniale tips og enkle grep for å oppnå nettopp dette.

Visste du at rekkefølgen på maten du spiser er helt avgjørende for blodsukkeret ditt? At du bør spise salaten først, at hvitt sukker gir mindre blodsukkerhopp enn honning, og at et karbohydrat ikke er et karbohydrat? I årevis har vi feilaktig fokusert på å redusere fett og kalorier i kosten, mens de egentlige synderne er maten som får blodsukkeret vårt til å løpe løpsk.

Dette og veldig mye annen ny og fascinerende forsking får du i Glukoserevolusjonen, enkelt og underholdende forklart gjennom lett forståelige grafer, fine illustrasjoner og gode og gjenkjennbare eksempler.

Den som trodde at karbohydrater og glukosemåling bare var for diabetikere, må tro om igjen. Kunnskap om blodsukkeret og hvordan du unngår store svingninger er noe ALLE har nytte og glede av. Blodsukkeret påvirker humøret ditt, vekta di, energinivået og risikoen for å utvikle ulike livsstilssykdommer.


Forfatter Jessie Inchauspé er også kvinnen bak den svært populære instagramkontoen @glucosegodess, med godt over 1 million dedikerte følgere. Hennes store interesse for blodsukker og glukose begynte da hun dro til Silicon Valley for å utvikle en app som skulle gi folk kontroll over blodsukkeret sitt. Med seg selv som testperson gjorde hun en rekke spennende oppdagelser, og begynte å sette seg inn i og formidle blodsukkerets avgjørende betydning for den fysiske og psykiske helsa vår, både på kortere og lengre sikt. I Glukoserevolusjonen får du ikke bare ny kunnskap, men også en ny og spennende verktøykasse full av blodsukkerstabiliserende triks du kan ta med deg resten av livet.

Boka er oversatt til hele 36 språk og har herjet bestselgerlistene i en rekke land. Nå er den endelig på norsk!

Likte du Sjarmen med tarmen, vil du elske Glukoserevolusjonen!

Til toppen

Andre utgaver

Glukoserevolusjonen
Bokmål Ebok 2023