Indre ingeniørkunst (Innbundet)

En yogis oppskrift til dyp glede

Forfatter:

Kari Gjæver Pedersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 288
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Inner Engineering - A Yogi's guide to Joy
Oversatt av: Pedersen, Kari Gjæver
ISBN/EAN: 9788202605728
Omtale Indre ingeniørkunst

Praktisk livsvisdom

Sadhguru er en annerledes åndelig veileder – nysgjerrig, lidenskapelig og provoserende, innsiktsfull, logisk og ekstremt morsom!

Med en blanding av dybde og pragmatisme er både livet og arbeidet til Sadhguru – visjonær, filantrop og mystiker – en påminnelse om at yoga ikke først og fremst er en esoterisk disiplin fra gammel tid, men en vitenskap om kropp og sinn relevant for vår tid.

Sadhguru forteller historien om sin egen oppvåkning, fra gutt med en uvanlig affinitet til den naturlige verden til ung våghals som krysset det indiske kontinentet på motorsykkel. I oppvåkningsøyeblikket befant han seg på en fjelltopp i Sør-India; tiden sto stille, og han «våknet» radikalt forandret. I dag, som grunnleggeren av Isha, en organisasjon viet humanitære saker, lyser han opp livsveien for millioner.

Ordet guru kan forstås som døråpner. «Som guru har jeg ingen doktrine å lære bort, ingen filosofi å formidle, ingen tro å reformere,» sier Sadhguru. Det er fordi det eneste svaret på menneskehetens lidelser er selv-transformasjon som innebærer at ingenting av det gamle består. Det innebærer et dimensjonalt skifte i måten du oppfatter og opplever livet på.

Indre ingeniørkunst byr på selvinnsikt og yogafilosofi fra en vismann – livsvisdom vi i Vesten har godt av å bli eksponert for – i et billedrikt språk fullt av humor! 

Til toppen

Andre utgaver

Indre ingeniørkunst
Bokmål Ebok 2019