Julepynt & julegaver (Innbundet)

Forfatter:

, og

Espen Grønli (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 157
Illustratør: Grønli, Espen
Forlag: Kom forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292496886
Kategori: Håndarbeid
Omtale Julepynt & julegaver

Pynt og gaver til jul!

Julepynt og julegaver er en komplett julehobbybok. Med boka i hånden kan du gå julen i møte med senkede skuldre. Her finner du mange, varierte og minst velprøvde oppskrifter utviklet av tre erfarne hobbybokforfattere.

Her er boka for deg som er glad i julehobby!
Blant små og store prosjekter finner du teknikker for deg som er glad i å strikke, klippe, brodere, scrappe, tegne, lime, knytte, pakke inn, hekle, pynte og mye mer. Lag dine egne julegaver og julepynt som en nydelig heklet juleduk, koselige tovede pepperkakehjerter, vakre og kreative julekuler, nostalgiske juleputer, julekort, adventkalendre, julens deiligste marsipan og godteri, nisser i alle størrelser, strikkede julestrømper; kort sagt julens gaver og dekorasjoner til små og store!

Du får mange gode ideer til hvordan du kan lage julepynt og julegaver av skjulte skatter du finner hjemme og ute i naturen. Kanskje du kan strikke en koselig julepute eller strikke fine julesokker med julevotter til? I boka finner du også spennende forslag som ikke nødvendigvis krever så mye tid, men som er full av kjærlighet - for hvem vil vel ikke ha noe hjemmelaget til jul?

Til toppen