Kjølebag Keep it cool Stelton

Perfekt kjølebag til piknik eller når du har handlet kjøle-og frysevarer i butikken.
Dyp og smart kjølebag til å ha på skulderen. Rulles enkelt ned og festes enkelt. 30 x 17 x 50 cm.

 

Innbinding:
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Artisti
ISBN/EAN: 5709846018976
Kategori: Diverse hobbyprodukter
Omtale Kjølebag Keep it cool Stelton

En praktisk kjøleveske fra Rig-Tig by Stelton

KEEP-IT COOL er en funksjonell kjøleveske designet som en skulderveske. Noe som gjør vesken utmerket å ha med seg - uansett om det er til en skjønn piknik i parken, drikke til festivalen eller å ha med seg til butikken når man skal handle ømtålige matvarer en varm sommerdag. Du vasker enkelt av vesken med en klut.

30 x 17 x 50 cm  

 

Keep-It Cool er en serie som er laget spesielt for å holde mat og drikke kjølig og innbydende på tur, piknik eller jobb og skole. Den er også perfekt å ha med på handleturer på sommeren, for å holde frysevarer frosne til du er hjemme fra butikken. Kjølebagen har praktiske bærehanker og er laget av et slitesterkt materiale med termofolie, som holder temperaturen lav og er lett å tørke av. Størrelsen justerer du enkelt etter innhold med spennene på toppen.

RIG-TIG er et prisbelønt merke, bestående av kjøkkenutstyr som har en perfekt harmoni mellom form og funksjon. RIG-TIG har fire fokusområder; funksjonalitet, form, miljømessig påvirkning og et overkommelig prisnivå. Fire gode grunner til å velge et produkt fra RIG-TIG!

Design: Halskov & Dalsgaard
Mål: 30 x 17 x 50 cm
Materiale: nylon og termofolie

Til toppen