Jakten på digital innsikt (Innbundet)

en overlevelsesguide

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 243
Forlag: Hegnar media
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271463977
Omtale Jakten på digital innsikt
Digital innsikt og økt innovasjonskraft etterspørres som aldri før, men hva innebærer dette for deg og meg - og for generasjon Y, som allerede i 2025 utgjør over 75% av arbeidsstyrken?

Verden endres i ekspressfart, gårsdagens sannheter gjelder ikke lenger. Før investerte vi i tid for å spare penger, nå investerer vi penger for å spare tid. Det ligger derfor store muligheter i å skape innovative produkter og tjenester som er tidsbesparende, kostnadsreduserende og verdiskapende. Fremtiden er digital og nettverksbasert, og innsikt i hva som skjer, og ikke minst hvorfor det skjer, har aldri vært viktigere.

Boken tar også for seg tre seiglivede myter som bør avlives, fem megatrender som styrer det meste av det som skjer i kongeriket og syv skift de færreste av oss har tatt inn over seg. Som om ikke dette er nok, oppfordrer forfatteren oss alle til å foreta tre nasjonale løft før det er for sent: Hans påstand er at Norge sårt trenger et inspirasjonsløft, et innovasjonsløft og et innsiktsløft.

Vi er på reise mot en tid der det digitale og det grønne skiftet vil smelte sammen. Underveis vil vår selvinnsikt utvikles, verdisystemene endres og samfunnet forandres. Din suksess vil være et resultat av din evne til å utnytte potensialet som ligger i økt digital innsikt - og innovasjonskraft.

Til toppen

Andre utgaver

Jakten på digital innsikt
Bokmål Ebok 2021