Pannekaker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202490430
Kategori: Mat og drikke
Omtale Pannekaker

Hurra! I dag blir det pannekaker!

Nå kommer den kjente kokken Lise Finckenhagen med boken om pannekaker – en favorittrett i mange hjem. Det er en stor verden der ute med et utall av pannekakevarianter og hvorfor ikke prøve noe nytt neste gang pannekaker står på menyen?

I Lises nye bok er det vel bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan servere pannekakene sammen med. Selvsagt er klassikerne med, elegante og flortynne crepes med for eksempel vaniljekrem og appelsin vil være en herlig avslutning på et måltid. Prøv også deilige og mettende amerikanske pannekaker med dryppende lønnesirup til søndagsfrokosten, blinis med deilig tilbehør eller kinesiske pannekaker med «crispy duck» til middag. Og for den Elvis-frelste; amerikanske pannekaker med peanøttsmør, honning, banan og bacon, det er frokost som setter spor. Når en spesiell dag skal feires eller du har lyst til å servere noe unikt, tryll fram en pannekake-lagkake med krem og jordbær, den er uanstendig deilig.

Det er med oppskrift på pannekakerøre også for de som ikke skal ha egg eller melk og selvsagt også glutenfri røre. Prøv gjerne også Lises oppskrift på grove pannekaker, et sunt og mettende alternativ. For deg som liker smaker fra naturen, så har Lise også med en nydelig oppskrift på hjemmelaget granskuddsirup – perfekt til pannekaker.


Sara Johannessen har fotografert alle de lekre og velsmakende rettene.

Til toppen

Flere bøker av Lise Finckenhagen: