Hjemmets lune rede (Innbundet)

Forfatter:

Ulrik Farestad (Oversetter)

Skjønne lille Daisy Mason på åtte år liker å kle seg ut og spionere på de voksne fra godt gjennomtenkte gjemmesteder. Men under en fest som foreldrene holder for å øke sin sosiale status i nærmiljøet, forsvinner hun sporløst.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Close to home
Oversatt av: Farestad, Ulrik
ISBN/EAN: 9788202536930
Omtale Hjemmets lune rede
Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest. Men da foreldrene rapporterer henne savnet oppdager politiet at det ikke er Daisy som løper rundt i tusenfryd-drakt, men et annet barn. Ingen av gjestene virker som de har sett Daisy. Var hun i det hele tatt tilstede? Kriminalinspektør Adam Fawles leder en utredning som stadig skifter retning og også påminner ham om barnet han selv har mistet.

Til toppen

Andre utgaver

Hjemmets lune rede
Bokmål Ebok 2018
Hjemmets lune rede
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Cara Hunter:

Om forfatter Cara Hunter

Cara Hunter er en forfatter bosatt i Oxford, i en gate ikke ulik den hun beskriver i debutboken Hjemmets lune rede. Ideen til denne debuten kom på en ferie i Karibien, hvor hun leste en krimbok på stranden og ble så skuffet over slutten. Ektemannen hennes utfordret henne da til å skrive sin egen krim siden hun var så misfornøyd, og siden har hun gjort stor internasjonal suksess som krimforfatter! Hun er kjent for nettopp å ha overraskende slutt og uforutsigbare vendinger i bøkene sine. 

Til toppen