Hårstyling (Innbundet)

Din guide til fletter, hestehaler, topper, krøller og mer

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 142
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The art of hair
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202502751
Kategori: Håndverk og interiør
Omtale Hårstyling

Lag de fineste hårfrisyrene selv!

Boken viser deg hvordan du kan style ditt eget og andres hår med alt fra flotte krøller og tøffe topper til rufsete bohemsk lugg og romantiske fletter!

Mer enn 40 vakre, kule og lett-å-få-til frisyrer – for hverdagen og spesielle anledninger – fra hårstylist Rubi Jones. Lær å lage alt fra perfekte hestehaler og skyhøye topper til havfruefletter, flettet bohemsk lugg og glamkrøller à la 1940-tallet. I boken får du nøyaktige trinn-for-trinn-veiledninger og massevis av tips og triks fra eksperten. Nå er det ingen grunn til å ikke se fin ut på håret - og ha det litt gøy samtidig! 

 

Rubi Jones er frilans-hårstylist med base i New York. Stylistkarrieren hennes begynte hos Bumble and bumle, en av de mest prestisjefylte salongene i New York. I 2011 førte den redaksjonelle karrieren henne til Paris. Så flyttet hun tilbake til New York i 2014, der hun fortsetter å style hår for magasiner, reklamekampanjer og private kunder. Rubi er å finne backstage under moteukene i både New York og Paris hvert eneste år, og i lavsesongen underviser hun på forskjellige styling-workshops rundt omkring i USA. Du kan følge henne og få daglig hårinspirasjon og tips på www.rubijones.com

Til toppen